Nereye yazmak anlamadım. Ama ben çok bilmiyorum sadece bildirim gelince ben buraya yazıyorum öğrendiğim bişey olursa. Canım valla rahatsızsınız ilgilenmeyin olur biter. Herkes burda yazmakta özgür anladığım Kadarıyla
Çok güzel fiyat umarım birileri gider pozitif sonuç alır da bizlere de ilham olur. Bu paralar kolay kazanılmıyor 3 bin 5 bin dolarlar bizim kaç yıllık çalışmamızın birikimi. Ancak siz gebesiniz yanlış anlamayın şahsınıza bir şey söylemek istemem ama hiç gebelikle ilgili yorum yapmıyorsunuz. Ben gebe olsam Şu şu tarihli anneler grubundan çıkmam da o yüzden yazıyorum yanlış anlamayın.

kızlar iki merkez arasında gidip geliyoruz bakalım şimdilik. Kıbrıstan bahçeciye yakınız sağolsun sibel hanım çok yardımcı oldu. Birde eşim yurtdışında bir merkez bulmuş ben ingilizce bilmediğim için hiç bakamadım ama eşim görüşüyor onlarla ama onlar maliyet olarak biraz yüksek kıbrıstan netleşince merkez kafamızda neden orayı seçtik anlatırım uzun uzun sizlere de

Arkaslar bende gorustum simdi baku ile ama ben ilk once soylemedim kadinlar klubu diye Hasan bey whatsaptan hazir sorular var onlari sordu tahlilleri istedi amh 0.03 oldugu icin size yumurta donasyonu uygun falan dedi tahlilleri doktoru ve embriyologuna danistigini soyledi. 4500 euro fiyat verdi bana ilac otel ve baku ici transfer icin ilaclari tr deki adresime gondereceklerini falan soyledi. Ben en sonunda kadinlar klubune indirim varmis dedim ben ordanim keske bastan soyleseydiniz size 3200 dollar ilac otel transfer yok bu sekilde bi fiyat yapti yonetim fakat 4500euroluk standart paketi kullanmak isterseniz onu da 4250 euro yapabiliriz dedi. Valla ben tam anliyamiyorum biraz daha arastiracagim ama cok iyi niyetli birisi elimden ne gelirse sizin icin yapmaya hazirim dedi. Klinigin web sitesini falanda inceledim caspian coast ivf center hatta web sitesinde 360 gezinti mi diyorlar sanal alem onunla biraz klinigi falanda gezdim baya iyi olmus sonucta insan gidecegi yeri gormesi guzel bisey. Daha fazla bilgi edinen olursa lutfen yazsin.

Benim kalbimin nasıl olduğunu burda çok kişi biliyor
hamilesin çok şükür dualarına muhtacız ama durmadan baku merkezini yazman ve savunman iyi bir şey değil
biraz şübhe uyandırıyor
eğer öyle bir şey yapan varsa merkrzden komisyon alıp bu işi yapan veya o merkezde çalışıp merkeze yönelten hiç hakımı helal etmiyorum
ciğeri yanan evlat hasreti çeken kadın olarak yazıyorum
ve tüm buradakı benim gibi çocuk peşinde olanların ahı üzerilerine gelsin diyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah razi olsun kaç gundur bekliyordum valla Çok iyi fiyat kibrisda da boyle bisey yapan varmi acaba ? Kibris yakin bana ama bu fiyatta cok uygun canim bu numara sadece whatsapptan mi ulasiliyor normal baku numarasi varmi yani bi sahtekarlik olmaz dimi ? Hakli olarak korkuyoruz sonucta yurtdisi
siz yaptırmayı düşünüyürmusunuz

Aynen zaza arkadaşımın dediğinin noktası virgülüne katılıyorum. Hakkımı helal etmiyorum.
Tüm evlat hasretinde yananların ve anne olabilmek canını ortaya koymuş kanser hastalarının ahı üzerlerine olsun inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel fiyat umarım birileri gider pozitif sonuç alır da bizlere de ilham olur. Bu paralar kolay kazanılmıyor 3 bin 5 bin dolarlar bizim kaç yıllık çalışmamızın birikimi. Ancak siz gebesiniz yanlış anlamayın şahsınıza bir şey söylemek istemem ama hiç gebelikle ilgili yorum yapmıyorsunuz. Ben gebe olsam Şu şu tarihli anneler grubundan çıkmam da o yüzden yazıyorum yanlış anlamayın.
Onun buradaki amacı belli arkadaşım.
Biz bıktık yaptığı ve verdiği numaradan o bıkmadı.
Menfeat dünyasının çalışanı belli.

