Kizlar transferim yapildi. Allah hayirlisini versin insA. Herkes yine cok guleryuzlu ve positif karsiladi. Odam da guzeldi. Ama bir aglama krizi gecirdim transferden once sebebini bilemiyorum cok duygu yuklendim sanirim. Tabii hic bisi hissetmiyorum sanki transferi ben yasamadim. Sadece progesteron igne ( proluton depot) felaket yapti yine beni o kadar agriyor ki yapilan yer onca ovmaya gecmedi... clexan da tabii hemen gibegimi morarti bunlar ufak tefek seyler umarim tutunuyordur minikler ne bileyim valla ... boyle garip duygular icerisindeyim
Hayırlı olsun ins pozitif olur bu ağrılar acıları unuturuz duygularınızı bastirmissiniz ve daha sonra bian patlama oluyor herşey gönlünüzce olsun sizin yazdıklarinizi hep takip ediyorum çünkü çok sempatisiniz genelleme yapmak istemiyorum ama ben hiç böyle sempatik bir dr la karşılaşmadım belkide onyargili yaklaşıyorum bilmiyorum:)

Son düzenleme:
Merhaba Sevgili Arkadaşlar;
Uzun zamandır yazmıyorum..Sadece bir süreç geçirdim ve güzel haberlerle size yazmak istedim..
Bilen arkadaşlarım bilir..Geçirdiğim düşüklerden sonra ilk donasyon denememi 2016 yılında yaptım ve düşükle sonuçlandı,donmuş embriyo sadece bir tane kaldığından onu da istememiştik.Arkasından kullandığım hormonlar nedeniyle açığa çıkan meme kanseri rahatsızlığım ortaya çıkınca tedavi sürecine girdim,kanser türü hormon duyarlı olduğu için suni men0poza sokularak tedavi gördüm ve 2018 yılında tekrar donasyona karar vererek yeni bir kurumla başlama kararı aldım..Bu kuruma karar vermeden önce en baştan başlayarak burayı okuyup,notlar aldım ve öyle karar verdim..Başından beri donasyonu öğrenmem ve bu yola girmem kadınlar kulübü ,dolayısıyla sizlerin sayesinde oldu.
Yumurta donasyonu için tedavi sürecine hemen başladık,8 tane 5.gün embriyom oluştu ve kaliteleri de güzeldi..İlk denememde malesef direkt negatif aldım..İkinci denemeye geçmeden önce doktorumun da yönlendirmesiyle güzel bir hazırlık süreci geçirdim.iki ay ilaçla regl oldum ve histeroskopi ile rahime çizik attırdım..14 Ağustosta transferim gerçekleşti transfer sonrası 5.gün erken gebelik testi pozitifi gösterdi ..6.gün değerim 54 çıktı 12.gün 860 larda bir değerle hamile olduğum netleşti.Ama hamilelik süreçlerinin en kötülerini yaşadığımdan 12. haftayı doldurmadan kimseyle paylaşmak istemedim.Özellikle sizlere güzel moral olsun istedim..2embriyo koyuldu ve 3 kese oluştu,kesenin biri boştu..Şimdi 13. haftamdayım ve ikiz gebelik yaşıyorum...Çok şükür şimdilik herşey yolunda..
Hepiniz bu yolda başarı ve bol şans diliyorum
Mentha canım ,doktorumun yönlendirmesiyle hazırlık sürecim oldu 2 ay ilaçla regl oldum diye yazmışsın .acaba bu 2 ay regl durumunu merkezdeki doktorlamı karar verdiniz yoksa seni takip eden doktorunmu karar verdi ? Regl için hangi ilacı kullanmıştın canım?

