Benim kalbimin nasıl olduğunu burda çok kişi biliyor
hamilesin çok şükür dualarına muhtacız ama durmadan baku merkezini yazman ve savunman iyi bir şey değil
biraz şübhe uyandırıyor
eğer öyle bir şey yapan varsa merkrzden komisyon alıp bu işi yapan veya o merkezde çalışıp merkeze yönelten hiç hakımı helal etmiyorum
ciğeri yanan evlat hasreti çeken kadın olarak yazıyorum
ve tüm buradakı benim gibi çocuk peşinde olanların ahı üzerilerine gelsin diyorum

sayfada boyle biseyler cikmaya baslamis sahte hesapp uzgun falan yaziyor sizdede mi oyle gözüküyor acaba

Eklentiler

• 0EB797AA-77D4-41E9-8D26-6EB217052282.webp
    0EB797AA-77D4-41E9-8D26-6EB217052282.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 99
bi yandan reklam yapıyor diye düşünüyordum bi yandan da olmaz kimse bu kadar kötü olamaz,bizim gibi tertemiz duygularla var mı yoğunu ortaya koymuş kadınlara bunu yapmazlar diyordum..yanılmışım..45 yaşına geldim hala şaşırıyorum..beni kandırdınız okuyorsunuzdur şu an hatta aklımdan geçti bi arasam mı yedek plan olark diye..yazıklar olsun..ciğerimden ah ediyorum size..merkeziniz de başınada parçalansın...aşırı sinirliyim..terbiyesiz bi de hami,leyim dedi tebrik aldı bizden ..daga yazarsam küfür çıkacak..susyım da ben de engel yemeyeyim..son sözüm de Kazen'e..helal olsun size..teşekkür ederiz..bu topiğe olan güvenim perçinlendi..

Ben bunun bastan beri hamile olduguna inanmiyordum! Sahtekarin 1 numarası... Sagol Morcum
Sen sağol kuzum
Düşünsene ruh hastalığını kendi soru soruyo sonra kendi cevaplıyo.Sonra Yalan söylediğini bile bile .onun sahtekar olduğunu söylediğimizde kendini savunup bizi iftira atmakla suçluyo.

Bak merkez çalışanı sahtekar kişi.
Sen önce git bi psikolojik tedavi ol.
Düşünsenize merkezi biri arasa doktor olarak da bu konu konuşuyodur.embriyolog olarak da.hemşire olarakda süper emb. anlatıyodur :)))

Sen sağol kuzum
Düşünsene ruh hastalığını kendi soru soruyo sonra kendi cevaplıyo.Sonra Yalan söylediğini bile bile .onun sahtekar olduğunu söylediğimizde kendini savunup bizi iftira atmakla suçluyo.

Düşünsenize merkezi biri arasa doktor olarak da bu konu konuşuyodur.embriyolog olarak da.hemşire olarakda süper emb. anlatıyodur :)))
:-))))

Sen sağol kuzum

ruh hastası bunlar...o merkez ve telefonu aramayı düşünğyorum sakinleşince biraz..iki çift laf edicem...gerçi whatsap numarasıymış ..olsun terbiyesiz yazmazsam içimde kalacak...

Keske daha önce şikayet etseydim.
Kimbir bu sürede sessiz sakipçilerden kimleri ağına düşürdüler.
Işte sana ah almak bu.
Elbet bu dolandırıcılığının vebali olacaktır.
Şuan mutlaka bizi okuyolardır.
O kişinin bahsettiği o merkez bu tarz oyunlar peşindeyse, gidecek kişiler tekrar tekrar düşünsün !!
Ee sahtekarr bunca kadını kandırma çaban , bakalım sana nasil dönecek Allah büyük .
Bu kadınlar en kutsal duygunun , anne olmanın peşinde.Seni aç gözlü menfaatçi pislik!!
Morcum ellerine kalbine sağlık kuzum

Kardeşim sen böyle şeylerle canını sıkma bebekleri düşün kocaman öpüyorum sizi :KK200:
Canım arkadaşım haklısın ♡
Ama napiym işte banane diyemiyorum.
Onlarda annelerinin karnında şimdiden öğreniyorlar. diğer insanların mutluluk ve mutsuzluklarını paylaşmayı.Eğitim minikken başlar : )
Canım neo 'cum seninde tekrardan güzel haberini almayı dört gözle bekliyorum, güzel yürekli arkadaşım.

