Sevgili kader arkadaslarim. Bu gunde gelmedi kirmizi kart. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Cyclo prognova habimin biteli bugun 3. Gun normalde 3. Adet gorurdum. Gecen ay kimyasal gebelik gecirdim kendiliginden. Ne dersiniz bu ay da mi kimyasal oldu yoksa gercek bebek mi var. Yoksa kist olursa o da engeller mi? Bu ay kayinvalidemi kaybetmistik tam yumurtlama gunumde. Vefattan1 gun ve 2 gun once olmustu o malum gun ne dersiniz durumuma

kac yildir kullaniyorsunuz ilaci acaba ben 3 yildir iciyorum ilk zamanlar sizin gibi 3. gun gelirdi smdi 5.6.7 heray degisiyo sizi üzmek istemem insallahh bebis vardir ama bende heray sevinirdim busefer oldumu acaba diye birde bende ilacin yan etkileri hamile gibi cok bulantim kokuya cok hassasiyetim goguslerde hassasiyet oluyor heray bir hamile gibi belirtiler yasiyorum bu dayanilmaz bir aci oluyor heray ayrı bir yikim

cd 56 testi de istedi dokror..önceden yaptırayım mı diye sorup gerek yok yanıtı aldığım tüm tetkikler isteniyoır..sperm fish ve cd 56 için labrotuarlara mail attım..uygun fiyat bakıyorum açıkcası..sanırım cd 56 pahalı değil sperm fish 500 civarıççbir daha söylüyorum allah yardımcımız olsun..eşim kanuyu kapat bi süre yorum bile yapma dedi..kendi endime araştırıyorum herşeyi..erkekler niye böyle...
CD 56 dediğiniz lenfositmi? ? Lenfosit yüksekligimiki ? Kabaca anlatımı vücudumuzdaki akyuvarların görevi bağışıklık sistemimizin güçlü olması için, dışarıdan gelen herşeye karşı savaş açan beyaz kanmı ?? Lenfosit yüksekligi rahime dışarıdan yerleştirilen embriyoya savaş açması onu kabul etmemesimi demek? ?

mavi'cim ben gayetde huzurluydum kadere inanırım ve Allaha sıgınırîm ama dr umun garanticiligi beni pinpirikli yaptı
O testlerin hepsinin yanılma yüzdesi var evet.
aminosentezi dr la konustuk 300 de 1 düşük riski var.Ve bebeklerimde hic bi anormallik şüphesi yokken böyle bi risk alamam.6 kasım kontrolünüde bi yaptırıymda öyle düşüniym.
Balık yağinı demistin bana.aklımda sorucam onu.
sagol kuzum.
Simdiye bir sorun olmadiysa bundan sonrada olacağını düşünmüyorum...Hersey saglikla ilerler saglikla dogarlar insallah canım.. gönlün ferah olsun..6 sı kolayca geçsin...

kac yildir kullaniyorsunuz ilaci acaba ben 3 yildir iciyorum ilk zamanlar sizin gibi 3. gun gelirdi smdi 5.6.7 heray degisiyo sizi üzmek istemem insallahh bebis vardir ama bende heray sevinirdim busefer oldumu acaba diye birde bende ilacin yan etkileri hamile gibi cok bulantim kokuya cok hassasiyetim goguslerde hassasiyet oluyor heray bir hamile gibi belirtiler yasiyorum bu dayanilmaz bir aci oluyor heray ayrı bir yikim
Ben mesela bira kac ay kullaniyorum sonra birakiyorum tekrar basliyorum. Bu da 3. Paketimdi ama 7 aydir kullanmiyordum. Tup bebek yaptircam diye duzene girdin diye icmeye basladim. Zaten gecen sy da kimyasal gebelik olmustu bu ay daha yok ne agri ne sizi hicbirsey sadece 3 gun once kasiklarda igne batmasi yasadim. Merdivenden dustum batma felan da kalmadi. Zaten eger olurda hamile kalirsam. Tek sebebi Allahin mucizesi ve midye. Iki aydir acayip midye tukettik. Gecen ay tukettigimizde farkkettik ise yaradigini bu ay adetin ilk haftasi baslayip malum gune kadar her gun olmasa da 40 tane midye yedim

ılk kullanımda bende de oldu 2 mınoset ya da vermıdon la gun asırı devam ettım. Ikıncı tur kullanımda artık agrıtmıyor
Bende tek bana böyle etkisi oldu sanmştm..Ağrı kesici kullanmak istemedim ama mecburen kullanıcam artık çünkü dayanamıyorum ağrıya bugün hemen gidip minoset alıyırm o zmn

CD 56 dediğiniz lenfositmi? ? Lenfosit yüksekligimiki ? Kabaca anlatımı vücudumuzdaki akyuvarların görevi bağışıklık sistemimizin güçlü olması için, dışarıdan gelen herşeye karşı savaş açan beyaz kanmı ?? Lenfosit yüksekligi rahime dışarıdan yerleştirilen embriyoya savaş açması onu kabul etmemesimi demek? ?

