Herkese iyi dileklerinden dolayi tesekkur ederim. Mavinin umudu mail hesabini unuttugu icin giremiyor bunu Kazen Kazen bey ile halletmeye calisacak. O da stres altinda bu aralar telefondan ve internetten uzak kalmaya calisiyor. Ama en kisa surede girmeye calisacagini soyledi. Onlarda istiyor baskalarina umut olmayi. :))) bu arada degerlerim guzel artiyor cogul gebelik gibi simdilik. Ama biraz rahatsizim ozel mesajim birikti okudum tek tek en kisa surede hepsine cevap verecegim. Hepinizi opuyorum.

Merhaba
545 365 75 52 numaralı telefona e-posta adresini yollayıp şifre istediğini belirtirse kısa sürede çözeriz.

Gürcistanda donör ile ilk fiyat nedir canım. Dondurmak için ücret ve donmuşu çözüp tekrar transfer ücreti bilgin varmı nedir. kıbrısta 4675 .dondurma işlemi 500 .2. Transferler için 1650 euro istendi gerçekten çok benim ilk trans tuttu ama 1.5 ayda sonlandı 2. İçin meblağ yüksek geliyor az para değil donmuşu kullanmak
Ben merkezin numarasına bilgisine ulaşamadım nette yok.Ama meyra yazmış 4000 dolarmis tedavi. Ama donmuslar için fiyat ne bilmiyorum ben temmuzda gidicem şuan bakıyorum merkezlere.

Kizlar merhaba bu kadar tepki almayi beklemiyordum . Ben zaten hangi merkeze gittigimi ne islem yaptığımı hepsini yazdim buraya . Guzel sonucumu da yazdim insallah kucagima almak da nasip olur tabikide .Allah im kimseyi boyle bir sınav ile sınamasın insallah

Ben daha çok yazsam reklam yapıyormuş imaji vermek istemedim sonucta kim nereye gittigini söylese hemen bir psikolojik baski yapiliyor bence hatayi kesinlikle oyle yazanlar yuzunden cogu insan merkezlerle alakali yorumlarını dile getiremiyor

Bu da 11. Gün idrar testim

Eklentiler

• 20190128_001407.webp
    20190128_001407.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 94
Bazı merkezler maalesef bizleri para makinası gibi görüp herseyi yaptırtıyor.İyice araştırın derim Aynı sorun bende de vardı 30 haftalık hamileyim.İnsallah sizde bugünlere geleceksiniz.Morfoloji bozukluğu yumurtası kalitesizliği kadar kötü bir durum değil.
Cok teşekkür ederim. Buradaki doktorlarim da pek önemsemedi. Bakalim .

kızlar ben yine hastanedeyim yine yeniden kanamam geldi yatırdılar. Acile geldiğimde baktılar bebekler iyiydi ama bu kanamalar çok moralimi bozuyor. Yarın kendi doktorum bakacak. Yeşilada canım hem sana hem kendime dua ediyorum inşallah herşey çok güzel geçecek güzel haberlerini alıp hep birlikte sevinecez

kızlar ben yine hastanedeyim yine yeniden kanamam geldi yatırdılar. Acile geldiğimde baktılar bebekler iyiydi ama bu kanamalar çok moralimi bozuyor. Yarın kendi doktorum bakacak. Yeşilada canım hem sana hem kendime dua ediyorum inşallah herşey çok güzel geçecek güzel haberlerini alıp hep birlikte sevinecez
Sakın canını sıkma kardeşim Rabbim yardımcın olsun yavrularını sana bağışlasın inşallah

Ağlıyorum şu an...nasıl güzel insanlarsınız beni Tanımadan duanıza almışsınız..allah hepinizden razı olsun..asla unutmayacağım şu anı iki kelime Bilgi vereyim diye girdim siz beni zaten unutmamışsınız..tekrar tekrar teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden en güzel bebekler sizin olsun..birazdan gidicez merkeze..duş aldım parfüm yasak ama makyaj yaptım moral olsun diye :)duamı ettim aşırı merak ediyorum embriyolar ne alemde..yazıcam tabi size..şimdilik bu kadar :)

Ağlıyorum şu an...nasıl güzel insanlarsınız beni Tanımadan duanıza almışsınız..allah hepinizden razı olsun..asla unutmayacağım şu anı iki kelime Bilgi vereyim diye girdim siz beni zaten unutmamışsınız..tekrar tekrar teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden en güzel bebekler sizin olsun..birazdan gidicez merkeze..duş aldım parfüm yasak ama makyaj yaptım moral olsun diye :)duamı ettim aşırı merak ediyorum embriyolar ne alemde..yazıcam tabi size..şimdilik bu kadar :)
Canım Allah yuzune gulsun ınsallah. Guzel haberlerini duyalım

gecmşş olsun canım. Senın kafanda acabalar var olabilir. Ucu de mi dursaydı diye vicdan azabın olabilir ama ben dogru karar verdıgını dusunuyorum. Bir arkadaşım hep kanamalı hamilelik gecırdı sımdı bebeğim kucağında. Darısı sana olsun. Korkulan her sey basa geliyor korkularının yerine olumlu dusunceler koy hemen. Allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun ettiğin duaları ve sana ettiğimiz duaları allah kabul etsin şansın bol olsun

Allah’ım yardımcın olsun dualarımız seninle güzel haberlerini yürekten bekliyoruz inş canım

Sakın canını sıkma, bebişlerini de kendini de strese sokma, Allah ın izniyle inş sağlıklı bi şekilde bebişlerini kucağına alırsın

Ben merkezin numarasına bilgisine ulaşamadım nette yok.Ama meyra yazmış 4000 dolarmis tedavi. Ama donmuslar için fiyat ne bilmiyorum ben temmuzda gidicem şuan bakıyorum merkezlere.
Canim donmuslarin transferi icin de 1500 aliyorlarmis. Diyelim ki Allah korusun hic embriyon kalmadi yine yeniden 1500 dolar aliyorlarmis ve yeni donorle belli sayida yumurta veriyorlar. Biz dogurana kadar ayni isleme devam.

Back
X