Merhaba arkadaşlar burdan çok şey okudum son zamanlarda okudum demek eksik olur burda yattım kalktım resmen o yüzden bende şimdiye kadar olan deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.Ben Halil İbrahim Tekin de yumurta donasyon u yaptırdım bu gün sabah.38 yaşındayım.Daha önce TR de 2 kez mini
tüp bebek yaptırdım.Ve sonuç negatif...O ora incir kürü ve testere dişli aslan pençesi kürü ile kendiliğimden bir kimyasal gebelik yaşadım.Yumurta sayım çok azdı bir yılda sadece 6 embriyo elde edebildik. Rahmimin ve eşimin sperminin gayet iyi olduğunu 12 dr da söyledi.HİT te randevu için aradığımda eşimden ve benden bazı testler istediler bunları yaptırıp (her Cumartesi dr beyin İstanbulda olduğunu şöyleydiler) hangi Cumartesi randevu istediğimizi sordular. Ağustos ta ön görüşmemizi İstanbul’da yaptık.Ordaki danışman adresi ve konumu attı.Rahim filmine istediği testlere ve eşimin sperm sonuçlarına baktıktan sonra muayene isteyip istemediğimizi sordu.istedik.Hit sonuçlardan sonra diğer dr la birebir aynı şeyleri yorumlayıp yumurta donasyon u hakkında ne bildiğimi ve donasyon a sıcak bakıp bakmadığımı sorduktan sonra tam 40 dk bilgi verdi konuşmaları çok samimi ve içten geldi çünkü biz kendisine cinsiyet seçimini ve ücretini sorduğumuzda daha ilk bebeğiniz ne gerek var masrafa belki istediğiniz olacak dedi. Bu cümlesi bende yaptığı işi tamamen ticarete çevirmek istemediği izlenimi verdi ama bu benim yorumlamam arkadaşlar... Kesinlikle dr mu buldum kararını verdiren cümleleri ise: gözümün içine bakıp rahim ve spermde sorun olmadığından ben size bebek yaparım benden kucağınız boş çıkmazsınız tabiki tevekkül diye bir şey var inanıyorsanız ve bu işin 100 de yüzü de yok her yerde herkes yüzde 70 den fazla şans verirsede doğru olmaz bunu da bilin dedi.ilkinde 5ooo+500 Euro olmadı (otel havaalanı transferleri otelden hastaneye transfer dahil )2. De 1500 Euro olmazsa oluncaya kadar ücretsiz dedi ve kararımızı tabiki hit te verdik.Hangi ay istediğimizi söyledik ilaç programlamasını yaptıktan sonra sonraki aşamaları da tüm detayları ile anlatıp anlattıklarını yazdıktan sonra biraz da Euro ve ekonomi hakkında sohbet ettikten sonra TR deki görüşmemiz sona erdi ...arkadaşlar uzun yazıyorum ama tüm detayları yazmak istedim rahatsızlık veriyorsa affınıza sığınıyorum ama yeni başlayacaklar için tüm detayları anlatmak istedim..