İmmün sistemi (bağışıklık sistemini) 30 değişik tip lenfosit meydana getirir. Kişinin sağlıklı olabilmesi için değişik tipteki beyaz kan hücrelerinin denge içinde çalışması gerekir. Lenfositlerden 2 tipi infertilite, implantasyon başarısızlığı ve düşüklere neden olur. Bütün kadınlarda bulunan bu 2 lenfosit tipi bazı kadınlarda fazla sayıda bulunur ve üreme sağlığını olumsuz etkiler.
CD56+ Naturel Killer Hücrelerin (Katil Hücrelerin) Yol Açtığı Problemler
• Naturel Killer Hücreler olarak adlandırılan katil hücrelerin sayısı arttığında infertilite ve gebelik kayıpları görülür.
• Naturel killer testlerinde sitotoksisite (hücreye verilen zarar) artar, sitotoksisitenin artması embryoya zarar verir.
Bu hücreler normalde sadece kanda bulunurken kadınların %2’sinde rahimde de bulunur. Bu hücreler adet siklusunun 26. gününde alınan endometrial biyopsi ile belirlenir.
Katil hücreler sitokin adı verilen maddeleri üretir. Sitokinlerden en önemlisi Tümör Nekroz Faktör Alfa ’dır.
CD56+ Naturel Killer (Katil) Hücreler Yol Açtığı Problemlerin Sonuçları
. İmplantasyonu (embronun rahme tutunmasını) önler
. Plasental hücrelere zarar vererek desidua tabakasında harabiyete ve düşüğe yol açar
. Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde bebeğin kalp atışlarının yavaşlamasına, gebelik kesesinin normalden küçük olmasına ve amniyotik sıvının (bebeğin içinde yüzdüğü sıvının) normalden az olmasına neden olur.
. Plasenta çevresinde kanamalara neden olarak anne adayında lekelenme ve vajinal kanamaya yol açar.
. Bazı kadınlarda gelişmekte olan yumurtaları etkileyerek yumurtaların DNA’sına zarar verir, embryoda fragmantasyon, hücre bölünmesinde yavaşlama ve embryo kalitesinde bozulmaya neden olur.
Tedavi:
. Paternal Lenfosit İmmünizasyonu; Tedaviye gebelik öncesinde başlanır.
. İntravenöz İmmünglobulin G (IVIG) tedavisi; Gebelik planlanan adet siklusunun 6. günü IVIG verilir, IVF uygulamalarında transferden 2 gün önce, gebelik tespit edildiğinde ve sonrasında gebeliğin 10. haftasına dek 3 haftada bir uygulanır. Bulduğum en açıklayıcı en anlaşılır yazı bu.. ben yüksek çıkacağını sanmıyorum ama baktıracağım tabiki

Ne bilim canim kafamin ici Karman corman neyi nasil düsüneceyimi bende bilmiyorum ama senin Rahim de okadar buyuk bir Problem oldugunu da bir ihtimal veremiyorum... Bugun devamli net den bende baktim arastiriyorum senin için önemli bir bilgi veya test buldugum an da sana bildiririm
Ben rahimde olduğunu sanmıyorum..3.gün embriyosuna uygun değildi belki..belki donörde sıkıntı vardı..ne derlerse yapıcam mecburen ama araştırmaya da devam edicim canım..içten,samimi güzel arkadaşım sağol varol sen de..bu sefer olmadı ama bi dahaki ay al gel bebişini...

