Hayirli olsun canim cok sukur. Eee senin simdi keseler gorunur o zaman. Ayyyy icimden bir ses hepsinin tuttugunu soyluyor. Yada 1 tek yumurta 1 de ayri embriyo tuttugunu hissediyorum suanda insallah devami gelir. Ablacim peki perde buyukmuydu kucukmuydu
Canım çok teşekkür ediyorum inşallah sizlerinde güzel haberlerini alıcaz. Perde hakkında hiç fikrim Yok o ana kadar da hiç öyle birşey de duymamıştım sadece doktor perde olduğunu onu söyledi okadar, burayı keşfedince anladım ki donasyon olayına da çok körleme dalmışım. Birçok şeyi ilk defa burda duydum.

Bende bugün adet oldum, pazartesi günü Dr. Randevum var histeroskopi için konusulacak aslinda elinde üc sene önce ki rapor var fakat kibris daki Dr. tekrar yapmami istiyor, bu cikti simdi , hic istemiyorum :(

Sonuc negatif ama artik uzulmuyorum. Bana yillar once bir dr. Perde var dedi sonraki drlar yok dedi bugun doktorum beni 3 boyutlu ultrasyona aldi ve kucuk sektum var dedi. Iste Dogan hocayla konusucam ultrasyon resmini atacagim. Ofis histeroskopi derse yaptiricam ona d fiyat 1000 tl dediler. Simdilik boyle
Geçmiş olsun canım, anladığım kadarıyla transfer sonrası bir test değil. Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın. Transfer öncesi pürüzleri halletmen daha iyi ve Şansın artar.

Bu arada kızlar ikinci sonucu aldım Allah’ıma binlerce şükürler olsun sonuç 1762
Hayal canım tekrar gözün aydın çok şükür maşallah nede güzel katlanmış :) bu iş tamam sırada keseyi görmek var :) ey güzel Rabbim ne güzel mucizelerin var :)

Hayal canım tekrar gözün aydın çok şükür maşallah nede güzel katlanmış :) bu iş tamam sırada keseyi görmek var :) ey güzel Rabbim ne güzel mucizelerin var :)
Çok teşekkür ediyorum canım benim, darısı inşallah sizlere olsun bundan sonra hep pozitif haberleri alalım

Bende bugün adet oldum, pazartesi günü Dr. Randevum var histeroskopi için konusulacak aslinda elinde üc sene önce ki rapor var fakat kibris daki Dr. tekrar yapmami istiyor, bu cikti simdi , hic istemiyorum :KK43:
Olur muu bunu yapman senin icin daha iyi ofis histeroskopi yaptirsan ya canisi

Geçmiş olsun canım, anladığım kadarıyla transfer sonrası bir test değil. Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın. Transfer öncesi pürüzleri halletmen daha iyi ve Şansın artar.
Aynen canim bakalim nasibimizde ne zaman anne olmak varmis

Bende bugün adet oldum, pazartesi günü Dr. Randevum var histeroskopi için konusulacak aslinda elinde üc sene önce ki rapor var fakat kibris daki Dr. tekrar yapmami istiyor, bu cikti simdi , hic istemiyorum :KK43:
Sebida seni çok iyi anlıyorum canım.
Madalyonun iki yüzü var. İyi tarafından bakarsan en son üç yıl önce yaptırmışsın, yeniden yaptırman hem bir sorun var ise önceden halletmiş olursun ,hemde rahime bir canlılık tazelik gelir.
Madalyonun diğer yüzü :KK43: malesef almanya sağlık sistemi Türkiye'deki gibi değil ,öyle her istediğimizi şak diye halledemiyoruz.
Doktorunla konuş canım, durumunu biliyorsa belki sana yardım eder ve bir rahatsızlık bahanesiyle seni hastaneye sevk eder. Baktın olmadı ayak diretiyor gerek yok diyor privat olanını sor bilgi al, privat normal hastanedemi yoksa tüp bebek merkezlerindemi olur diye öğren.
Sıkma canını vardır bundada bir hayır halledersin. Ama lütfen bizimle paylaş nasıl bir yol bulunduğuna dair merak ederım şimdi. Biz almanya'dakilerin ortak sorunu.

