Boşu boşuna kendini strese sokuyorsun
Nolursun rahat burak kendini
Biraz geç gir ultrasona
Kan artık verme
Nolursun beni dinle
Vallah ancak kendini ve bebişi hırpalıyorsun stresle
Canım kuzum doktoruma dedim ki Çarşamba bakalım beta hcg artsın yok dedi Pazartesi hem beta hem usg..ısrarla gelmem denmez ki tamam dedim inan ben bekleme taraftarıydım görünür dedi ısrarla gitçem mecbur son beta değeri zaten

Canım kuzum doktoruma dedim ki Çarşamba bakalım beta hcg artsın yok dedi Pazartesi hem beta hem usg..ısrarla gelmem denmez ki tamam dedim inan ben bekleme taraftarıydım görünür dedi ısrarla gitçem mecbur son beta değeri zaten
Görünür doktorunda tez canlı-))
Git kuzum her şey yolunda olucak inşallah
Mentanın 12 bin betayla zar zor küçük bir kese gördüler vede doktor moralini bozdu sağlıksız diye sonra 10 güne kese sayısı 3 oldu
Kalp atışı 2

Görünür doktorunda tez canlı-))
Git kuzum her şey yolunda olucak inşallah
Mentanın 12 bin betayla zar zor küçük bir kese gördüler vede doktor moralini bozdu sağlıksız diye sonra 10 güne kese sayısı 3 oldu
Kalp atışı 2
Doktor da merak ediyor laboratuvardaki kozlara demiş hcg çıktığı an istiyorum önemli çok demiş sağolsun..gerçekten iyi biri :) o benden meraklı :))

Hastanede yatarken verdiler devamlı hemde bi günde 4 tane. Bebek çok aşağıdaydı iki günde nasıl olduysa yukarı çıktı anlamadık. Tansiyonum normal ama kalp atışım 120 falan baya çarpıntı yapıyo.
Rahimdeki kas gerginliyini alıyor adalat ama okadar yüksek doz çok kalp çarpıntısı veriyor
Onunçin çarpıntın çok olmuş

Doktor da merak ediyor laboratuvardaki kozlara demiş hcg çıktığı an istiyorum önemli çok demiş sağolsun..gerçekten iyi biri :) o benden meraklı :))
Benim doktora beta hcg yi atmıştım iki gün sonra artışı gördü ve kanaman olmasa 20 güne gel kalp atışlarına bakalım
Tabii benim durum farklı oldu o günleri göremedim o ayrı konu
Doktora dedim neden geç görmek istiyorsun dedi boşu boşuna strese girme zaten ne olucak onu görüceksin

kızlar selam bende sizlerden etkilenip merkezle görüşmeye başladım damla hanımla iletişimdeyim eşim kadın doktor istediği için eylem hanımla görüşüyoruz sizlerden eylem hanımda tedavi olan var mı?
Eylem hanım çok kibar anlayışlı çok hanım bir doktor benim tedavimde ondaydı

Arkadaşlar burda prednolu transfer sonrasi gebeliğin ilk 3 ayinda kullanan arkadaslar olmustu gebelikte c grubunda geciyor ve bebege zarari olabiliyormus bu ilaclari almak zorunda olmak cok üzücü zaten bence hazirlik,transfer ve hamilelik aşamasına bu kadar cok ilac kullanmak preeklamsi gebelik kolestasi erken dogum gibi birçok seye zemin hazırlıyor

Arkadaşlar burda prednolu transfer sonrasi gebeliğin ilk 3 ayinda kullanan arkadaslar olmustu gebelikte c grubunda geciyor ve bebege zarari olabiliyormus bu ilaclari almak zorunda olmak cok üzücü zaten bence hazirlik,transfer ve hamilelik aşamasına bu kadar cok ilac kullanmak preeklamsi gebelik kolestasi erken dogum gibi birçok seye zemin hazırlıyor
Kanda gebelik çıktığında prednolu bıraktırdı dr. 3 ay nasıl kullandırdılar hangisi doğru

kızlar bende bahcecide eylem hanımda tedaviye başlıyorum son kararı verdik sizle öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak isterim kadınlar kulübünden geldğinizi mutlaka söyleyin ki indirimli fiyattan tedavi olun çünkü forumdan gelenlere özel indirimleri varmış belki biliyorsunuzdur ama hatırlarmak istedim
4675 euro .dondurmak için 500 euro

Arkadaşlar merhaba doğuş hastanesi kıbrıs tu bebek merkezi şevket alpturk hakkında yumurta donosyonu 'le ilgili bilgisi olan var mı

Peki gynolife kadinlar kulübünde olanlara bi indirim yapiyormu şuan güncel fiyatı ne bilen varmi
Canım 5000 Euro transfer dondurma 500 Euro ben arkadaşımı yönlendirip indirim rica etmiştim 250 Euro düşmüşlerdi..yine düşerler diye tahmin ediyorum..Kadınlar klübünde duyduk derseniz

Canım 5000 Euro transfer dondurma 500 Euro ben arkadaşımı yönlendirip indirim rica etmiştim 250 Euro düşmüşlerdi..yine düşerler diye tahmin ediyorum..Kadınlar klübünde duyduk derseniz
@Yesilada2003 bunada yetistin saolasin .ben hit bahceci gynolife düşündüm hiti eledim bahceci ve gynolife üzerine yogunlastim bahçecide dr beyle görüşmedim ama gynolife da murat hocayla birebir görüştüm 5 ay önce filan bana kendin bir kez daha dene bence dedi hem dr birebir görüşmem hemde böyle bir yaklaşımda bulunması hoşuma gitti açıkçası bakalım kismet

@Yesilada2003 bunada yetistin saolasin .ben hit bahceci gynolife düşündüm hiti eledim bahceci ve gynolife üzerine yogunlastim bahçecide dr beyle görüşmedim ama gynolife da murat hocayla birebir görüştüm 5 ay önce filan bana kendin bir kez daha dene bence dedi hem dr birebir görüşmem hemde böyle bir yaklaşımda bulunması hoşuma gitti açıkçası bakalım kismet
Evet dürüst çok..bu konuda çok korkuyırm tavsiye filan etmekten..gerçekten şans kısmet bu iş..bahçeci de Gnolife da aynı ayarda..kalbinin sesini dinle..fiyatla ilgili ben de ısrarla sorarım isterseniz yapılacak bişey var mı diye..haber verin yeter en azından sormuş olurız

Kanda gebelik çıktığında prednolu bıraktırdı dr. 3 ay nasıl kullandırdılar hangisi doğru
İnanki bunu bende çok araştırıyorum
Yarı doktorlar mutlaka kullanmak lazım yarısıda sakın diyor ama bir tecrübelerimi anlatıyım tutunduktan sonra prednolu burakınca bir sıkıntılar ortaya çıkıyordu
Kanama düşük
Burda bir kaç arkadaşımın doktorları 12-16 haftaya kadar kullandılar
Ben inşallah gebe kalsam doktorum burak desede burakmıyacam

İnanki bunu bende çok araştırıyorum
Yarı doktorlar mutlaka kullanmak lazım yarısıda sakın diyor ama bir tecrübelerimi anlatıyım tutunduktan sonra prednolu burakınca bir sıkıntılar ortaya çıkıyordu
Kanama düşük
Burda bir kaç arkadaşımın doktorları 12-16 haftaya kadar kullandılar
Ben inşallah gebe kalsam doktorum burak desede burakmıyacam
Ben de dekort kullnmaya devam ediyorum 12.haftaya kadar devam ettirebilir doktor..sanırım kullanmak daha doğru

Back
X