Bir kiz bir oglan :) su ana kadar 8 kilo aldim 23. haftamdayim. Kadin dogumcum ayda 1 kilo almalısın dedi ama mumkun degil. Cok kacamak yapıyorum. Diyetisyen ozel bir sey demedi fakat pekmez ve tahin yiyorum. Bol bol sebze var aksam avuc ici kadar et. Sabah 2 yum. Gunde 4 meyve. Badem findik. 3 litre su.
masallah ❤️

B12 ve D VİTAMİNİ
de yüksek olması iyiymiş diye duydum.
Bu konuda bilgisi olan .duyumu olan varmı.
D bit yüksek olursa hamilelik kolay olurmuş gibi çok eskiden duymuştum sankim.
B12-516
D3-421
Maşallah deyim nazara gelicem-))
Allah aşkına kafanızı bunlarla yormayın
Önemli olan 46 kromozomu düzgün olan altın embriyo ve allahımın ol emri
Tabii sağlığınız içim bu vitaminlerin değeri düşük olmaması gerek

Peki türkiye de arkadaşım diyarbakır bahçecide tüp bebek yaptırdı neden 3. Gün transfer yaptılar madem imkanları vardı
Onu arkadaşınıza sorun benim diyarbakır bahçecinin labaratuvarında ne gibi durumlar hakta bir bilgim yok
Birde kendi yumurtalarını kullandıysa bu normal
Az yumurta olunca 5 güne beklemiyor merkez

Bir kiz bir oglan :) su ana kadar 8 kilo aldim 23. haftamdayim. Kadin dogumcum ayda 1 kilo almalısın dedi ama mumkun degil. Cok kacamak yapıyorum. Diyetisyen ozel bir sey demedi fakat pekmez ve tahin yiyorum. Bol bol sebze var aksam avuc ici kadar et. Sabah 2 yum. Gunde 4 meyve. Badem findik. 3 litre su.
Maşallah zelittacım
Darısı bize

Herşeyin fazlası zehir d vitamininin fazlasında kemiklerde birikiyor bence düzenli tahlillerle doktor yorumlamasıyla kontrol edilmesi gerek. Son zamanlarda çok fazla dvit zehirlenmesi geliyormuş hastanelere
Katılıyorum sana
Tahlil yapmadan kendi kafanıza göre kullanmayın fazlasının zararı eksikten daha çok
D vitamini eksik olanlara well care nin d3 intense tavsiyem içinde bha ve katkı made tatlandırıcısı yok pyasada en iyisi
B12 gelince bu vitamin syanocobalamin adıyla olarak vicutta enzim etkisiyle metilcobalamine geçerek emiliyor
Solgarın metilcobalamin isimli b12 alsanız daha faydasını görürsünüz

kapanmis mi mesajim bakimm bilmem ben hani reklam anlasilir diye yazmadim. Ben kendim wellcare dvit spreyini kullaniyirum. ama 1000 iu mor kutu hergun sabah bir fis
Canım oda iyi
Ama intense olanı daha iyi
Birde hergün kullanmana gerek yok pipeti doldur ekmek üzerine dök 2 haftada bir
Üşengeçler için-))

Katılıyorum sana
Tahlil yapmadan kendi kafanıza göre kullanmayın fazlasının zararı eksikten daha çok
D vitamini eksik olanlara well care nin d3 intense tavsiyem içinde bha ve katkı made tatlandırıcısı yok pyasada en iyisi
B12 gelince bu vitamin syanocobalamin adıyla olarak vicutta enzim etkisiyle metilcobalamine geçerek emiliyor
Solgarın metilcobalamin isimli b12 alsanız daha faydasını görürsünüz
Peki kızlar anlattığınız oranlarda kullanınıldığında siz mutlaka tahlille baktırıyorsunuzdur kaç civarında koruyorsunuz değerinizi? Mesela benim son tahlilim 18 çıktı gittim bir ampul içtim. Son zamanlardada pek takip etmiyordum tedavi yöntemlerini. Meğerse artık ampülü önermiyorlarmış. Şimdi ben mesela sprey alsam günde tek fıs beni normal değerlerime yükseltebilirmi yoksa 2 fısla başlayıp sonra 1 fısamı düşmem lazım yada damla olarak başlasam nasıl devam etmem gerekiyor? Buarada tahlilimi sık sık yaptırabilirim bana ona göre bir öneride bulunabilirmisiniz:)

Heyy masallahhh kısçe ve oğulcuk çok tatlı : )
36.haftaya kadar uslu uslu dursunlar orda.
Ve vakitlice .saglikla doğurursun insallah arkadasim cok mutlu oldum.
Seninle bi çok şeyimiz hep peşi peşi oldu : )
Malesef benimde tatlı düşkünlüğüm oluştu.tahin.pekmez sabahlari yiyorum.7 kg da ben aldım.
Planım bu kadar almak değildi ama napıym.
sonra veririm artık.
Canim bana her ogunde 2 dilim esmer ekmek verdi. Sanirim o seker istegimi azaltti. Hala istiyorum ama minik minik yiyorum. Doktorum sen kilo alirsan bebekler almaz dedi. Arka arkaya doguracagz insallah. Sık disini dogurunca yiyelim