Benim tiroidim yoktu ama transferden önce yukselmisti. Sonra ikiz gebelik olunca dibe vurdu. Doktor yavas yavas biraktirdi klaci. 20 hafta bitiyor ama hala yeni toparladi tiroid. Ayda bir olcturuyorum tiroidi ama daghiliyeci bakiyo. Dahiliyeye bir sor istersen
Tsh,004 olmuş bayağı düşmüş dahiliye gittim ilacın dozunu düşürdü hafta içi 75 hafta sonu bir buçuk içiyordum şimdi 50 düşürdü dozu bir hafta snr bidaha tahlil istedi aslında endokrinoloji ye gitmek gerekiyormuş dozun ayarlaması için

Kizlar transferim yapildi. Allah hayirlisini versin insA. Herkes yine cok guleryuzlu ve positif karsiladi. Odam da guzeldi. Ama bir aglama krizi gecirdim transferden once sebebini bilemiyorum cok duygu yuklendim sanirim. Tabii hic bisi hissetmiyorum sanki transferi ben yasamadim. Sadece progesteron igne ( proluton depot) felaket yapti yine beni o kadar agriyor ki yapilan yer onca ovmaya gecmedi... clexan da tabii hemen gibegimi morarti bunlar ufak tefek seyler umarim tutunuyordur minikler ne bileyim valla ... boyle garip duygular icerisindeyim
Hayırlı olsun canım bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlar inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

İnşallah bu garib duygular devamla güzel sonuçlarla devam etsin

Kızlar ben de bugün historoskopi yapacak doktora gittim..bugün ilk muayene oldu..anlattım öyküyü histeroskopide bişey çıkacağını sanmıyorum hem hsg hem de ultrasonla bakılmış çıkardı bişey olsa ama madem istediler bakalım dedi..Pazartesi sabahı erkenden olacak..epidural olacak belden iğneyle..acımaz çok umarım :KK43: onun haricinde CD 56 için kan verdim o da Pazartesi çıkıcak..eşim için de tüp aldım sperm örneğini aldıktan yarım saat sonra vücûd ısısında tutup götürebilirmişiz aklınızda olsun..orda garip koşullarda Örnek vereceklerine böylesi daha iyi..ona da DNA hasarı bakılıcak..sordum bugünkü yeni dokturuma başka ne yaptırabilirim diye zaten uç noktada tahliller bunlar CD 56 ötesi yok zaten dedi..hiçbirşey çıkmayacak bence..o zaman ne olacak:KK43: ya donörse..yazık değil mi emeklerle acılara paramıza..gerçekten yazık...
Canım bende dün ofis histeroskopi oldum narkoz vermeden baktı doktor rahim ağzından geçerken adet sancısı gibi ağrı oluyor haberin olsun
Ameliyat yapılmasa boşu boşuna epidural yaptırma zaten onun ağrısı cihazın içine girmekten daha ağrılı
Geçelim bana kavitemde sağ tüpe geçen delik gözüküyor sol delik yine perdeleşmiş
Ama kavite geniş ve iyi
Artık bilmiyorum ne yapıcam bir yalnışlık yine bu kadar emeklerimi çöpe attı
Kürtaj yine yapışıklığa yol açtı
Allah bana güç kuvvet versin
Yinede bu halimle transfere gidicem kaviteye güvenerek
Dualarınızda benide hatırlayın canlarım

Kızlar bugünde haber gelmedi donör kaç günde bulup haber veriyorlar fazla mı acele ediyorum 17 gün oldu ne dersiniz
Merkeze yazsana ama acele etme
Geç olması iyi demek araştırıyorlar
Buldukları donöru bile araştırıyorlar
Sen o merkezden kork ki direk donör bulsalar
Arkadaşım çehoslovakiyada yaptırdı bir donöru seçmek ve protokole koyması 2-3 ayı buldu

Transfer ertesi ishal olan oldu mu? Esım dıyor ki ikimizde saglıkcıyız abuk sabuk sorularla dolduruyorsun kafanı...
Neyse transfer 1.ci sabah ishal oldum... bişi hissetmiyorum , 24 saattır sıgara ıcmedım benım ıcın buyuk basarı , kahve de ıcmedım :)
Esim min nikotinli bir sigara aldı krize girersem diye...