Evet canım Whatsaapp ama normal de var istersen verebilirim. Yok yok için rahat olsun ben gittim gözlerimle gördüm herşeyi Allah’ıma çok şükür gebeyim sanada inşallah hayırlısıyla verir. konyalımısın canım yoksa sen?

Arkaslar bende gorustum simdi baku ile ama ben ilk once soylemedim kadinlar klubu diye Hasan bey whatsaptan hazir sorular var onlari sordu tahlilleri istedi amh 0.03 oldugu icin size yumurta donasyonu uygun falan dedi tahlilleri doktoru ve embriyologuna danistigini soyledi. 4500 euro fiyat verdi bana ilac otel ve baku ici transfer icin ilaclari tr deki adresime gondereceklerini falan soyledi. Ben en sonunda kadinlar klubune indirim varmis dedim ben ordanim keske bastan soyleseydiniz size 3200 dollar ilac otel transfer yok bu sekilde bi fiyat yapti yonetim fakat 4500euroluk standart paketi kullanmak isterseniz onu da 4250 euro yapabiliriz dedi. Valla ben tam anliyamiyorum biraz daha arastiracagim ama cok iyi niyetli birisi elimden ne gelirse sizin icin yapmaya hazirim dedi. Klinigin web sitesini falanda inceledim caspian coast ivf center hatta web sitesinde 360 gezinti mi diyorlar sanal alem onunla biraz klinigi falanda gezdim baya iyi olmus sonucta insan gidecegi yeri gormesi guzel bisey. Daha fazla bilgi edinen olursa lutfen yazsin.

Bu 2 şarlatan aynı kişi olup yapılan kontrollerde Azerbaycan'dan yazdıkları yani bahsi geçen merkezin bulunduğu ülkede oldukları saptanmıştır. Yazdıklarına asla itibar etmemenizi rica ediyoruz.

Ben detayli yazacagim kizlar passportlarimiz cikti Eşiminde benimde hersey hazir adetimi bekliyorum 3-4 gune tedavim baslayacak hergun yaziyorum valla hic bikmadan usanmadan cevap veriyorlar.

Şerefsiz bu mesajı yazarken bile Azerbaycan'dan yazmış !

Hiç utanma kalmadı bunlarda... Böyle yöntemlere başvurduklarına göre gerisini yazmıyorum... siz boşlukları doldurun

Evettt arkadaşlar bu reklamcı kişinin foyası ortaya çıktı.
Şikayet ettim ve kadınlar klubu hemen incelediler teşekkür ederiz.
Bu nasıl bi para hırsıdır.Allahınızdan bulun.
Bide aynı kişiymiş.
Kendi yazıp kendi cevaplıyormuş.
Sahtekarrr!!!!

Oh ya valla ben rahatladım yeminle!!!

Bide aynı kişiymiş.
Sahtekarrr!!!!
Ben bunun bastan beri hamile olduguna inanmiyordum! Sahtekarin 1 numarası... Sagol Morcum

Bide aynı kişiymiş.
Sahtekarrr!!!!
Teşekkürler kadınlar kulübü yetkilileri, Teşekkürler kazen elinize sağlık Allah razı olsun sizden bu şarlatanları ortaya çıkartıp gereğini yaptığınız için.

Morum biz anladık bildik zaten bunları.
Yemin ederim ikisininde aynı kişi oldugundan şüphe ediyordum. Aynı anda ortaya çıkıyor bir arkadaşımızın dediği gibi danışıklı dövüş gibi soru cevap yapıp aynı anda ortadan kayboluyorlardı.

Yani ne deyim size sahtekarlar Allah'a havale ediyorum sizi, Allahınızdan bulun inşallah.

Çok şükür. Şu sarlatanin foyasi cikti ortaya. Bir ara ben de laf etmistim buna ama acaba gercek biri mi diye de icime şüphe düşmüştü . Gunah mi aliyorum ki diye uzulmustum rahatladim. Yaziktir insanların hayalleri ile oynanir mi. Konyalı misin diyo bir de süper embriyocu
aynen zelita bende acaba gebe ağır konuşuyorum diye üzülmüştüm

Keske daha önce şikayet etseydim.
Kimbir bu sürede sessiz sakipçilerden kimleri ağına düşürdüler.
Işte sana ah almak bu.
Elbet bu dolandırıcılığının vebali olacaktır.
Şuan mutlaka bizi okuyolardır.
O kişinin bahsettiği o merkez bu tarz oyunlar peşindeyse, gidecek kişiler tekrar tekrar düşünsün !!
Ee sahtekarr bunca kadını kandırma çaban , bakalım sana nasil dönecek Allah büyük .
Bu kadınlar en kutsal duygunun , anne olmanın peşinde.Seni aç gözlü menfaatçi pislik!!

Back
X