Peki kızlar anlattığınız oranlarda kullanınıldığında siz mutlaka tahlille baktırıyorsunuzdur kaç civarında koruyorsunuz değerinizi? Mesela benim son tahlilim 18 çıktı gittim bir ampul içtim. Son zamanlardada pek takip etmiyordum tedavi yöntemlerini. Meğerse artık ampülü önermiyorlarmış. Şimdi ben mesela sprey alsam günde tek fıs beni normal değerlerime yükseltebilirmi yoksa 2 fısla başlayıp sonra 1 fısamı düşmem lazım yada damla olarak başlasam nasıl devam etmem gerekiyor? Buarada tahlilimi sık sık yaptırabilirim bana ona göre bir öneride bulunabilirmisiniz:)
elinde olan spreyi 2-3 pufla devam et çünkü 18 çok düşük değer
bitince 5-10 gün bekle ve yeniden değerine baktır yine düşük olursa intense geçersin

aslinda dvit 3 hamilelik icin tahlil sonucuna gore de olmaz. Sizinki dusuk birkac fis dil ustune sıkın ıhmal etmeyın lutfen. Ben sabahlari bir fis ile solgar B12 prenatal one aday, omega3( poneaday ın abd den aldım) tr de efa mom ya da imom onerırım ve prenatal olarak da vinalac onerırım( ıcınde probıyotık var kabızlıgı engeller) ve coq10 ile hem blasta gittim hem de agustos da yumurta sayim costu misal. coq10 ubiquinol zaten normalde de icilmeli. Ben yaklasik on senedir hepsini ciiyorum hamdolsun iyiyim. Dvit imega 3 ubiquinol B12 ozellikle kadinlarin kesinlikle kullanmasi gerekenler. Sprey yapin her sabah. Cidden dil ustu emilimi cok. ABd de okudum ben ve bize egitimde boyle ogretildi. Isterseniz deneyin. Kendim kullandigim icin oneriyorum. B12 benexol mesela gebelikte tehlikeli emzirende de ama israrla burada yazilyorlar o yuzden solgar alın ltfn.

B12-516
D3-421
Maşallah deyim nazara gelicem-))
Allah aşkına kafanızı bunlarla yormayın
Önemli olan 46 kromozomu düzgün olan altın embriyo ve allahımın ol emri
Tabii sağlığınız içim bu vitaminlerin değeri düşük olmaması gerek
ne oldu senın sonuc ? Merakla beklıyorum

5 güne getirmek için farklı reaktivler kullanılıyor
Euro üzerinden alınıyor ve maliyetli
Allah Allah ne TR ne ABd ne kıbrıs boyle bısı soylemedı bıze... Ekstra ucret farklı reaktıf vs ... Embryo gıdıyorsa gıder bakıyorlar 2 den 3 e donerken zayıfsa rahımde dogal ortamında dursun dıye stıyorlar dıger yandan 3.cu gun dondurup teansfer zmaanı cozumde de bakıyorlar ( Tr de kı ıslem) aman neyse ya valla kafayı kıracagız bence gerek yok. Olacaksa olacak lab e gıremeyecegımıze gore ne yaparlarsa here dıye egız. 5 dıyorlar bıze nereden bılıyoruz 5 oldugunu blast oldugunu???? Hıc bır yere guvenmıyorum malesef

ben resmen bilmeden konuşuyormuşum kusura bakmayın zazanın ve sizin bu mesajınızla öğrendim 4ve 5. Günde ayrı lab malzemeleri varmış. Bu durumda tabi siz söylediğinizde haklısınız. Dualarımız karşılıklı isteyen herkes için amin diyorum
Ben embrıyonun 4 ve 5.güne gelmesi için maliyet ya da extra lab malzemesi olduğuna inanmıyorum.Öyle bişey olsa ben donasyon değil kendi yumurtamla o maliyeti karsılardım.Türkiye de arastırrdım Yurtdışında da böyle bişey duymadım.Toplanan yumurta kalitesi zayıfsa ona tıpta çare yok.Türkiyenin en iyi yerlerinde en yi lab.olan yerlerinde tedavi oldum.Öyle bişey olsa zaten ben müdavim hastayım bana teklif ederlerdi.Kıbrısta da sizin yumurtanızla bunu vaadeden varsa tamamen para tuzağıdır.

Şimdi aile hekimine geldim merak ettim d vitamini b12 filan baktırcam bari bunlar ücretsiz bakılsın:)..ihtiyaç varsa dediğiniz ilaçları alıcam hemen teşekkür ederim bilgilendirmeler için..ne güzel böyle şeyler iyili varsınız...

Şimdi aile hekimine geldim merak ettim d vitamini b12 filan baktırcam bari bunlar ücretsiz bakılsın:)..ihtiyaç varsa dediğiniz ilaçları alıcam hemen teşekkür ederim bilgilendirmeler için..ne güzel böyle şeyler iyili varsınız...
Canım d vitamini çok önemliymiş.Eksikliğinin tutunmayı bile etkilediği söyleyen doktorlar var.

Back
X