Ağrı sızı simdi doguruyorum derken bu haftalara geldik morcum. .gerçekten bende inanamıyorum :)) insallah dogduktan sonrada boyle minnos minnos sakin bebekler olurlar...sağlıkla gesinlerde ...
Sen nasilsin ayrıntılı ultrasona tekrar gittinmi....
mavicim ne zaman doğurucan kuzum
bize gitmeden haber ver

O
onu da araştırayım
onuda yapmana gerek yok zaten bir doğum yaptığın için rahmin reseptivedir yani embriyoyu kabul ediyor
paralarını boşu boşuna bu cd56 ve era teste atma
ofis histeroskopi yaptır kamerayla rahim içine baktır her şey yolundaysa sen merkezin embriyoloğuyla görüş ve lütven sağlıklı blast istediyini söyle

O

Baktım Era testine..ama gerçekten çok maliyetli ve zaman istiyor..benim zaten nakil için bile sıkıntım var şu an maddi anlamda..transfer için doğru gün tesbiti için sanırım benim zaten üçüncü gündü ve hiç içime sinmedi bu sefer beşinci gün olacak..era testi düşünmüyorum
era testiyle konulan transfer günü teşhisi 3 siklüs geçerli bunu bilmek için okadar parayı çöpe atmayın

İmmün sistemi (bağışıklık sistemini) 30 değişik tip lenfosit meydana getirir. Kişinin sağlıklı olabilmesi için değişik tipteki beyaz kan hücrelerinin denge içinde çalışması gerekir. Lenfositlerden 2 tipi infertilite, implantasyon başarısızlığı ve düşüklere neden olur. Bütün kadınlarda bulunan bu 2 lenfosit tipi bazı kadınlarda fazla sayıda bulunur ve üreme sağlığını olumsuz etkiler.
CD56+ Naturel Killer Hücrelerin (Katil Hücrelerin) Yol Açtığı Problemler
• Naturel Killer Hücreler olarak adlandırılan katil hücrelerin sayısı arttığında infertilite ve gebelik kayıpları görülür.
• Naturel killer testlerinde sitotoksisite (hücreye verilen zarar) artar, sitotoksisitenin artması embryoya zarar verir.
Bu hücreler normalde sadece kanda bulunurken kadınların %2’sinde rahimde de bulunur. Bu hücreler adet siklusunun 26. gününde alınan endometrial biyopsi ile belirlenir.
Katil hücreler sitokin adı verilen maddeleri üretir. Sitokinlerden en önemlisi Tümör Nekroz Faktör Alfa ’dır.
CD56+ Naturel Killer (Katil) Hücreler Yol Açtığı Problemlerin Sonuçları
. İmplantasyonu (embronun rahme tutunmasını) önler
. Plasental hücrelere zarar vererek desidua tabakasında harabiyete ve düşüğe yol açar
. Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde bebeğin kalp atışlarının yavaşlamasına, gebelik kesesinin normalden küçük olmasına ve amniyotik sıvının (bebeğin içinde yüzdüğü sıvının) normalden az olmasına neden olur.
. Plasenta çevresinde kanamalara neden olarak anne adayında lekelenme ve vajinal kanamaya yol açar.
. Bazı kadınlarda gelişmekte olan yumurtaları etkileyerek yumurtaların DNA’sına zarar verir, embryoda fragmantasyon, hücre bölünmesinde yavaşlama ve embryo kalitesinde bozulmaya neden olur.
Tedavi:
. Paternal Lenfosit İmmünizasyonu; Tedaviye gebelik öncesinde başlanır.
. İntravenöz İmmünglobulin G (IVIG) tedavisi; Gebelik planlanan adet siklusunun 6. günü IVIG verilir, IVF uygulamalarında transferden 2 gün önce, gebelik tespit edildiğinde ve sonrasında gebeliğin 10. haftasına dek 3 haftada bir uygulanır. Bulduğum en açıklayıcı en anlaşılır yazı bu.. ben yüksek çıkacağını sanmıyorum ama baktıracağım tabiki
Sağol canım bu açıklayıcı cevabın için

Saol Zazam tavsiyelerin için çarşamba Dr kontrole gidicem bakalım ne diycek bu Dr pek beğenmedim zaza sen bilirsin on onbeşgünde bir Dr gidip ultrason la kalp atışını her seferinde dinlemek zararlımıdır bebeğe
neden süREkli kalp dinliyorki
tabii zararlı temperatur artışı ediyor her defasında

Katil hücreler diye geçiyor canım. Rahimde bu hücrelerin yüksek olmasi durumunda embriyo sağlıklı dahi olsa yabancı cisim olarak algılayıp atiyormus.Bagisiklikla ilgili yani

Inanmazsin nasıl mutlu oldum o kadar beklemeye değdi değil mi çok güzel bir mutluluk inşallah burda hepimiz kucagimiza alırız .ümit oldun gerçekten bana
canım çok teşekkür ederim.Rabbim başlayacagin bu tup bebek tedavisinde inşallah senide kavuşturdun arkadaşım.Bende senin icin cok mutlu olucam

Back
X