Transfer ertesi ishal olan oldu mu? Esım dıyor ki ikimizde saglıkcıyız abuk sabuk sorularla dolduruyorsun kafanı...
Neyse transfer 1.ci sabah ishal oldum... bişi hissetmiyorum , 24 saattır sıgara ıcmedım benım ıcın buyuk basarı , kahve de ıcmedım :)
bu kadar çok kendini dinleme canım ben ilk tüp bebek denememde hiçbirşey bilmiyorum evde internet yok ve ilki tuttu ondan sonrakiler tutmadı ve ben çoğu şeyi bilince de o günler geçmek bilmedi hamile kaldım fakat düşük oldu şu an rahat olmaya bak zaten kaliteli embriyolar seninki hava değişiminden olmuştur büyük ihtimal

Kuzum çok geçmiş olsun bol su birde reflor eşine söyle getirsin

Ben de transferden 8 10 saat sonra ishal olmustum. Ama orada bir lokantada yediğim yemeğe baglamıştım

Merkeze yazsana ama acele etme
Geç olması iyi demek araştırıyorlar
Buldukları donöru bile araştırıyorlar
Sen o merkezden kork ki direk donör bulsalar
Arkadaşım çehoslovakiyada yaptırdı bir donöru seçmek ve protokole koyması 2-3 ayı buldu
Rahatladım canımhaber aldım regl olunca hayırlısıyla başlıyoruz heyecan işte inşallah hayırlısıyla allah hepimizşn kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun buradan hep güzel haberler verelim birbirimize

ay valla su dısında hıc bısı ıcmıyorum ama bu idhal azcık korkuttu benı. Neyse yatıyorum sımdı aksam ucagı ile dönüyoruz hayırlısı ile bakalım..
Sıkıca tutunsunlar annelerine allah onları ve seni korusun sağlıklı bir gebelik oldsun hayırsıyla kucağına alman nasip olsun

Canım bende dün ofis histeroskopi oldum narkoz vermeden baktı doktor rahim ağzından geçerken adet sancısı gibi ağrı oluyor haberin olsun
Ameliyat yapılmasa boşu boşuna epidural yaptırma zaten onun ağrısı cihazın içine girmekten daha ağrılı
Geçelim bana kavitemde sağ tüpe geçen delik gözüküyor sol delik yine perdeleşmiş
Ama kavite geniş ve iyi
Rabbim inşallah nasip eder canım, duamdasınız hepiniz başlayan, transferi olan, başlamaya niyeti olan Rabbim zoru kolaylık eylesin yardımcısı olsun. Kurban olduğum Allahım hayırlısıyla ol de Rabbim, sağlıkla kucaklarına almayı nasip et Allahım.

Hanımlar kabızlık için bir çare bulan varmı dubalac şurup verdi doktor ama hiç işe yaramıyor. Hergün kayısı suyu kefir ve bol su içiyorum. Zeytinyağlı sebze yemekleri ile besleniyorum ama yinede olmuyo. Tavsiyesi olan varmı?

Ama kavite geniş ve iyi
Ay kurban olduğum kıyamm sana..allah yardımcın olsun.. kısa sürecekse iğne yerine narkozsuz olmasını tercih ederim sorcam doktora..yazdıklarını Google’dan arayıp okuyacağım senden öğreneceğimiz çok şey var..hamile kalkınca da bizi bırakma emi:)seviyorum seni allah yar ve yardımcın olsun

Hanımlar kabızlık için bir çare bulan varmı dubalac şurup verdi doktor ama hiç işe yaramıyor. Hergün kayısı suyu kefir ve bol su içiyorum. Zeytinyağlı sebze yemekleri ile besleniyorum ama yinede olmuyo. Tavsiyesi olan varmı?
magnesie calcinee saba toz.
1.5 kasık suya koy iç .baktin yetersiz gelirse 12 saat sonra 1.5 kasik daha iç tüm sorunun çözülüyo.cok guzel bisey.

Back
X