tabiki öyle bu değeri o kadar aldım ki bildiğin negatif.5 değerleri de kimyasal gebelik o da başıma geldi onu demek istedim.
ama mantıgı nerede onu merak ediyorum... Hıcbır acıklama yapamadım yanı 5 altı olsun komyasal genelık olsun bende dıyeyım kı a konulmus saglıklı embryo da tutmamıs... Ama 0,1 yahu:) Doktora soracagım buradakıne bugun ulasabılırsem ama merak ettım iste

Y Yesilada2003 cım sana da bır sorum var sen en son transferınden sonra 2.cı reglımde mı baslamıs oluyorsun?
Ben sımdı regl olsam (transfer ertesı) misal aralıkta olacagım reglımde deneme yapabılır mıyım? Yoksa ocak ı beklemek zorunda mıyım ( dr ocak embryolog subat) dedi de? Tesekkur ederim.
Canım transferden sonra negatifi alınca akabinde regl oluyorsun ki benim de üç beş gün geç geldi..sonra ki ikinci periyodda..yani ben şu an Reglim transfer geçen aydı..bi sonraki ay tedavi ve transfer arada iki regl var..senin tedavi başlangıcı ocak periyodun..ocaktaki reglin ilk gününden 18 gün sonra da transfer..bir ay ara olacak aramızda canım..şu 0.1 mevzuna gelince...ilkinde değer onuncu gün onikiydi..tutunmaya çalışmış embriyolar ama bu sefer kocaman 0.1..ben transferden yatağa geçerken bişey çıktı gibi hissettim içimden belki de koydukları gibi gitti boşu boşuna ilaçlar umutlar...rahme hiç yerleşmedi hatta en ufak bir hareket olmadı ki 0.1 çıktı..:(

Beni artik kibristaki merkezler acikca ilgilendirmiyor kibrisa verecegim paraya baska ulkelere giderim.
Evet ben ya 2015 ocakta ya da 2014 ocakta gittim o zamanda bahcecinin embriyologu bayandi. Hemsire ozlem hanimdi. Ozlem hanim ilgisizdi baska hemsire istedim degistirdiler. Sonra Zehra hanima mail attim o da bana mailde numarasini yolladi konustuk beni iyi anladigini soyledi testler yapildi donor hazirlandi esim testlerini verdi vs. Kibrisa gittik esim ornek verdi. Bana 5. Embriyosu olacak dediler pek bilgim yoktu arastirdim neyse otele goturduler bu arada havaalanindan da kardiladilar hersey guzeldi esim spem verdigi gun progestan ignelere baslandi Allahim ne acidir. Gunluk ignemi Bahcecide oldum. 3. Gun iyi embriyolar cok guzel ilerledi felan dediler ben 4. Gun gecesi havale gecirdim progestan igne apse yapmis. Hastaneye kaldirdi esim serum yedim 150 tl bir seruma para verdik hala icim aciyor neyse 5. Gun yransfer icin gittik muayeneye aldi Zehra hanim. Tamam dedi guzel dedi 8 mm rahim transfer olacagim saat Zehra hanim bizi cagirdi embriyolarin durumu kotuye gitti biz bu transferi iptal edecegiz dedi. Ben sevindim yalan yok cunki 1 gun oncesi havale gecirdim 41 derece atesim vardi icim rahat degildi. Iyi olmus dedim anlattim. Esimden tekrar ornek istediler 186 milyon sperm ve yuzde 80 ileri hareketliydi 1 hafta boyunca balik yedik sanirim ondan tavan yapti.
O gun cok guvendim isteseler bana o embriyoyu koyup yollarlardi. Sonra bir ay ara verip diger adette tekrar basladik bu sefer sperm onlarda oldugu icin once gitmemize gerek yoktu. 4. Gun iyi durumda gelin dediler bu arada 2. Donorden para alinmadi sadece otel yol parasi verdik. Gittik bu transferde progestani fitil olarak verdi. Transferde 2 embriyo kondu ve farkli embriyolog calisti guzel dedi Bismillah diyerek koydu aksama kadar hastanede yattim 1 hafta kalip evime geldim 6. Gun 40 olarak ogrendim gebeligi. 12. Gun 980 li sayiydi. Tam 7. haftanin ortalarında kanama basladi. Zehra haa msj attim hemen hastaney git dedi. yatis verdiler tekrar msj attim uzgunum ddi. ne yani uzgunum dedi ve bitti sonra msj yok. 9.5 haftalik olana kadar hastanede yattim. taburcu edildim yekrar kanama bsladi hastaneye gittk kalp atisi durd durdu kutaj dediler. inanamıyorum yok dedim evde bir kanamam oldu anlatamam cocuk bezi kullancak kadar. Neyse aldikbenim psikoloji gitti. aradan 6 ay geçti beni merkez aradi nnasilsiniz vs. 6 aydir neredesiniz? dediler dondurulmuşlariniz var su ucrete yeniden transfer yapalim. Dedigim tek cumle benim kac embiyo kaldi? Ben kardes istiyorum ona gore geleyim. dedikleri ise embriyo sayımız yeterli gelin 3. gittigimizde merkezde fridevs hanim baslamis. transfer oldum elime rapor verldi 1 tane 4bb 1 tane 4 cc embriyo transferi yapildi kalan embriyo Bu nedir dedim hani embriyo sayisi yeterliydi ben kardes istiyorum dedigimde sayimiz yetrli dediniz dedim cevap yk insalainsalah bunlardan iyi sonuc aliriz dediler Moralim bozuldu bana deselerdi ki 2 embriyonuz var 1500 euro veecegine 2000 euro daha ver yeni donorle çalışalım seve seve kabul ederdim. aratiriyorum kotu kalite yaziyor. Halit Firat erdene mail attim cok zor dedi tutunmaz 12. gun ikn sayi 40 6. gun 6 cikti. herkes kimyasal gozyle bakiyor ama olacagina oyle bir inandim ki olduda o kalitesiz embriyolar tutundu. ama moralim hala 0.
beta duzgun artmiyor kkese gec olusuyor kese bozuluyor ayni hikayeler sonra da arayan soran yok 1 yil sonra arayip 3500 euroya yeniden ypalim mi? siz bana neden bunu yaptiniz deyince cevap yok. aradan kac yil gecti hala borcunu ödüyorum. kisaca guzel baslayan seruven kotu bitti guvenimi sarstilar zaten benden sonrada hastane isim degisti dr. degisti. insallah embembriyologda degismistir. umarim artik daha vicdani calisiyorlardir. benim onlara basta olan guvenim kalmadi....
bu arada arkadasimla ayni ay trasfer olduk 12. gun kanamasi oldu betasi 0 di kiz trasfer yaptiklarina bile inanmadi.
Ama insâllah degismistir ve yeni giden yada gidecek olanlarin bebesini kucaklarina almayi Allahim nasip eder.
Cok uzun oldu kusura bakmayin
İnsallah bu tedavinde pozitif alır hatta ikiz olur da bu yaşadığın olumsuzlukları unutursun.

