Guzel haberler aliyoruz insallah.devami gelir pes etmek.yok Halil bey Zerrin hanim.ve ekibi tesekkurler sabah.bir.arkadasimizda.pozitive aldi.sabah konustuk kan vericek.yarin.sizlerle.paylasicak
Merhaba arkadaşlar bu 12. Gün test günümdü beta hcg 3412 çıktı Allah ıma şükürler olsun Halil bey ve muhteşem ekibi sayesinde ilk denemede anne adayıyım.Allah ım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.Arkadaşlar ikiz olabilir mi me dersiniz

bu 8900 eu verilen merkez neresi kızlar? daha yeni girdiğim için pek bilemiyorum bu sayfayı, bulamadım? yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bu 12. Gün test günümdü beta hcg 3412 çıktı Allah ıma şükürler olsun Halil bey ve muhteşem ekibi sayesinde ilk denemede anne adayıyım.Allah ım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.Arkadaşlar ikiz olabilir mi me dersiniz
Canım bence ikizlerin hayırlı olsun :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin,evet kesin ikiz

Arkadaşım gözun aydın.Allahim.bu.duyguyu herkese.yasatsin HIT ve muhtesem ekibine tesekkurler ikizlerle.yola.devam

Ablalarimmm bizim donor ilaclara baslamis bile 20 kasimda adet olmus. Simdi dogum kont. Ilaci baslamislar 10 aralikta 21. Gunuymus o zaman lucrin baslanacakmis. Tahminen ocakta olur sanirim transferimiz degil mi hemsire yabanci olunca anlasmak sorun olabiliyor sanki :halay:
Cok mutlu ve heyecanliyim
hsngi merkezde yaptırıyorsunuz acaba?

Arkadaşım gözun aydın.Allahim.bu.duyguyu herkese.yasatsin HIT ve muhtesem ekibine tesekkurler ikizlerle.yola.devam
Canım arkadaşım çok teşekkür ederim senin hakkın nasıl ödenir bilmem geçmeyen 12 gün senin tecrübelerini paylaşmanla ızdırap olmaktan çıktı.çok haklıydın çok güvenli ellerdeymişim çok çok teşekkür ederim desteğin için.

Ne güzel haber ! Maşallah. Allah tamamına erdirsin.

Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin benimde tek şansım var halil bey hangi merkezde acaba bi de ne donasyonu yaptırdınız

kızlar eşim ispanyadan bir merkez bulmuş ama kıbrıs fiyatlarının iki katı garantide olmayınca acaba dedim kıbrısta yapsak olmazsa ikinci bir şansım daha olur sizler nereyi öneriyorsunuz?

Emin misin o_O Bence beşiz :)) Bende 3 kese oluşmuştu 12. gün bunun yarısıydı
Allah tamamına erdirsin..Sağlıkla kucağına al:anne:

kızlar eşim ispanyadan bir merkez bulmuş ama kıbrıs fiyatlarının iki katı garantide olmayınca acaba dedim kıbrısta yapsak olmazsa ikinci bir şansım daha olur sizler nereyi öneriyorsunuz?
Bu durumda önermek çok zor..ben gynolifedayım..iki negatifim var..ama başka arkadaşım ilkinde kaldı..ispanyayı da çok öneriyorlar ama ciddi para olduğu için elemiştim ben..tek tavsiyem ilkinde olma olasılığı yüzde otuz yüzde kırk civarında...o yüzden ikinci şansını da seni zorlamadan yapabileceğin merkez seçmaya çalış canım...ama inan bir yıldır bu konuyla ilgiliyim..deli gibi okuyorum öğrendiğim tek bir şey var bu iş en çok şans işi..altın yumurta kime giderse o gebe kalıyor..bol şans dilerim..

Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin benimde tek şansım var halil bey hangi merkezde acaba bi de ne donasyonu yaptırdınız
Merhaba arkadaşım çok teşekkür ederim inşallah Allah ım sanada nasip etsin.Halil bey Kıbrıs Tüp bebek merkezinde ama Cumartesi günleri İstanbul’da oluyor ön görüşmeyi bazı testler isteyip orda yapıyor. ben yumurta donasyonu yaptırdım.

Back
X