Arkadaşlar gebelik sonucumun 2.sini de yatırıp sonra yazmak istedim doktorum katlansın bi görelim dedi şuan 412 çıktı ❤️❤️❤️ bu mutluluk hiç birşeyde yok ınanın Allahım sizlerede nasip eder inşallah. Azerbaycandaki herkese çok çok milyonlarca kez teşekkür ederim. Allah Doktorumdan embriyoloğumdan özellikle de Hasan beyden razı olsun. Allahım inşallah onları da çok mutlu eder siZlerede nasip olur kızlar.
çok tebrik ederim uzun zamandır aldığımız ilk pozitif müjdesi..rabbim sağ salim kavuştursun

Arkadaşlar gebelik sonucumun 2.sini de yatırıp sonra yazmak istedim doktorum katlansın bi görelim dedi şuan 412 çıktı ❤️❤️❤️ bu mutluluk hiç birşeyde yok ınanın Allahım sizlerede nasip eder inşallah. Azerbaycandaki herkese çok çok milyonlarca kez teşekkür ederim. Allah Doktorumdan embriyoloğumdan özellikle de Hasan beyden razı olsun. Allahım inşallah onları da çok mutlu eder siZlerede nasip olur kızlar.
Hayirli olsun kac transfer olmustu ❤

valla dogusta 2017 de en iyi tup bebek merkezi ödülü almıs amannnn valla kısmet nasip ... Ne birisi super iyi ne birisi super kotu dıyebılıyor ınsan. Rabbım hep iyilerle , zamanında karsılastırsın insAllah
Birak baska yazilar yazmayi. Haber ver hadi meraktan olecegim. Hadi hamileyim yaz da aglat bizi sevincten. Allahim yaniltmasin ama basindan beri ben senin hamile olduguna inaniyorum nedense

valla dogusta 2017 de en iyi tup bebek merkezi ödülü almıs amannnn valla kısmet nasip ... Ne birisi super iyi ne birisi super kotu dıyebılıyor ınsan. Rabbım hep iyilerle , zamanında karsılastırsın insAllah
Aynen oyle birine pozitif birine negatif gelir test sonucu. Iste birsey de diyemiyorsun. Negatif aldigin icin merkez kotulemek yanlis ama orada yanlis yapilan birsey varsa kotule istedigin kadar

Tebriklerr Allah ım sağlıkla kucağına almayı da Nasip eder inş.

hayırlı olsun hemen 412 ıse gayet yuksek rakam ınsA ıkızlerınız olur.

Arkadaşlar , bugün transferim oldu toplam 8 embryo Dan iki tanesi yerlestirildi kalite 4AA Dr. Iki tane sadece uygun gördü cok iyi embriyo lar oldugundan dolayi beni risk e atmak istemedi bende Kabul ettim..fakat bu idrar tutma inanilmaz birseymis maf oldum ameliyathaneye girdigimde Dr siringayla yarisini bosaltmak zorunda kaldi hareket edemiyordum...bundan sonrasi insallah güzel haberler... Gece ucagimiz kalkiyor Yarin sabah hayirlisiyla evimdeyim
Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, inşallah pozitif güzel haberlerini alalım hepbirlikte sevinelim. Dualarım seninle.

Hepinizin Enerjisini iyi dileklerinizi kalbimde bebislerimde hissediyorum binlerce fazlasini hissettmenizi umit ediyorum hepinize cok tesekkur ederim. Arkadaslar bir kere daha sizlere tavsiyem bakuye gidin korkmayin Ben hep olumsuz Yorumlar okudum kibris icin ArkadaşLarimdan olumsuz donusler oldu iyiki de bakuye gittim iyiki de boyle bir ekibe guvendim. Binlerce kez Allah razi olsun.

Malesef hamile degılım. Aynı ogun ki değer. Esıme ltfn ara kıbrısla konus diye yazdım .. Rabbim hepınıze nasip etsin insA. Sevgiler bir müddet yazamayacagım.

Birak baska yazilar yazmayi. Haber ver hadi meraktan olecegim. Hadi hamileyim yaz da aglat bizi sevincten. Allahim yaniltmasin ama basindan beri ben senin hamile olduguna inaniyorum nedense[/QU
Malesef hamile degılım. Aynı ogun ki değer. Esıme ltfn ara kıbrısla konus diye yazdım .. Rabbim hepınıze nasip etsin insA. Sevgiler bir müddet yazamayacagım.
:( ben ikici negatifte telefonlarıma bakmadım bi tek bu topiğe girip cevap yazdım..lütfen uzaklaşma..bir dahakine olacak inşallah..nedenini iyice araştırmalı sadece ki bir daha olmasın..ne dem boş..saçmalamış olacağım..sadece geçecek..herşey düzelecek..

Çok üzüldüm canm pozitif sonuç almanı gerçekten çok istemiştim benimde negatif sanırım onunda üzüntüsü var bende Allahım sabır güç kuvvet versin bizlere ama lütfen gitme buralardan

Moralini bozma demek boş hatta eminim ki şu anda insanın en sinirini bozan cümle ama lütfen unutma ki olmuyorsa mutlaka en hayırlısı böyle olduğu içindir. Herşeyin bir zamanı vardır yeter ki pes etme düştüğün zaman daha kuvvetli kalk ve inancını kaybetme.

Canm cok uzuldum rabbım tekrarını yasatmasın can beyle konus ıstersen ıkıncıde bın euro ındırım yapıyorlar tekrar denersın ınsalalh nasıpde varsa olur dondurulmusun varmı bılmıyorum yoksa benımde yoktu ındırım yapmıslardı ama arastır bazı testler ıste benım gıbı yapma sakın aynı tedavıyı tekrar uygulama baktır ılk once nacızene tavsıyem tabıkı

Back
X