Canım transferden sonra negatifi alınca akabinde regl oluyorsun ki benim de üç beş gün geç geldi..sonra ki ikinci periyodda..yani ben şu an Reglim transfer geçen aydı..bi sonraki ay tedavi ve transfer arada iki regl var..senin tedavi başlangıcı ocak periyodun..ocaktaki reglin ilk gününden 18 gün sonra da transfer..bir ay ara olacak aramızda canım..şu 0.1 mevzuna gelince...ilkinde değer onuncu gün onikiydi..tutunmaya çalışmış embriyolar ama bu sefer kocaman 0.1..ben transferden yatağa geçerken bişey çıktı gibi hissettim içimden belki de koydukları gibi gitti boşu boşuna ilaçlar umutlar...rahme hiç yerleşmedi hatta en ufak bir hareket olmadı ki 0.1 çıktı..:KK43:
evet bu durumda teansferı yapan dr da onemlı bence olabılır mı? yanı on numara super embryonun 0,1 cıkması bana da cok mantıksız gelıyor tatmın olamadım verdıklerı cevaptan

Donörüm bulundu kızlar daha doğrusu iki donör bulundu bu sefer ben tercih yaptım..umarım hayırlı olur...az önce regl de oldum korkmuştum histereskopi yüzünden gecikir diye şükür olmadı gecikme..bi daha ki aya tedavi başlıyor..yani tahminen yılın ilk haftası transfer olacak..3.ve sonuncu olur umarım..
Canım hayırlısı olsun tez zamanda güzel haberlerini alalım inşallah

