aaaa gelsin bebişlerNe demek canisi insallah bu sefer pozitifi gorursun. Bu arada ben transfer oldum bile burdaki kavgalardan yazmak istemedim.
çıksın göbüşler
meyra ne zaman oldu transferin
kaç embriyo
kaliteleri nasıldı
rahim kaç milimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa gelsin bebişlerNe demek canisi insallah bu sefer pozitifi gorursun. Bu arada ben transfer oldum bile burdaki kavgalardan yazmak istemedim.
Bilgilerini bizimle paylaşıyorsun allah senden razı olsun gebelik haberini bizimle paylaşmayıda allah sana nasip etsin zazacımaaaa gelsin bebişler
çıksın göbüşler
kaç embriyo
kaliteleri nasıldı
rahim kaç milimdi
Rahim mükemmel çok şükürCanım benim ben okudum biraz..amaç bağışıklık sistemini baskılamak ki bebeği yabancı madde sanıp atmasın çok kabaca bu mantığı..direk rahim içine ve tek doz yapılacak transferden beş gün önce..eşimin spermi alınırken bana da uygulanacak..iki kez gidip gelicem mecburen ama olsun bu uygulama ile ilgili güzel şeyler okudum..riski minimuma düşürmeye çalışıyorlar anladığım kadarıyla..hayırlısı artık..ayrıca iğne için bişey dicem tek doz olanları var aşırı pahalı 900 TL filan 30 ml..15 ml tek doz için deli para vermeyin ben aradım çok ama buldum 110 TL ye çözdüm..aklı veren de zazadır allah ondan bir değil bin kere razı olsun..tüm işin rast gitsin Zazam..bugün Rahime tine bakıldı 9.9 mm olmuş daha 9 gün var transfere sanırım gayet iyi gidiyor..Allah’ım bu sefer duy sesimizi...
Zazamm nasılsın senin ne zaman duyucaz hayırlı haberiniRahim mükemmel çok şükür
Bu defa şans ssnden yana olucak bak görürsün
Allah yüzünü güldürsün bu defa
4 embriyoyduaaaa gelsin bebişler
çıksın göbüşler
kaç embriyo
kaliteleri nasıldı
rahim kaç milimdi
3 gunluk 1. Kalitede 4 embriyo konuldu.Allah’ım ya hadi hayırlısı lütfen açıklana yaz ama :) nasıl oldu kaç tane kondu en önemlisi nasılsın şu an..tüm kalbimle pozitifi diliyor bekliyorum :)
Amin insallah canisiiMeyracim transferin hayirli olsun, insallah güzel haberlerini burdan okuyacagiz![]()
Aminnn Ablacim 8. Gun kac cikmisti sonucun acabaHayırlara vesile olsun inşallahhh
ikizlerin sana sıkıca yapışsın.
O bekleme süreci ne zordu ben dayanamayıp 8.gün test yapmıştım
(3.gün emb. )
Güzel sonucunu bekliyoruz
39 çıkmıştı. Yani normalde ikiz değeri için az.Aminnn Ablacim 8. Gun kac cikmisti sonucun acaba
Allah güzel haberler vermeni nasip edip kucağına sağlıklı olarak almanı nasip etsin allaha emanet ol bebişlerinle.3 gunluk 1. Kalitede 4 embriyo konuldu.
Transferin 2. Gunu batma oldu 3. Gunu sabah sancisi. Batma yok. Bakalim 4. Gun ne olacak. Annem var o bakiyo saolsun. Tamamen yataga bagli kalmiyorum. Dolasiyorum evin icinde Allahim nasip etsin insallah
Hayırlı olsun camım benim..heyecanla bekliyorum pozitif haberini :)3 gunluk 1. Kalitede 4 embriyo konuldu.
Transferin 2. Gunu batma oldu 3. Gunu sabah sancisi. Batma yok. Bakalim 4. Gun ne olacak. Annem var o bakiyo saolsun. Tamamen yataga bagli kalmiyorum. Dolasiyorum evin icinde Allahim nasip etsin insallah
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla al bebişlerini kucağına. Ama lütfen aklından negatif birşey geçirme hep olumlu düşün olumsuzu çağırma. Herşey güzel olacak be benişlerin sana sımsıkı tutunacak sadece buna İnan. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninleAmin insallah canisiiama bugun negatifim nedense
Rahim güzel kalınlaşmış4 embriyoydu
1. Kalite 3 gunluklerdi.
Rahimde transferden 7 gun once 8 mm di.
An itibariyle 4 gun once oldu
Insallah ablacim
İyim kuzumZazamm nasılsın senin ne zaman duyucaz hayırlı haberini
İnşallah tez zamandaİyim kuzum
İnşallah o günleri yaşatsın bize Allahım
Canım Allah yardımcın olsunBenim de salı günü üçüzlerden birine redüksiyon yapılacak( çok mu çok üzgünüm 4 tane doktor gezdim hepsinin de ortak fikri redüksiyon en son perinatoloğa gittim, üçüz gebeliğin hem anne hem de bebekler açısından çok riskli olduğunu anlattı. Ben de 1.55 boyunda 53 kilo biriyim. İnanın hamileliğin başından beri hiç bir şeye ağız tadıyla sevinemedik hep bir tedirginlik test yaptık dur sevinme kan sonucunu bekle sonrasında ikinci kan sonucunu bekle kanama oldu sonrası korkulu bekleyiş, keselerin görünmesini bekle kalp atışını bekle üçüzlerden birinin kendiliğinden sonlanmasını bekle vs vs elim hep yüreğimde korkarak geçiyor. Benim için çok zor bir karardı ama bebeklerimi de riske atmak istemiyorum. İnşallah hiç biriniz böyle bir karar verme zorunda kalmazsınız
![]()
Allah yardımcinız olsun.benim 2018 mayis anneleri nde bir bayan ücüzleri oldu.7 aylık dogurmus hepsi de iyiler.onun rumuzunu paylasacağim özelden.sizin icin eski mesajlarinı okudum karni çok buyumüs zorlanmıs tabi ki.ne düşünurseniz yaparsanız haklisınız inş iyi olur sonucuÜçüz olduğunu duyduğumdan beri sorup soruşturuyorum internetten de çok araştırdım artık kafayı yicem zaten, redüksiyon sonrası da risk var. Kendi doktorum hele şiddetle karşı kardeşim olsan eşim olsan doğurmana izin vermem diyorsen de taşıyamazsın diyor, internette de araştırdığım ne kadar konu varsa bütün doktorlar redüksiyon diyor
![]()
canım benim çok zor bi durumdasın sabırlar diliyorumÜçüz olduğunu duyduğumdan beri sorup soruşturuyorum internetten de çok araştırdım artık kafayı yicem zaten, redüksiyon sonrası da risk var. Kendi doktorum hele şiddetle karşı kardeşim olsan eşim olsan doğurmana izin vermem diyorsen de taşıyamazsın diyor, internette de araştırdığım ne kadar konu varsa bütün doktorlar redüksiyon diyor
![]()