Canım benim Allah biliyor bu uğurda ne kadar cabaladigimizi.Cogu kişi hiç bunlardan habersiz hemencecik evlat sahibi oluyor.Bizim de yapmadığınız denemediğimiz şey kalmıyor.Butun hayatımızı bırakıp buna endeksleniyoruz.Yeri geliyor dibi görüyoruz.Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum.Ama buraya girince bir tek ben yaşamıyorum bircok kişi aynı şeyi yaşıyor yalnız değilim diyorum.Hepinize yürekten o kadar çok dua ediyorum ki.Allah kimseyi evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasin.Bizim gibi uğraşıp çabalayan herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Aminn canim aminnnnn

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum allah razı olsun ne güzel insanlar var burda..acıyı sıkıntıyı paylaşmak Sevinci mutluluğu paylaşmaktan daha kolay bence..en güzel insan başkasının mutluluğuna sevinen insan...ağladım hep okurken..teşekkür etmeyi atladığım olduysa özür dilerim bir de özelden yazan sevgili dostlarıma döndüm ama uzun uzun tek tek bugün yetişemedim o kadar çok mesaj var ki saatlerdir cevap yazıyorum gönül koymayın aslında mesajlarımda ayrıntılı çok şeyler var ama yarın upuzun yolculuğunu yazacağım...yetiştiğim aklımın erdiği yere kadar yarın devam ederim mesajlara..dua ederek uyucam..madem hamileyim dua hakkım var :) hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bebekler diliyorum hem de tez elden..tüm kalbimle teşekkür ederim :)

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum allah razı olsun ne güzel insanlar var burda..acıyı sıkıntıyı paylaşmak Sevinci mutluluğu paylaşmaktan daha kolay bence..en güzel insan başkasının mutluluğuna sevinen insan...ağladım hep okurken..teşekkür etmeyi atladığım olduysa özür dilerim bir de özelden yazan sevgili dostlarıma döndüm ama uzun uzun tek tek bugün yetişemedim o kadar çok mesaj var ki saatlerdir cevap yazıyorum gönül koymayın aslında mesajlarımda ayrıntılı çok şeyler var ama yarın upuzun yolculuğunu yazacağım...yetiştiğim aklımın erdiği yere kadar yarın devam ederim mesajlara..dua ederek uyucam..madem hamileyim dua hakkım var :) hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bebekler diliyorum hem de tez elden..tüm kalbimle teşekkür ederim :)
Saglikli mutlu hayirli bir bebek olsun ailesine ve ulkesine☺️aminn

Gercekten okurken cok duygulandım cok sık girip yazamasamda aklımda olan isimlerdendin cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin "Amin"
Hangi ilaclari kullaniyorsun belki yazmissindir ama tekrar yazarsan cok sevinirim

Back
X