Serap kağan kadın doğum doktoru. Hiç Halil İbrahim adını duymadım açıkçası.Magusa tıp.merkezinde.Halil ibrahim beyemi gideceksiniz
Bu günde bahçeci ile görüştüm bilgi aldım şuan karar veremedim napıcam bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serap kağan kadın doğum doktoru. Hiç Halil İbrahim adını duymadım açıkçası.Magusa tıp.merkezinde.Halil ibrahim beyemi gideceksiniz
Hayirlisi.olsun hakkinizda insallahSerap kağan kadın doğum doktoru. Hiç Halil İbrahim adını duymadım açıkçası.
Bu günde bahçeci ile görüştüm bilgi aldım şuan karar veremedim napıcam bilmiyorum
Ben Halil.ibrahimde 8 aylik.ikizlere.hamileyim ve bir cok kiside guzel sonuclar aliyo suan.dahada iyi embriyilog zerrin.hanim var size tavsiyem iyice arastirinİnşallah teşekkür ederim. Siz donasyonu yaptırdınız sanırım önerileriniz ne olur bize, hangi merkez de yaptırdınız siz?
Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Halil İbrahim bey doğuştamıydı?Ben Halil.ibrahimde 8 aylik.ikizlere.hamileyim ve bir cok kiside guzel sonuclar aliyo suan.dahada iyi embriyilog zerrin.hanim var size tavsiyem iyice arastirin
Yok magusa tip merkezinde o yuzden.sordum sizedeSağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Halil İbrahim bey doğuştamıydı?
Arkadasim.uzulme bende yasadim.bebegimin kalp atisi.durmustu pes etme bak.simdi.ikizlere.hamileyim insallah.seninde olucakHepinize selamlar kızlar bir süre yoktum transferim oldu 5.gündü. 1.5 ay sonunda yani 1 hafta önce bebişim beni bıraktı . 2 normal 1.5 aylık düşüğüm oldu sonuncu donör ile yine olmadıbve yine 1.5 aylık kalp sesi dinleyemeden bitti
Sağol canım 3 kez hep aynı ne bir hsfta önce ne bir hafta sonra hep kalp atışına 1 gün kala kendi yumurtamla aynı donör ile sonuncu yine aynı herşey iyidi rahim 7 kalınlık embriyo 5.gün 4aa idi allah yardımcımız olsun bahçecide olduArkadasim.uzulme bende yasadim.bebegimin kalp atisi.durmustu pes etme bak.simdi.ikizlere.hamileyim insallah.seninde olucak
Sağol canım inş. Allah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahÇok üzüldüm :-( Geçmiş olsun. Umarım bir kez daha deneyebilirsiniz ve kavuşursunuz bebeğinize.
Geçmiş olsun ,hakkında hayırlısı üzülme canım. Umarım donmuşların vardır? Sebebi konusunda merkezin ve doktorunun söylediği ne, sebep neymiş?Hepinize selamlar kızlar bir süre yoktum transferim oldu 5.gündü. 1.5 ay sonunda yani 1 hafta önce bebişim beni bıraktı . 2 normal 1.5 aylık düşüğüm oldu sonuncu donör ile yine olmadıbve yine 1.5 aylık kalp sesi dinleyemeden bitti
Sebeb yok herşey iyidi sabah karın kasık ağrısı oluştu ara sıra durdu akşamda aniden kanama başladı hast. Gittik kürtajsız sonlandı hayatımda ilk kez öle bi kanama şekli geçirdim bir anda kaybettim çok inanmıştım bebeğim bu kez olacak diye kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyordum çok dikkatliydim net bir açıklama için dr ile görüşmedim üzüntümü aşıp donmuşumla bir deneme daha istiyoruz ama çok korkuyorum maddi manevi son deneme çünkü olacakGeçmiş olsun ,hakkında hayırlısı üzülme canım. Umarım donmuşların vardır? Sebebi konusunda merkezin ve doktorunun söylediği ne, sebep neymiş?
