Mervecim inanki çok masraflı bir tedavi bu donasyon
Negativ alınca bildiyin bilmediyin her şeyi yapıyoruz,onunçin başında bu işleri yapın sonradan dirsekleri gemirmeyelim
Benim gibi
Canım benim Allah biliyor bu uğurda ne kadar cabaladigimizi.Cogu kişi hiç bunlardan habersiz hemencecik evlat sahibi oluyor.Bizim de yapmadığınız denemediğimiz şey kalmıyor.Butun hayatımızı bırakıp buna endeksleniyoruz.Yeri geliyor dibi görüyoruz.Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum.Ama buraya girince bir tek ben yaşamıyorum bircok kişi aynı şeyi yaşıyor yalnız değilim diyorum.Hepinize yürekten o kadar çok dua ediyorum ki.Allah kimseyi evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasin.Bizim gibi uğraşıp çabalayan herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım benim Allah biliyor bu uğurda ne kadar cabaladigimizi.Cogu kişi hiç bunlardan habersiz hemencecik evlat sahibi oluyor.Bizim de yapmadığınız denemediğimiz şey kalmıyor.Butun hayatımızı bırakıp buna endeksleniyoruz.Yeri geliyor dibi görüyoruz.Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum.Ama buraya girince bir tek ben yaşamıyorum bircok kişi aynı şeyi yaşıyor yalnız değilim diyorum.Hepinize yürekten o kadar çok dua ediyorum ki.Allah kimseyi evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasin.Bizim gibi uğraşıp çabalayan herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amiiin kuzum
Birgün bizde bu forumda hamileliğimizi anlatacaz inşallah
Ben buna tüm kalbimle inanıyorum

Yesilada tebrikler..Bu sefer sağlıkla ilerlesin insallah gebeliğin..
Tsh 5 çok yüksek değil canını sıkma..benim tiroidim tamamen alındi. Artık tiroid hormonlarını hayatım boyunca ilaç ile alacagim..Bu nedenle hamileliğinin başlarında benimde 5 lere cıktı.. endokrin doktorum hemen ilaç dozunu düzenledi.. Hızlıca normale döndü.. Ayda bir kontrole çağırdı ve değerlere gore ilaç dozunu ayarladı.. Ama bende biraz endişeli olduğundan 15 günde bir kendim tsh olcturdum...yükselme eğilimi gördüğümde ay i beklemeden doktoruma danıştım.. Çok şükür miniklerim sağlıklı.. 5 değeri yüksek değil ki bebeklerin etkilenmesi için uzun süreli yüksek değer olması gerekli..Daha başındasın hemen önlem al sıkı takip et..
Hayırlısı ile yavrularının kalp keselerini gorur kalp atışlarını duyarsın insallah...
canım benim çok teşekkür ederim bugün gittim endokrine tsh 3,1 e düşmüş şükür..dört hatada bir gidicem ilacın dozu ayarlancak...:)

Çok şükür gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İkizler inşallah yolda , inşallah dünyamdanda güzel haberler gelir. Bu aralar ard arda güzel haberler geliyor devamıda gelir inşallah.

Canım benim ben okudum biraz..amaç bağışıklık sistemini baskılamak ki bebeği yabancı madde sanıp atmasın çok kabaca bu mantığı..direk rahim içine ve tek doz yapılacak transferden beş gün önce..eşimin spermi alınırken bana da uygulanacak..iki kez gidip gelicem mecburen ama olsun bu uygulama ile ilgili güzel şeyler okudum..riski minimuma düşürmeye çalışıyorlar anladığım kadarıyla..hayırlısı artık..ayrıca iğne için bişey dicem tek doz olanları var aşırı pahalı 900 TL filan 30 ml..15 ml tek doz için deli para vermeyin ben aradım çok ama buldum 110 TL ye çözdüm..aklı veren de zazadır allah ondan bir değil bin kere razı olsun..tüm işin rast gitsin Zazam..bugün Rahime tine bakıldı 9.9 mm olmuş daha 9 gün var transfere sanırım gayet iyi gidiyor..Allah’ım bu sefer duy sesimizi...
Uzun zamandir girmiyordum igbeyi duyunca yazma geregi duydum bilgilendirnek amacli bana uygukandi transferdeb 5 gun once progestana baslandigi gun rahimden uygukadi dr rahim duvarina degmicek direk rahim icine ayni transfer yapar gibi yapildi cok dikkat getektiren bir islem katateerle yapiliyor tipki transfer gibi kim uygulucaksa kesinlikle rahim duvarina degmicek yoksa daha kotu olur dendi bana uygulsndi ama malesef kimyasal oldu

Uzun zamandir girmiyordum igbeyi duyunca yazma geregi duydum bilgilendirnek amacli bana uygukandi transferdeb 5 gun once progestana baslandigi gun rahimden uygukadi dr rahim duvarina degmicek direk rahim icine ayni transfer yapar gibi yapildi cok dikkat getektiren bir islem katateerle yapiliyor tipki transfer gibi kim uygulucaksa kesinlikle rahim duvarina degmicek yoksa daha kotu olur dendi bana uygulsndi ama malesef kimyasal oldu
canım bi daha ki sefer kavuş umarım yavruna...bende işe yaradığını düşünüyorum..hiç duymadım bunu canım iyi oldu yazdığın dikkatli olur yaptıracak olan..

8.gün...beta hcg 166.24...ben hamileyimmmmmmmmmmmm:anneadayı::dua:

Biliyor musun arkadaşım, içimde bir kıpırtı ile siteyi açıp sana koştum. O kadar çok sevindim ki gözlerim doldu demek ki bunları okumak varmış kaderde.
Hep iyi haberlerini alalım inşallah.
Çok çok çok sevindim.
Binlerce şükürler olsun.

8.gün...beta hcg 166.24...ben hamileyimmmmmmmmmmmm:anneadayı::dua:
maşallahhjjj Yeşil 'cim çok mutlu oldumm : )
Bebeğin seninle artıkk.
bi kızçedir belki : )
Güzel.rahat bi hamilelik yaşa inşallah.
Sevgili Murat önal hocam inanıyorum ki canla başla uğraşmıştır.teşekkür ederim ona.
Ve Rabbim nasip etti tabiki.şükürler olsun

Back
X