Ofis histeroskopi nedir? Bana Narkos iyi gelmiyor, 48 Saat uyuyorum az dozda da uyutamiyorlar boyle bir sorunum var korkuyorum her defasinda
Ofis histeroskopi 35 ila 40 dakika suruyormus ve iceride bir problem varsa hallediliyor mus kisaca boyle ama sen Almanyada yaptirabiliyor musun bilmiyorum. O kadar yazi var ki kime ne yapilmis karistiriyoruz bazen. Son yaptirdigindan sonra kurtaj felan oldun mu aslinda 3 boyutlu ultrason varmis bugun ogrendim iceriyi cok net gosteriyor

kızlar geçenlerde bir arkadaşımın çexoslovakiyada denemesini söylemiştim ve ilk kan testi transferin 13 günü 96 çıkmıştı
ne yazıki değer sonradan 6 düştü
merkezin doktoru sonucu alınca döndü ve kıbrıs doktorlarının bazılarından farklı olarak kimyasal gebelik geçirdiniz 90-95%
embriyo genetik sorununa bağlı dediler
kıbrıs doktorlarının bazıları direk şansızlık diyor ama bakın adamlar direk embriyoda genetik hasar olduğunu söylüyor
canım arkadaşımın 5 tane dondurulmuş embriyoları var ve ben eminim allahın izniyle o 5 embriyodan iki üçü ONU anne yapıcak inşallah

kızlar geçenlerde bir arkadaşımın çexoslovakiyada denemesini söylemiştim ve ilk kan testi transferin 13 günü 96 çıkmıştı
merkezin doktoru sonucu alınca döndü ve kıbrıs doktorlarının bazılarından farklı olarak kimyasal gebelik geçirdiniz 90-95%
kıbrıs doktorlarının bazıları direk şansızlık diyor ama bakın adamlar direk embriyoda genetik hasar olduğunu söylüyor
canım arkadaşımın 5 tane dondurulmuş embriyoları var ve ben eminim allahın izniyle o 5 embriyodan iki üçü ONU anne yapıcak inşallah
Ne güzel bir haber. Allahim her zaman iyi doktorlar çıkarsın karşımıza

Ofis histeroskopi nedir? Bana Narkos iyi gelmiyor, 48 Saat uyuyorum az dozda da uyutamiyorlar boyle bir sorunum var korkuyorum her defasinda
Canım Sebidam bana geçen ay yapıldı..belden iğne yani epidural da olabilir,bana çok düşük doz narkoz verildi..toplam on dakikalıl bi işlem..ucu ışıklı kameryala rahme bakıyorlr..en ufak bir sorun çıkmadı bende ama yine de negatifti biliyorsun..boşuna yaptırmış gibi oldum ama mecburuz...sorun çıkabşilirdi de..bakılması lazım..anestezi olmadan da yapılıyor ama ben dayanama acı çekmek istemiyorum..sen de mutlaka narkoz al..ama endişelnme çok kısa ve basit bi işlem ben bitince iki saat sonra eve gönderildim...

doktorun yaklaşımı şahane ama benim merak ettiğim diğer beş embriyoda da genetik sorun varsa ya...pgt filan mı yapacaklar öncesinde kuzum...

doktorun yaklaşımı şahane ama benim merak ettiğim diğer beş embriyoda da genetik sorun varsa ya...pgt filan mı yapacaklar öncesinde kuzum...
Yeşilcim doktora sormuş ncs en iyi bu zaten genetik taramalarda oda hem pahalı hemde zaten embriyolar dondurulmuş onları çözmek ve içinden hücre almak çok darbeli ve zarara uğraya bilirler sağlıklı olan embriyo bile
en iyi genetik testi rahim yapıyor zaten

Bitter cikolataaÜyeÜye
Ödül Puanları:
23
Benim ngs yaptirmistim 6. Gün embriyosu hiç tutunma bile olmadı negatif sonuç aldım malesef bu ankete katilmak istedim

Kbr42ÜyeÜye
Ödül Puanları:
23

Merhaba;
Ngs ile transfer yaptıraanlar; sonuçlarınızı paylasırmısınız? Pozıtıf mı negatıf mı sonuclandı.. sevgıler
Ben yaptırdım 5.Gün 2 embriyo ngs temiz geldi %75 hamilesin dedi Dr ama 9.gün kan verdim 4.50 çıktı yani negatif

Back
X