Arkadaşın yazdıklarına bende bilgilerimi sizinle paylaşmak istedim bir eczacı olarak hiç bir zaman tanımadığınız bilmediyiniz tr de olmayan vitamin ve mineral takviyelerini kullanmayın
heleki amerika malı olarak görseniz çünkü amerikada baya kalitesi düşük etken madeleri kendileri üretmeden çinden getirtilen otc ürünleri çok lütven dikatli olun
geçelim gebelikte,gebelik öncesi ve emzirme döneminde kullanılan pregna veya latte takviyelerine
içeriklerini inceleyin folik asit bildiyimiz b9 vitamini folat isimli olsun 400 mcg ve b12 metilkobalamin olarak 1000 mcg
marka olarak omepa vm ala bilirsiniz içeriyinde omega 3,çinko,demir ve dahada
geçelim omega 3 sevenlere,anne karnında olarken ve ölene kadar bu yağ asitlerina(efa,dha)muhtacız
son araştırmalarda balıktan alınan omega 3 ağır metaller içere bilir daha kaliteli ve emilimi yüksek olan balık yağından 6 kat daha güçlü omega 3 kril oil isimli ürünlerdir içeriği antarktidadan toplanmış omurgasızlıların omega 3 ve astaksantin dediyimiz güçlü antioksidant içerir
rahim kalınlaşmasında bakın eğerki vaskulyar problem yaşanmıyorsa mesela benim rahmimden 9 fazla miom alınmış ve damarlar zarar görmüş kan dolaşımı biraz bozuk
argilerin,e,c,b1,b6,b12,ginko biloba ve fitoöstrojen dediyimiz doğal estrofemler kullana bilirsiniz
doğal fito östROJEN DEDİYİMİZ BİTKİLER HAYIT TOHUMU,soya izoflavones,keten tohumu ve daha neler neler bilgisayardan inceleye bilirsiniz,ama lütven abartmayın unutmayın her vicut aynı deyil fitoöstrojen doğalda olsa hormon artırır ve adet gören kadınlara zarar vere bilir
en son kendi fikrimide söyleyim sağlığınızı koruyun güzel yeyin için çünkü bu yazdığımız takviyeler o yiyeceklerde var
kan değerlerinize baktırın az kalan vitaminleri takviye olarak alın
ama inanın sağlıklı embriyo rahime girse kolay kolay kopmaz
sizleri seviyorum