Canım evde bulduklarimi yazayim. Once semeer testi mikrobiyoloji ve patoloji icin parça. Herhangi bir rahatsizlik var mi ona baktirdim.
HBsAg
ANTI HBs
ANTI HIV
PT
INR
APTT
BUN
URE
KREATININ
GLUKOZ ACLIK
AST
ALT
SODYUM
POTASYUM
KLOR
SERBEST T3
TSH
PRL
HPV DNA

Baska da var ama kagitlarda bulamadim. Her ay tam kan tahlili yaptirdim. Kolestrol varmış dusurdum. B12 ve d vitamini demire dikkat ettim. En önemlisi yuruyus diye düşünüyorum
İkinci transferden önce gergin yürüdüm yedi kilo verdim karbonhidratı kestim..negatif olunca bu sefer saldım popo göbek büyüdü gitti :( testlerim ofiste..kendimimkşlerle kıyaslayayım bi..bakalım atladığım var mı sağol canım

İkinci transferden önce gergin yürüdüm yedi kilo verdim karbonhidratı kestim..negatif olunca bu sefer saldım popo göbek büyüdü gitti :KK43: testlerim ofiste..kendimimkşlerle kıyaslayayım bi..bakalım atladığım var mı sağol canım
Hergün yürüdüm gergin yürümedim..hızlı yazıyorum sözlük abuk sabuk yazıyor

Embriyo 3.güne gelmişse bu lab ya da embriyologun iyi olduğunu göstermez işte.Sonuç önemli ! Ve öyle cihazlar var ki her lab.da yok öyle pahalı.Embriyoyu strese sokmadan bölünmesini takip eden cihazlar var..Lab ve embriyologun iyi olması 3.gün yapılan transfer sayısı değil gebelikte alınan pozitife göre belli olur arkadasım.Benim için son çare Kıbrıstı ve herseyi denedim arkamda soru işareti kalmadı.İnsallah siz de pozitif alırsınız.Dualarımdasınız.
ben resmen bilmeden konuşuyormuşum kusura bakmayın zazanın ve sizin bu mesajınızla öğrendim 4ve 5. Günde ayrı lab malzemeleri varmış. Bu durumda tabi siz söylediğinizde haklısınız. Dualarımız karşılıklı isteyen herkes için amin diyorum

ben bunu hiç bilmiyordum. Ozaman burda resmen aldatmaca var. Gerçi yeri geliyor herşey olması gerektiği gibi pgt yapılmış embriyolar bile tutunmuyor ama sen doktor yada merkez olarak önce hastadaki her olumsuzluğu elimine et yada deki bizim kliniğimizde durum bu 3.günü geçemiyoruz onun için fiyatımız daha uygun(yakın Doğu için diyorum) Kararı hasta versin. Gönül rahatlığıyla güvenerek kendimizi bir doktora bırakamamak nekadar yorucu
Pgd sadece belirli sayıda kromozoma baktığı için başka bakılmayan kromozomlarda translokasyon olunca embriyo tutunmuyor
Tutunsada yürümüyor
Yürüsede sağlıksız bir bebek doğulur allah korusun

Off zelittacım tüm bu yazdıkların üstünede bir sürü genetik,immunolojı
Endokrinolojı
Tüm testlerim ideal
Kronik hastalığım yok
Ama olmayanda olmuyor
Şansonun yaver olması en önemlisi kuzum
Katılıyorum canim. Nasip işi. Bir de meryem süresini oku canim. İnşallah olacak. Allah yuzune gulecek

İkinci transferden önce gergin yürüdüm yedi kilo verdim karbonhidratı kestim..negatif olunca bu sefer saldım popo göbek büyüdü gitti :KK43: testlerim ofiste..kendimimkşlerle kıyaslayayım bi..bakalım atladığım var mı sağol canım
Bir transferimden önce bende 3-4 ay süper vitaminli beslenme,her gün yürüyüş karda boranda bile,karbonhidrata uzak durma
Antioksidantlarla beslenmeler
Transfer öncesi nar suyu,sonrası havuç suyu
Transfer sonrası 3-4 gün güzel otelde kalma yani hemen dönmedim
Ve sonuç NEGATİV
Sonra anladımki buda boşmuş

