kızlar geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim bende kendimi telkin etmeye çalışıyorum evde stres kontrolü için nefes çalışmaları yapıyorum. sibel hanımla konuştum merkezden oda biraz telkin etti beni iyi geldi. sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum bu aralar inşallah pozitif sonuç alırım

kızlar geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim bende kendimi telkin etmeye çalışıyorum evde stres kontrolü için nefes çalışmaları yapıyorum. sibel hanımla konuştum merkezden oda biraz telkin etti beni iyi geldi. sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum bu aralar inşallah pozitif sonuç alırım
Güzel gün yaklaşıyor
Onları içinde hiss etmek çok güzel duygu
İnşallah rabbim hepimize yaşatsın

kızlar selam bende sizlerden etkilenip merkezle görüşmeye başladım damla hanımla iletişimdeyim eşim kadın doktor istediği için eylem hanımla görüşüyoruz sizlerden eylem hanımda tedavi olan var mı?

Y Yesilada2003 arkadaşım dün gece uykum kaçtı giriş yapmadan tek tek okudum tüm yaşadıklarını gözlerim dolu dolu.
Allah'ım tüm emeklerinin karşılığını versin inşallah.
Maddi manevi ne kadar çok yorulmuşsun.
Biz 3 tüp bebek sonrası daha yeni iyileşmeye çalışıyorum.
Allah'a sığınırım biliyorum ki çabalarımızı o görüyor, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

kızlar selam bende sizlerden etkilenip merkezle görüşmeye başladım damla hanımla iletişimdeyim eşim kadın doktor istediği için eylem hanımla görüşüyoruz sizlerden eylem hanımda tedavi olan var mı?
Eylem hanımında çok iyi doktor olduğunu duydum
Ama inanki önemli olan donor seçen hemşire ve embriyolojı daldı

Y Yesilada2003 arkadaşım dün gece uykum kaçtı giriş yapmadan tek tek okudum tüm yaşadıklarını gözlerim dolu dolu.
Allah'ım tüm emeklerinin karşılığını versin inşallah.
Maddi manevi ne kadar çok yorulmuşsun.
Biz 3 tüp bebek sonrası daha yeni iyileşmeye çalışıyorum.
Allah'a sığınırım biliyorum ki çabalarımızı o görüyor, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Canım benim allah razı olsun..nolur yılma bak ben de vazgeçsem göremeyecektim pozitifi..olacak allahın izniyle..

10.gün...beta hcg 333,87 tsh 2.8 e düşmüş..sanırım iyi gidiyor ve yine sanırım tek bebek:)akıntı arttı..yorgunluk başladı nefes nefese kalıyorum iş filan yapınca...iki gündür pek mutlu rahatttım şimdi biraz endişe oldu...iki bebek olsa allah korusun biri güçlü olur tutunur şansim yükselir diye düşündüm hep..sanırım bir bebeğim var...bin şükür elbette zaten amaç o ama ilaçlardan ya da yükselen beta değerindn biraz duygusalım..böyle işte:)

Canım benim allah razı olsun..nolur yılma bak ben de vazgeçsem göremeyecektim pozitifi..olacak allahın izniyle..
Amin canım Allah hepimizden razı olsun inşallah.
Hayırlı ve sağlıklı her isteyen anne olsun inşallah.
Araştırmalarım devam ediyor. Bahçeci ve Gnolife arasında kararsız kaldık.
Tüp bebek doktorum ben tavsiye vermem ama Bahçeci iyi diye duydum dedi.
Eminim hepsi iyidir herşey Allah’ın izniyle. O ol demeden hangi merkez hangi mucizeye sebep olur ki?

10.gün...beta hcg 333,87 tsh 2.8 e düşmüş..sanırım iyi gidiyor ve yine sanırım tek bebek:)akıntı arttı..yorgunluk başladı nefes nefese kalıyorum iş filan yapınca...iki gündür pek mutlu rahatttım şimdi biraz endişe oldu...iki bebek olsa allah korusun biri güçlü olur tutunur şansim yükselir diye düşündüm hep..sanırım bir bebeğim var...bin şükür elbette zaten amaç o ama ilaçlardan ya da yükselen beta değerindn biraz duygusalım..böyle işte:)
Bol bol dinlen canım.
Bir olsun, iki olsun fark etmez yeter ki hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Sakın başka bir şey düşünme bence.
Sen de tüm arkadaşlarımız da dualarımdasınız emin ol.