Sebeb yok herşey iyidi sabah karın kasık ağrısı oluştu ara sıra durdu akşamda aniden kanama başladı hast. Gittik kürtajsız sonlandı hayatımda ilk kez öle bi kanama şekli geçirdim bir anda kaybettim çok inanmıştım bebeğim bu kez olacak diye kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyordum çok dikkatliydim net bir açıklama için dr ile görüşmedim üzüntümü aşıp donmuşumla bir deneme daha istiyoruz ama çok korkuyorum maddi manevi son deneme çünkü olacak
Canım geçmiş olsun umarım bu sefer donmuşlarınla olur tez zamanda toparlan ve bebeklerini kucağına al inşallqhSebeb yok herşey iyidi sabah karın kasık ağrısı oluştu ara sıra durdu akşamda aniden kanama başladı hast. Gittik kürtajsız sonlandı hayatımda ilk kez öle bi kanama şekli geçirdim bir anda kaybettim çok inanmıştım bebeğim bu kez olacak diye kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyordum çok dikkatliydim net bir açıklama için dr ile görüşmedim üzüntümü aşıp donmuşumla bir deneme daha istiyoruz ama çok korkuyorum maddi manevi son deneme çünkü olacak
İnşallah sağol canım sende bu ay başlamışsın hayırlısıyla inş gebeliğin olur allah kucağına almayı nasip etsin .Canım geçmiş olsun umarım bu sefer donmuşlarınla olur tez zamanda toparlan ve bebeklerini kucağına al inşallqh
Sperm donasyonu muydu? Kaç donmuş embriyo var? Kaliteleri nasıl? Dualarımız sizinle. Umarım mutlu haberlerinizi alırız.Sebeb yok herşey iyidi sabah karın kasık ağrısı oluştu ara sıra durdu akşamda aniden kanama başladı hast. Gittik kürtajsız sonlandı hayatımda ilk kez öle bi kanama şekli geçirdim bir anda kaybettim çok inanmıştım bebeğim bu kez olacak diye kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyordum çok dikkatliydim net bir açıklama için dr ile görüşmedim üzüntümü aşıp donmuşumla bir deneme daha istiyoruz ama çok korkuyorum maddi manevi son deneme çünkü olacak
Değil yumurta don. Oldu 4aa 2 adet kondu 5 tane 1. Kalıte olduğu söylenen donmuş var ümidim olduğunu sanmıyorum 3 tane aynı zaman düşük ler var araştırma gerek diye düşünmeye başladım yine aynı sonuç korkutuyorSperm donasyonu muydu? Kaç donmuş embriyo var? Kaliteleri nasıl? Dualarımız sizinle. Umarım mutlu haberlerinizi alırız.
Yarın doktorunuzla görüşün bakalım onun yorumu ne olacak? 7 tane 1. kalite embriyo ve 2 tane 4aa transfer çok umut verici aslında ama ne yazık ki hiç belli olmuyor işte. Yurtdışı forumları okudum biraz. 4aa , 5aa ile bebeği olmayıp 4bb , 3bb ile olan bir sürü kişi yazmış. Dön dolaş geldiğimiz nokta : kısmetse oluyor. Ben artık hep hayırlısıysa diye başlıyorum dualarıma. Sizin hakkınızda da en hayırlısı olsun.Değil yumurta don. Oldu 4aa 2 adet kondu 5 tane 1. Kalıte olduğu söylenen donmuş var ümidim olduğunu sanmıyorum 3 tane aynı zaman düşük ler var araştırma gerek diye düşünmeye başladım yine aynı sonuç korkutuyor
Bencede önce genel sağlığınla ilgili bir araştırma yaptır canım. Tutmasına tutuyor ama ileriye taşıyamıyorsun, kanla yada rahimle ilgili problemin olabilir belkiDeğil yumurta don. Oldu 4aa 2 adet kondu 5 tane 1. Kalıte olduğu söylenen donmuş var ümidim olduğunu sanmıyorum 3 tane aynı zaman düşük ler var araştırma gerek diye düşünmeye başladım yine aynı sonuç korkutuyor