Bir transferimden önce bende 3-4 ay süper vitaminli beslenme,her gün yürüyüş karda boranda bile,karbonhidrata uzak durma
Antioksidantlarla beslenmeler
Transfer öncesi nar suyu,sonrası havuç suyu
Transfer sonrası 3-4 gün güzel otelde kalma yani hemen dönmedim
Ve sonuç NEGATİV
Sonra anladımki buda boşmuş
Yok yok yeminle şans işi bu..aşırı kasamıcam bu Sefer..kuş kondursam olacaksa olcak olmayacaksa olmayacak

Canım evde bulduklarimi yazayim. Once semeer testi mikrobiyoloji ve patoloji icin parça. Herhangi bir rahatsizlik var mi ona baktirdim.
HBsAg
ANTI HBs
ANTI HIV
PT
INR
APTT
BUN
URE
KREATININ
GLUKOZ ACLIK
AST
ALT
SODYUM
POTASYUM
KLOR
SERBEST T3
TSH
PRL
HPV DNA

Baska da var ama kagitlarda bulamadim. Her ay tam kan tahlili yaptirdim. Kolestrol varmış dusurdum. B12 ve d vitamini demire dikkat ettim. En önemlisi yuruyus diye düşünüyorum

B12 ve D VİTAMİNİ
de yüksek olması iyiymiş diye duydum.
Bu konuda bilgisi olan .duyumu olan varmı.
D bit yüksek olursa hamilelik kolay olurmuş gibi çok eskiden duymuştum sankim.

Bu forumu okumanin çok onemli olduğunu dusunuyorum. Insanlar gelip bana yardim edin deyip hooop cevap alip gidiyorlar. Ben her sayfayi okudum onemli sayfalari not ettim. Olumlu olumsuz her yorumu( yorumu yapanın uslubuna gore ) degerlendirdim. Reklam yapanlari hemen anladim.Doktorlarin adini hatta yaninda calisan hemsirelerin adini bile not aldim. 6 ay onceden diyet ve spor yaptim. Olumsuz insanlari hayatımdan cikardim. Kimseye tek kelime etmeden istikrarla hareket ettim. Buradaki herkesle guldum uzuldum. Bahcecide tedavi oldum fakat her merkezle gorustum. Her merkezin istediği testleri not alip yaptirdim. Bahceci onlari istemedi ama onlara bile caktirmadan her seyi yaptirdim. Eksik vitaminlerimi yerine koydum. Yani ben su ben bu demekten kastim su ki: burasi bir hazine gibi her seyi anlatirken hala ben şunu atlamışım demeyi pek dogru bulmuyorum. Haa eli bos bir insan da degilim. Aralara sıkıştırıp okudum her seyi. Tabiki sansom da yaver gitti.

Yeni gelen arkadaslar ya da tedavi olacaklar lutfen dusunun tasinin. A merkez b merkez onemli ama kisinin kendini bilmesi ve hazırlaması daha onemli diye dusunuyorum. Hicbir sey yapmadan gidip aldim geldim olmuyo malesef. Iyi hazirlanmak Allah a havale etmek lazim. Gerisi nasip.
Ayrintili ultrasona girdim. Ikizler 22 haftayi bitirdi masallah. Diyetisyenle yola devam ediyorum. Sonuca ulasmak icin yine ipin ucunu birakmadim mucadeleye devam.

Siz de tadin bu duygulari. Hamile kalip da bir kere birt birt yapamamanin huzursuzlugunu tatli tatli tadin. Korkuyu telaşı tadin. Alisveris heyecanini tadin. Tadin da tadin inşallah
Maşallah bebeklerine : )
Cinsiyetleri ne kuzuların ?
diyetistenin önerdiği özel bişey var mı.Toplam maksimum kaç kg alabilecegini söyledi

Maşallah bebeklerine : )
Cinsiyetleri ne kuzuların ?
diyetistenin önerdiği özel bişey var mı.Toplam maksimum kaç kg alabilecegini söyledi
Bir kiz bir oglan :) su ana kadar 8 kilo aldim 23. haftamdayim. Kadin dogumcum ayda 1 kilo almalısın dedi ama mumkun degil. Cok kacamak yapıyorum. Diyetisyen ozel bir sey demedi fakat pekmez ve tahin yiyorum. Bol bol sebze var aksam avuc ici kadar et. Sabah 2 yum. Gunde 4 meyve. Badem findik. 3 litre su.

