- 17 Mayıs 2016
- 332
- 275
- 53
- 48
Yumurta danosyonu benimki biarkadasim embriyo aldi onunkide kimyasal oldu tutunamadi spwrm iyi yumurta ii rahim ii niye olmssin dekki kotu embriyioSen embriyo mu aldın canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta danosyonu benimki biarkadasim embriyo aldi onunkide kimyasal oldu tutunamadi spwrm iyi yumurta ii rahim ii niye olmssin dekki kotu embriyioSen embriyo mu aldın canim
REKLAMLAR !Canim bana lutfen hangi merkez ve kiminle iletisime gececegimi yazarmisin. Hayirli ugurlu olsun insallah bize de nasip olur.![]()
ŞARLATANIM#Çok tesekkur ederim peki bir bilgin varmi sperm donasyonu + genetik tahlillerin fiyati nedir ? Yada herhangi bir fiyat varmi bildigin ? Seni de cok yordum bunalttim kusura bakma caresizlik
Baktırdık zazacım DNA hasarı yok. Acaba bi sorun oluşturur mı düşük morfolojidna hasarına baktır
Zazacım labaratuvar yanlışlığı dediğin nedir? Ne hata yapıldıvallah şimdiye kadar bahçeciden zopa yemedim
kötü bir şey görsem onuda yazarım sonuçta babamın yeri değil
bir de iyi kötü adlandırdığımız şeyler bilmiyorum kimde nedir bende merkezden,doktordan aldığım pozitiv bir destek
olumsuz olunca arkamda durmaları
ilk bahçecide denediyimde pozitiv aldım düştü
aynı donorün dondurulmuşları negativ
ikinci donorle 3 denememde pozitiv aldım ama bir labaratuvar yalnışlığından kayb ettim
şimdiye kadar ancak güzel şeyler yaşadım bahçecide yarın başıma ne iş gelecek bilmiyorum
ama inanın her türlü ne yaşasam söylerim
Hala inanamıyorum zazam ya. Ama bugün kan testi yaptk daha doğrusu 3 gün önce yaptk bugün çktı kan sonucum 82 cktı çok mu düşük gerçi bu oğlanda 26 çkmştıUmuuuut gözün aydııııın
Kardeş geliyor
Çok çok çok sevindim adına
Rabbim tamamına erdirsin
Ama lütven bizede yaz
O kurban olduğum Allahım isterse çok şeyler olur
Süperr :) bi mesaj olmuş.Selam kizlar:) arada sizi takip etmeye çalışıyorum hala.Aramiza katilan hamile olan veya olmaya calisanlara bolca sans sabir diliyorum oncelikle. Bu arada sizler ve bizler artik okadar tecrübeliyiz ki reklam kokan sayfalari tanıtımları sak diye anlayabiliyoruz heleki karsilikli danisikli dovusleri:)) bu yolda umutsuzluğa kapildiginiz her anda lutfen kendinizi uzmeyin yipratmayin. KIZLAR BU COK AMA COK GUZEL BIR DUYGU yani annelik bunun icin caba sarfetmeniz ugruna yoluna yaptiklariniz herseye deger.size bir tek tavsiyem var hic bir merkeze tam anlamiyla kendinizi kaptirmayin evet hamile kalmis olsaniz bile tr deki doktorunuzla iletişim halinde surekli olun.ben ikiz bebeklerimi onlarin verdiği ilac kullanim surelerinden dolayi kaybettim. HAngi merkeze giderseniz gidin o gittiginiz yol size anneligi tattirsin..bu arada super embriyolarla super annelik olmuyor:))) siz anladiniz..hepinizi kizimla kucakliyoruz..
Şu saatten sonra ne yapsa kurtarmayacağını anlayamadı henüzSüperr :) bi mesaj olmuş.
Örneğin şimdi ben sadece fiyati sorsam sende onu bana merkezi uzunnn uzunnn anlatsan ne kadarda güzel paslaşmış oluruz: )
Kimse sormadan anlatınca madem reklam deniyo ona.Oda yolunu bulmus.Biri sordugu icin anlatiyo oldu :)
Hay Allahım yaaa
benim eşiminde morfolojısı sıfır gebelik yaşadımBaktırdık zazacım DNA hasarı yok. Acaba bi sorun oluşturur mı düşük morfoloji
kuzum bak eski mesajlarımı okusan bilirsin ama yinede yazımZazacım labaratuvar yanlışlığı dediğin nedir? Ne hata yapıldı
2 günde bir baktır artıcak inşaLLahHala inanamıyorum zazam ya. Ama bugün kan testi yaptk daha doğrusu 3 gün önce yaptk bugün çktı kan sonucum 82 cktı çok mu düşük gerçi bu oğlanda 26 çkmştı
Çok geçmiş olsun bu çok büyük bir hatakuzum bak eski mesajlarımı okusan bilirsin ama yinede yazım
transferin 11 günü kan verdim 0,1 çıktı ilaçlarımı buraktım ve iki hafta sonra rahimde kese gördük
ama malesef yaşamadı kürtajla bitti
canim o soruyu soran arkadaş anladigim kadariyla sprem donasyonu yaptiracak ve amh ı düşük.benim eşiminde morfolojısı sıfır gebelik yaşadım
inşallah anne olsam sana bir örnek olucam-))
yandan gecebiliyosun.alismis onlar sorun olmuyo.Buarada donasyon deneyen arkadaşlar dönüşte havaalanında manyetik aramadan geçtinizmi yoksa gebeyim deyip yandanmı geçtiniz?
İnşallah canım benim :)yandan gecebiliyosun.alismis onlar sorun olmuyo.
insallah sende yandan geciceksin kuzularin icindeyken.
Yanlis anlamisim sanirim arkadas donasyon derken.Yumurta donasyonu kasdetmis.canim o soruyu soran arkadaş anladigim kadariyla sprem donasyonu yaptiracak ve amh ı düşük.
Yani zaten yumurtalar güçsüz bide spremin çok iyi olmamasından dolayı hamilelik olusumunu zorlamaz mi sence.
Yani 0 morfoloji saglikli genc bi yumurtada basari saglanabili diye biliyorum.
Aslinda dedektörler hic bir Zarar vermez ama sen yinede istemiyorum dedigin an da yandan geçiriyorlarBuarada donasyon deneyen arkadaşlar dönüşte havaalanında manyetik aramadan geçtinizmi yoksa gebeyim deyip yandanmı geçtiniz?