Beni artik kibristaki merkezler acikca ilgilendirmiyor kibrisa verecegim paraya baska ulkelere giderim.
Evet ben ya 2015 ocakta ya da 2014 ocakta gittim o zamanda bahcecinin embriyologu bayandi. Hemsire ozlem hanimdi. Ozlem hanim ilgisizdi baska hemsire istedim degistirdiler. Sonra Zehra hanima mail attim o da bana mailde numarasini yolladi konustuk beni iyi anladigini soyledi testler yapildi donor hazirlandi esim testlerini verdi vs. Kibrisa gittik esim ornek verdi. Bana 5. Embriyosu olacak dediler pek bilgim yoktu arastirdim neyse otele goturduler bu arada havaalanindan da kardiladilar hersey guzeldi esim spem verdigi gun progestan ignelere baslandi Allahim ne acidir. Gunluk ignemi Bahcecide oldum. 3. Gun iyi embriyolar cok guzel ilerledi felan dediler ben 4. Gun gecesi havale gecirdim progestan igne apse yapmis. Hastaneye kaldirdi esim serum yedim 150 tl bir seruma para verdik hala icim aciyor neyse 5. Gun yransfer icin gittik muayeneye aldi Zehra hanim. Tamam dedi guzel dedi 8 mm rahim transfer olacagim saat Zehra hanim bizi cagirdi embriyolarin durumu kotuye gitti biz bu transferi iptal edecegiz dedi. Ben sevindim yalan yok cunki 1 gun oncesi havale gecirdim 41 derece atesim vardi icim rahat degildi. Iyi olmus dedim anlattim. Esimden tekrar ornek istediler 186 milyon sperm ve yuzde 80 ileri hareketliydi 1 hafta boyunca balik yedik sanirim ondan tavan yapti.
O gun cok guvendim isteseler bana o embriyoyu koyup yollarlardi. Sonra bir ay ara verip diger adette tekrar basladik bu sefer sperm onlarda oldugu icin once gitmemize gerek yoktu. 4. Gun iyi durumda gelin dediler bu arada 2. Donorden para alinmadi sadece otel yol parasi verdik. Gittik bu transferde progestani fitil olarak verdi. Transferde 2 embriyo kondu ve farkli embriyolog calisti guzel dedi Bismillah diyerek koydu aksama kadar hastanede yattim 1 hafta kalip evime geldim 6. Gun 40 olarak ogrendim gebeligi. 12. Gun 980 li sayiydi. Tam 7. haftanin ortalarında kanama basladi. Zehra haa msj attim hemen hastaney git dedi. yatis verdiler tekrar msj attim uzgunum ddi. ne yani uzgunum dedi ve bitti sonra msj yok. 9.5 haftalik olana kadar hastanede yattim. taburcu edildim yekrar kanama bsladi hastaneye gittk kalp atisi durd durdu kutaj dediler. inanamıyorum yok dedim evde bir kanamam oldu anlatamam cocuk bezi kullancak kadar. Neyse aldikbenim psikoloji gitti. aradan 6 ay geçti beni merkez aradi nnasilsiniz vs. 6 aydir neredesiniz? dediler dondurulmuşlariniz var su ucrete yeniden transfer yapalim. Dedigim tek cumle benim kac embiyo kaldi? Ben kardes istiyorum ona gore geleyim. dedikleri ise embriyo sayımız yeterli gelin 3. gittigimizde merkezde fridevs hanim baslamis. transfer oldum elime rapor verldi 1 tane 4bb 1 tane 4 cc embriyo transferi yapildi kalan embriyo Bu nedir dedim hani embriyo sayisi yeterliydi ben kardes istiyorum dedigimde sayimiz yetrli dediniz dedim cevap yk insalainsalah bunlardan iyi sonuc aliriz dediler Moralim bozuldu bana deselerdi ki 2 embriyonuz var 1500 euro veecegine 2000 euro daha ver yeni donorle çalışalım seve seve kabul ederdim. aratiriyorum kotu kalite yaziyor. Halit Firat erdene mail attim cok zor dedi tutunmaz 12. gun ikn sayi 40 6. gun 6 cikti. herkes kimyasal gozyle bakiyor ama olacagina oyle bir inandim ki olduda o kalitesiz embriyolar tutundu. ama moralim hala 0.
beta duzgun artmiyor kkese gec olusuyor kese bozuluyor ayni hikayeler sonra da arayan soran yok 1 yil sonra arayip 3500 euroya yeniden ypalim mi? siz bana neden bunu yaptiniz deyince cevap yok. aradan kac yil gecti hala borcunu ödüyorum. kisaca guzel baslayan seruven kotu bitti guvenimi sarstilar zaten benden sonrada hastane isim degisti dr. degisti. insallah embembriyologda degismistir. umarim artik daha vicdani calisiyorlardir. benim onlara basta olan guvenim kalmadi....
bu arada arkadasimla ayni ay trasfer olduk 12. gun kanamasi oldu betasi 0 di kiz trasfer yaptiklarina bile inanmadi.
Ama insâllah degismistir ve yeni giden yada gidecek olanlarin bebesini kucaklarina almayi Allahim nasip eder.
Cok uzun oldu kusura bakmayin
Meyracım inşallah meleğine kavuş ve bu kötü yaşananları unut
firdevs ve zehra,halil beğ bunlar hepsi bahçeci kurumundan çıkan doktorlardı ve sonradan kendi merkezlerini açtılar bunu duydum demeki öyleymiş
o hemşire özlemde zehrayla en son çıktı ve zehra hanımın yanında şimdi çalışıyor
merkez magosadan levkoşaya taşındı
ismi ilk britiş konuldu sonra yeniden bahçeci oldu
merkezde çalışan doktor murat beğ
baş hemşire eylem hm
ve bir sürü çalışn hemşireler var
ama inankı bu işler şans bak benim donörden 5 güne 2 embriyo giti 3 embriyo 6 güne
menthanın 5 güne 7 embriyo hepside 5aa 4aa 3 aa
zy arkadaşımızı 5 güne 3 bb 3 bb iki embriyo konuldu
mentha negativ,ben pozitiv ama düştü
zy gebe kaldı maşallah devamda etti
mentha arkadaşımda dondurulmuşlardan 2 koydular 3 keseye oluştu ama ikisinin kalbi duyuldu ve maşallah gebelik devam
inşallah kızlar bu yolda hepinizin şansı açık olsun
kaliteli donör yumurtası denk gelsin
birde unutmayın güzel kaliteli yumurtası olan donörun her defasında aynı olmaya bilir
yinede şans şans şans derim