B12 ve D VİTAMİNİ
Hazan cok haklısın bu cok dogru. Ispatlanmıs.
O yuzden ltfn sorey D bır kullanın gunde bır fıs. Markasını yazmayayım sımdı ama eczacınıza sorun. B12 de normal dr un yazdıgı degıl o cok zararlı solgar ınkı kullanın. D vıt cok cok cok onemlı. Benım hıcbır kendı yumurtam blast vallahı de tallahı de olmuyordu. Ne zaman dvıt yukledım oldu.
Ayrıca kupuntur yuzee yuz etkılı. Ne olur gıdın! Ben de tembellıkten gıtmedım bır dahakıne yuzde yuz baslayacahım. Akupunturcuya muhakkak tup bebek genelık ıstemı belırtın. Bana guvenın.

B12 ve D VİTAMİNİ
Herşeyin fazlası zehir d vitamininin fazlasında kemiklerde birikiyor bence düzenli tahlillerle doktor yorumlamasıyla kontrol edilmesi gerek. Son zamanlarda çok fazla dvit zehirlenmesi geliyormuş hastanelere

Hazan cok haklısın bu cok dogru. Ispatlanmıs.
O yuzden ltfn sorey D bır kullanın gunde bır fıs. Markasını yazmayayım sımdı ama eczacınıza sorun. B12 de normal dr un yazdıgı degıl o cok zararlı solgar ınkı kullanın. D vıt cok cok cok onemlı. Benım hıcbır kendı yumurtam blast vallahı de tallahı de olmuyordu. Ne zaman dvıt yukledım oldu.
Ayrıca kupuntur yuzee yuz etkılı. Ne olur gıdın! Ben de tembellıkten gıtmedım bır dahakıne yuzde yuz baslayacahım. Akupunturcuya muhakkak tup bebek genelık ıstemı belırtın. Bana guvenın.
Canım özel mesaj atacaktım ama sanırım kapalı özel mesajın. Dvit markasını merak ettim. En son ampul kırıp içiyordum ama artık tavsiye edilmiyormuş sanırım. Ocean'ı araştırdım buaralar sipariş vereyim diyordum ama daha iyi bildiğin bir marka varsa bana yazabilirmisin? Birde burdan marka yazmak reklama giriyormu uyarıyorlarmı bilmiyorum

Bir kiz bir oglan :) su ana kadar 8 kilo aldim 23. haftamdayim. Kadin dogumcum ayda 1 kilo almalısın dedi ama mumkun degil. Cok kacamak yapıyorum. Diyetisyen ozel bir sey demedi fakat pekmez ve tahin yiyorum. Bol bol sebze var aksam avuc ici kadar et. Sabah 2 yum. Gunde 4 meyve. Badem findik. 3 litre su.
Heyy masallahhh kısçe ve oğulcuk çok tatlı : )
36.haftaya kadar uslu uslu dursunlar orda.
Ve vakitlice .saglikla doğurursun insallah arkadasim cok mutlu oldum.
Seninle bi çok şeyimiz hep peşi peşi oldu : )
Malesef benimde tatlı düşkünlüğüm oluştu.tahin.pekmez sabahlari yiyorum.7 kg da ben aldım.
Planım bu kadar almak değildi ama napıym.
sonra veririm artık.

Son düzenleme:
Canım özel mesaj atacaktım ama sanırım kapalı özel mesajın. Dvit markasını merak ettim. En son ampul kırıp içiyordum ama artık tavsiye edilmiyormuş sanırım. Ocean'ı araştırdım buaralar sipariş vereyim diyordum ama daha iyi bildiğin bir marka varsa bana yazabilirmisin? Birde burdan marka yazmak reklama giriyormu uyarıyorlarmı bilmiyorum
kapanmis mi mesajim bakimm bilmem ben hani reklam anlasilir diye yazmadim. Ben kendim wellcare dvit spreyini kullaniyirum. ama 1000 iu mor kutu hergun sabah bir fis

Herşeyin fazlası zehir d vitamininin fazlasında kemiklerde birikiyor bence düzenli tahlillerle doktor yorumlamasıyla kontrol edilmesi gerek. Son zamanlarda çok fazla dvit zehirlenmesi geliyormuş hastanelere
gelir cunku deli givi yaziliyor fusursuzca kullaniyorlar ama turk halkinda genetik gercekten bunca denizi gunesi olan ulkede dvit eksikligi var.

Back
X