- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
sağol canım:)Canım ben hiç duymadım bu testi ama inşallah sonucun güzel çıkar hemen tedaviye başlarsın ve bebişine (bebişlerine) tez vakitte kavuşursun, dualarım seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım:)Canım ben hiç duymadım bu testi ama inşallah sonucun güzel çıkar hemen tedaviye başlarsın ve bebişine (bebişlerine) tez vakitte kavuşursun, dualarım seninle
Merhaba arkadaşlar bu 12. Gün test günümdü beta hcg 3412 çıktı Allah ıma şükürler olsun Halil bey ve muhteşem ekibi sayesinde ilk denemede anne adayıyım.Allah ım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.Arkadaşlar ikiz olabilir mi me dersinizGuzel haberler aliyoruz insallah.devami gelir pes etmek.yok Halil bey Zerrin hanim.ve ekibi tesekkurler sabah.bir.arkadasimizda.pozitive aldi.sabah konustuk kan vericek.yarin.sizlerle.paylasicak
Evet doğru diyorsun
8900 eu vermiş ve dondurulmuşların transferine 1800 eu istemişler
vede 1 embriyodan fazla transfer etmiyorlar
Canım bence ikizlerin hayırlı olsun :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar bu 12. Gün test günümdü beta hcg 3412 çıktı Allah ıma şükürler olsun Halil bey ve muhteşem ekibi sayesinde ilk denemede anne adayıyım.Allah ım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.Arkadaşlar ikiz olabilir mi me dersiniz
Gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin,evet kesin ikizMerhaba arkadaşlar bu 12. Gün test günümdü beta hcg 3412 çıktı Allah ıma şükürler olsun Halil bey ve muhteşem ekibi sayesinde ilk denemede anne adayıyım.Allah ım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.Arkadaşlar ikiz olabilir mi me dersiniz
Arkadaşım gözun aydın.Allahim.bu.duyguyu herkese.yasatsin HIT ve muhtesem ekibine tesekkurler ikizlerle.yola.devamMerhaba arkadaşlar bu 12. Gün test günümdü beta hcg 3412 çıktı Allah ıma şükürler olsun Halil bey ve muhteşem ekibi sayesinde ilk denemede anne adayıyım.Allah ım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.Arkadaşlar ikiz olabilir mi me dersiniz
hsngi merkezde yaptırıyorsunuz acaba?Ablalarimmm bizim donor ilaclara baslamis bile 20 kasimda adet olmus. Simdi dogum kont. Ilaci baslamislar 10 aralikta 21. Gunuymus o zaman lucrin baslanacakmis. Tahminen ocakta olur sanirim transferimiz degil mi hemsire yabanci olunca anlasmak sorun olabiliyor sanki
Cok mutlu ve heyecanliyim
Canım çok teşekkür ederimCanım bence ikizlerin hayırlı olsun :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah ikizdir arkadaşlar çok teşekkür ederim zaza herkes için dua edeceğim ama en çok senin içinGözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin,evet kesin ikiz
Canım arkadaşım çok teşekkür ederim senin hakkın nasıl ödenir bilmem geçmeyen 12 gün senin tecrübelerini paylaşmanla ızdırap olmaktan çıktı.çok haklıydın çok güvenli ellerdeymişim çok çok teşekkür ederim desteğin için.Arkadaşım gözun aydın.Allahim.bu.duyguyu herkese.yasatsin HIT ve muhtesem ekibine tesekkurler ikizlerle.yola.devam
Teşekkür ederim inşallah olur herkes için bende çok dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsinumarım ilk seferde olur..umarım hiç üzülmeden alırsın kucağına bebeğini..bol şans diliyorum..dualarımız seninle..
Ne güzel haber ! Maşallah. Allah tamamına erdirsin.Merhaba arkadaşlar bu 12. Gün test günümdü beta hcg 3412 çıktı Allah ıma şükürler olsun Halil bey ve muhteşem ekibi sayesinde ilk denemede anne adayıyım.Allah ım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.Arkadaşlar ikiz olabilir mi me dersiniz
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin benimde tek şansım var halil bey hangi merkezde acaba bi de ne donasyonu yaptırdınızMerhaba arkadaşlar bu 12. Gün test günümdü beta hcg 3412 çıktı Allah ıma şükürler olsun Halil bey ve muhteşem ekibi sayesinde ilk denemede anne adayıyım.Allah ım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.Arkadaşlar ikiz olabilir mi me dersiniz
Sizin hikayeniz nedir? Canım
İkiz:))Merhaba arkadaşlar bu 12. Gün test günümdü beta hcg 3412 çıktı Allah ıma şükürler olsun Halil bey ve muhteşem ekibi sayesinde ilk denemede anne adayıyım.Allah ım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.Arkadaşlar ikiz olabilir mi me dersiniz
Merhaba arkadaşlar bu 12. Gün test günümdü beta hcg 3412 çıktı Allah ıma şükürler olsun Halil bey ve muhteşem ekibi sayesinde ilk denemede anne adayıyım.Allah ım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.Arkadaşlar ikiz olabilir mi me dersiniz
Bu durumda önermek çok zor..ben gynolifedayım..iki negatifim var..ama başka arkadaşım ilkinde kaldı..ispanyayı da çok öneriyorlar ama ciddi para olduğu için elemiştim ben..tek tavsiyem ilkinde olma olasılığı yüzde otuz yüzde kırk civarında...o yüzden ikinci şansını da seni zorlamadan yapabileceğin merkez seçmaya çalış canım...ama inan bir yıldır bu konuyla ilgiliyim..deli gibi okuyorum öğrendiğim tek bir şey var bu iş en çok şans işi..altın yumurta kime giderse o gebe kalıyor..bol şans dilerim..kızlar eşim ispanyadan bir merkez bulmuş ama kıbrıs fiyatlarının iki katı garantide olmayınca acaba dedim kıbrısta yapsak olmazsa ikinci bir şansım daha olur sizler nereyi öneriyorsunuz?
Merhaba arkadaşım çok teşekkür ederim inşallah Allah ım sanada nasip etsin.Halil bey Kıbrıs Tüp bebek merkezinde ama Cumartesi günleri İstanbul’da oluyor ön görüşmeyi bazı testler isteyip orda yapıyor. ben yumurta donasyonu yaptırdım.Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin benimde tek şansım var halil bey hangi merkezde acaba bi de ne donasyonu yaptırdınız