Bol bol dinlen canım.
Bir olsun, iki olsun fark etmez yeter ki hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Sakın başka bir şey düşünme bence.
Sen de tüm arkadaşlarımız da dualarımdasınız emin ol.
ah canım işim yoğun çok..yeriem kimse yok sonra evde bi koca bi de onaltı yaşında delikanlı..yemek üst baş:))çok dinelenme şansım yok..sadece temizlik yapmıyorum ütü de yapmadım henüz..yardım alıyroum onun haricinde ne yazık ki aktif olmak durumundayım..allaha emanet artık...

Amin canım Allah hepimizden razı olsun inşallah.
Hayırlı ve sağlıklı her isteyen anne olsun inşallah.
Araştırmalarım devam ediyor. Bahçeci ve Gnolife arasında kararsız kaldık.
Tüp bebek doktorum ben tavsiye vermem ama Bahçeci iyi diye duydum dedi.
Eminim hepsi iyidir herşey Allah’ın izniyle. O ol demeden hangi merkez hangi mucizeye sebep olur ki?
canım benim merkez gynolife ama bahçeci de iyi...sen karar vermelisin..

kızlar bende bahçecide tedavi görüyorum kadınlar kulübünden geldim dedim indirimli fiyattan tedavi oldum. eşim gitti sperm verdi geldi. benide transfer için çağıracaklar siz transfer öncesi, bir hazırlık yaptınız mı kızlar?
Biz de Bahçeci düşünüyoruz.
Allah kolaylık versin arkadaşım
İnşallah sen de ben de hepimiz de anne oluruz.

ah canım işim yoğun çok..yeriem kimse yok sonra evde bi koca bi de onaltı yaşında delikanlı..yemek üst baş:))çok dinelenme şansım yok..sadece temizlik yapmıyorum ütü de yapmadım henüz..yardım alıyroum onun haricinde ne yazık ki aktif olmak durumundayım..allaha emanet artık...
Allah’a emanet ol inşallah
Allah güç kuvvet versin
Tabii ki kolay değil, iş, ev döngüsü. Benim eşim yardım eder diye inanıyorum. Ah bir o aşamalara gelebilsek.
Allah delikanlı gence hayırlı ömür versin inşallah

Tsh çok şükür düşüyor
Betan 2 ye katlandı çok şükür
Tekmi çiftmi onu allah biliyor
Mavisufinin 12 gün 500 betayla ikizdi
Önemli olan sen ve bebek(bebekler) sağlıklı olun
Dün bir arkadaşımda pozitivi aldı ve 11 günü tsh 47 hiç umursamadı bile
Hamilelikte genelde artıyormuş birde tireoyit hastalarında dahada artıyor
Önemli olan ilaçla düşüyor

Allah’a emanet ol inşallah
Allah güç kuvvet versin
Tabii ki kolay değil, iş, ev döngüsü. Benim eşim yardım eder diye inanıyorum. Ah bir o aşamalara gelebilsek.
Allah delikanlı gence hayırlı ömür versin inşallah
ikisi de yardım ediyor şükür ama bayılarak yapmıyorlar:))biri bulaşık makinası boşaltıyorsa biri çamaşır asmaya yardım ediyor:))valla yapcak bişey yok çocuk hepimizin:)

Tsh çok şükür düşüyor
Betan 2 ye katlandı çok şükür
Tekmi çiftmi onu allah biliyor
Mavisufinin 12 gün 500 betayla ikizdi
Önemli olan sen ve bebek(bebekler) sağlıklı olun
Dün bir arkadaşımda pozitivi aldı ve 11 günü tsh 47 hiç umursamadı bile
Hamilelikte genelde artıyormuş birde tireoyit hastalarında dahada artıyor
Önemli olan ilaçla düşüyor
doğru güzel zazam..
bin şükür...tsh için 50 mg.kullnamaya devam edicem..
zaten allah da biliyor sen de tek bebek haylim...hem bedenen hem ruhen çok daha iyi olur böylesi..ikiz senin olcak:)duam öyle...:)
allah dağına göre kar veriyor 47 olsa ben kafayı yerdim..alalh ona da hayırlı gebelik ve doğum nasip etsin...
sağol yüreğime su serpenim,sağol sözleri ilaç arkadaşım,sağol yüreği deniz arkadaşım:)

Back
X