benim eşiminde morfolojısı sıfır gebelik yaşadım
inşallah anne olsam sana bir örnek olucam-))
İnşallah arkadaşım peki donasyonla mı hamile kaldın? Bi de gebeliğin devam ediyor di mi arkadaşım? Sağsalim kucağına al

canim o soruyu soran arkadaş anladigim kadariyla sprem donasyonu yaptiracak ve amh ı düşük.
Yani zaten yumurtalar güçsüz bide spremin çok iyi olmamasından dolayı hamilelik olusumunu zorlamaz mi sence.
Yani 0 morfoloji saglikli genc bi yumurtada basari saglanabili diye biliyorum.
Arkadaşım ben yumurta donasyonu yapılan sperm değil morfoloji sıfır ama ben yumurta alıp eşimin spermiyle döllenecek. Yani bu durumda ihtimal nasıl? Bizim korkumuz spermde sıkıntı olduğu için yumurta donasyomunda embriyo gelişiminde sıkıntı yaşar mıyız

Donörüm bulundu kızlar daha doğrusu iki donör bulundu bu sefer ben tercih yaptım..umarım hayırlı olur...az önce regl de oldum korkmuştum histereskopi yüzünden gecikir diye şükür olmadı gecikme..bi daha ki aya tedavi başlıyor..yani tahminen yılın ilk haftası transfer olacak..3.ve sonuncu olur umarım..
Hayırlı olsun canm ınsallah yenı yılda bebegınle yada bebeklerınle olacaksn:anneadayı:

Hayırlı olsun sağlıkla ve kolaylıkla bu kez bebeklerine kavuşmanı diliyorum arkadaşım...

Arkadaşlar bende yumurta donasyon u yaptırıyorum dün dönerden alınan yumurtaların 21 tanesi döllenmiş sizce kaçtanesi 5. Güne gider.Bu kadar olup hiçbirinin gitmediği oldu mu
Hayirli olsun, bende 18 döllendi, 8 tanesi 5.güne gitti, ikisi transfer oldu 6 si donduruldu.. Senin sayi olarak cok iyi

Devam eden gebelik hala yok
İnşallah zazacım hamile kalırsında bana umut olursun ben seni okumuştum ancak sıkıntı morfoloji olduğunu bilmiyordum yaştan dolayı yumurta sıkıntısı sanıyordum inan üye değildim ama bahçecide denemelerini felan okuyunca sana dua etmiştim

İnşallah zazacım hamile kalırsında bana umut olursun ben seni okumuştum ancak sıkıntı morfoloji olduğunu bilmiyordum yaştan dolayı yumurta sıkıntısı sanıyordum inan üye değildim ama bahçecide denemelerini felan okuyunca sana dua etmiştim
Caaan çok sağol
ben 44 yaşındayım doktorlara gidince yumurtalar sizden genç diyorlar
yani antral foliküllerim var ama malesef 11 defa kendi yumurtamı denemekten bıktım ve donasyona geçtim
kendi yumurtamla 2 gebelik düşük
donasyon son çare dedik ondanda 3 defa gebe kaldım ama biri elime gelmedi

Back
X