Canım arkadaşım haklısın ♡
Ama napiym işte banane diyemiyorum.
Onlarda annelerinin karnında şimdiden öğreniyorlar. diğer insanların mutluluk ve mutsuzluklarını paylaşmayı.Eğitim minikken başlar : )
Canım neo 'cum seninde tekrardan güzel haberini almayı dört gözle bekliyorum, güzel yürekli arkadaşım.
Asıl güzel yürekli insanlar sizlersiniz sizleri tanımasamda çok seviyorum kardeşlerim inan tekrar başlamaya korkuyorum allahım bana hiç kuvvet ver diye yalvarıyorum ağlamadan uyumadım gece yok güldüğüm zaman kendimi suçlu hissediyorum

Asıl güzel yürekli insanlar sizlersiniz sizleri tanımasamda çok seviyorum kardeşlerim inan tekrar başlamaya korkuyorum allahım bana hiç kuvvet ver diye yalvarıyorum ağlamadan uyumadım gece yok güldüğüm zaman kendimi suçlu hissediyorum
Canım benim çok haklısın.
Yaşadığın acıyı tahallül bile edemiyorum.
Ama Rabbimin vardır bi bildiği demekden başka elimizden ne gelir ki.
Bence yakın zamanda tekrardan denemelisin
Bekleyen embriyoların vardı diye anımsıyorum
Tekrardan anne olucaksın ve inşallah kucağına alıcaksın.

İnsanların umutları hayalleri ile oynayanları esefle kınıyorum Heleki bizler çocuk hasretiyle yanıp tutuşan maddi manevi toplumun baskısı altında kalan çok kutsal annelik duygusunu tatmak için canla başla mücadele eden ve hayallerindn vazgeçmeyen kadınlar için yanlış umutlar belki hayatına mal olacak ciddi bir durum. Böyle kişiler için hukuki anlamda ciddi yaptırımların olması lazım. Bu nedenle kimsenin yorumları neticesinde ciddi kararlar almamak gerek. Bizzat kendi irademizle aklımızın imkanımızın erdiği şekilde kendi araştırmalarımızın neticesinde tercihlerimizi yapmalıyız diye düşünüyorum. Benim yumurta donasyonundaki ilk denememde olumlu sonuç almama rağmen allaya pullaya gittiğim merkezi övemedim.Belki benim şansım yaver gitti , baska bir arkadaşın şansı yaver gitmeyecek, Bu vebal cok ağır. Umarım tüm anne adayları bebişlerine kavuşur duaları kabul olur

Neocum inşallah güzel haberini bekliyorum
Mutluluktan göbek atıcam kuzum

Bu 2 şarlatan aynı kişi olup yapılan kontrollerde Azerbaycan'dan yazdıkları yani bahsi geçen merkezin bulunduğu ülkede oldukları saptanmıştır. Yazdıklarına asla itibar etmemenizi rica ediyoruz.
İnanılır gibi değil birlac kere yazdıktan sonra herhalde hamılelıgı ıle ılgılı yalan soylemıyordur dıye dusunup valla inanmıstım... Cok agır sözcük grupları gecıyor yüreğimden cunku burada bir can yaratmaktan bahsedıyoruz zaten caresısız bır de oyuncak olmus hayallerımız .. Ne ıcın? İki fazla hasta icin... Allahınızdan bulun!

Back
X