Evet dürüst çok..bu konuda çok korkuyırm tavsiye filan etmekten..gerçekten şans kısmet bu iş..bahçeci de Gnolife da aynı ayarda..kalbinin sesini dinle..fiyatla ilgili ben de ısrarla sorarım isterseniz yapılacak bişey var mı diye..haber verin yeter en azından sormuş olurız
Çok teşekur ederiz.Allah razı olsun

A047EFEB-A147-43CA-B376-301C16C5D9FD.webp 13.gün yarın kese için gidicez bir de son kez beta bakılacak..umarım güzel haber veririm..kasık ağrısı var arada şişkinlik yorgunluk göğüs acısı..az önce dördüncü günden beri yaptığım tahlillerin fotosunu çektim atmadan önce..ben çok aramıştım idrar testi sonucu diye..belki faydam olur birine..sadece sonuncuyu sakliyorum hatıra olarak:) allahım sizin test fotolarınızı da görmeyi nasip etsin bana..yarın için de dua edin bana olur mu:) hepinizi öpüyırm güzel arkadaşlarım

İnanki bunu bende çok araştırıyorum
Yarı doktorlar mutlaka kullanmak lazım yarısıda sakın diyor ama bir tecrübelerimi anlatıyım tutunduktan sonra prednolu burakınca bir sıkıntılar ortaya çıkıyordu
Kanama düşük
Burda bir kaç arkadaşımın doktorları 12-16 haftaya kadar kullandılar
Ben inşallah gebe kalsam doktorum burak desede burakmıyacam
Donasyon olduğu için hücre uyumunu sağlıyormuş bu ilaç 2 adet alıyordum kan tahlili sonrası bıraktık içmeyi tutundu uyum sağlandı gibi ama sonra düşük oldu acaba bıraktığım içinmi her tedavi her dr farklı yaklaşıyor estrofem içinde aynı şeyleri okudum onuda erken bırakmıştım 3 ay kullanan oluyormuş

Zehra onar şekerciye giden hiç yok mu kolon hastanesinde.ben kendisinde bir kere denedim olmadı şimdi tekrar çağırıyor ne yapsam bilmiyorum.gittiğimizde birçok hasta gördük ama burda hiç paylaşan yok.....kolon hastanesinin embriyolojisinin çok iyi olmadığını da düşünüyorum....

Donasyon olduğu için hücre uyumunu sağlıyormuş bu ilaç 2 adet alıyordum kan tahlili sonrası bıraktık içmeyi tutundu uyum sağlandı gibi ama sonra düşük oldu acaba bıraktığım içinmi her tedavi her dr farklı yaklaşıyor estrofem içinde aynı şeyleri okudum onuda erken bırakmıştım 3 ay kullanan oluyormuş
Prednolü ben de transfer sonrası 4 gün ara ile 4 fame kullandım, sonrasında ki 3 kanamam da 1 er kere yaptılar, estrofemi 4. Aya kadar 2*2 kullandım sonrasında bıraktırdı doktor

Aynen arkadaşım
Bende 12 gün buraktım
15 gün düşük

Prednolü ben de transfer sonrası 4 gün ara ile 4 fame kullandım, sonrasında ki 3 kanamam da 1 er kere yaptılar, estrofemi 4. Aya kadar 2*2 kullandım sonrasında bıraktırdı doktor
Prednola hala devamı?
Birde hangi dozla içiyordun ve hangi gün başlatılar

Aynen arkadaşım
Bende 12 gün buraktım
15 gün düşük
Neden erken bıraktırıyorlar 3 ay 4 ay estrofem kullananlar prednol da var dr a soramıyoruz daha iyimi bileceksiniz durımunda kalmamak için .ilacı bırakıp her denileni yapıyoruz ama sonuç hüsran tedirginim bir daha ki ne olacak diye .bu arada hamişlerimiz siz etki altında kalmayın yazıları okuyup önünüze bakın herşey güzel olacak allah yardımcınız olsun ben gibi durum yaşayan arada oluyor herkes aynı olacak gibi bir durum olamaz sağlıkla bebişleri kucağınıza almayı allah nasip etsin

Neden erken bıraktırıyorlar 3 ay 4 ay estrofem kullananlar prednol da var dr a soramıyoruz daha iyimi bileceksiniz durımunda kalmamak için .ilacı bırakıp her denileni yapıyoruz ama sonuç hüsran tedirginim bir daha ki ne olacak diye .bu arada hamişlerimiz siz etki altında kalmayın yazıları okuyup önünüze bakın herşey güzel olacak allah yardımcınız olsun ben gibi durum yaşayan arada oluyor herkes aynı olacak gibi bir durum olamaz sağlıkla bebişleri kucağınıza almayı allah nasip etsin
Tam korku içinde okurken yazdın..kuzum tabiki etkileniliyor ama yazmamız lazım ki öğrenilince..hayatta herşey insanlar için..ama bu noktadan sonra kaybedersem yıkım büyük olur,allah korusun..bir daha siz de asla yaşamayın canım..ben de negatif deneyimleri yazarken çekindiğim anlar oldu ilk deneyecekler üzülmesin istedim ama gerçekleri yazmak da gerekli..korksam da yazılması taraftarıyım..dekortu Bıraknayxaşjn ben 2 ay.:

Tam korku içinde okurken yazdın..kuzum tabiki etkileniliyor ama yazmamız lazım ki öğrenilince..hayatta herşey insanlar için..ama bu noktadan sonra kaybedersem yıkım büyük olur,allah korusun..bir daha siz de asla yaşamayın canım..ben de negatif deneyimleri yazarken çekindiğim anlar oldu ilk deneyecekler üzülmesin istedim ama gerçekleri yazmak da gerekli..korksam da yazılması taraftarıyım..dekortu Bıraknayxaşjn ben 2 ay.:
Yeşilcşm dr ne derse yapmamız gerekiyor güvenmemiz gerekiyor kafamızdan bişi yapsak kendimizi suçlucaz onun için yine gittiğimiz merkeze uymamız gerek kafanı takma bu kez olacak allaha dua et yorma kendini herşey güzel olacak meleğin kucağına gelecek sarılacaksın inşallah güzel haberler istiyoruz senden ve hamişlerimizden lütfen etki altında kalmayın yola devam sağlıkla rabbbim hepinizi bebişlerinizi korusun

Kuzum bence riskli gebelik uzmanıyla görüş sonra karar ver

Kuzum bence riskli gebelik uzmanıyla görüş sonra karar ver
Kendi doktorumla devam etçem zazam..o devam et dedi merkeze de tekrar yazarım sorarım bi..ama yemi doktor yeni macera yeni masraf..yqni belki yolunda gider herşey kendi doktorum poliklinikte..tahlil kolay,ücret çok uygun aşırı ilgili ve iyi bi adam..o yüzden gerçekten hiç gidesim yok riskli gebelik uzmanına..mecbur mu sence peki..belki iyi olurum..yaş nedeniyle her türlü riskli gebelik gerçi ama senin fikrin çok önemli gitmek zorundaysam bakarım doktor

kızlar bende bahcecide eylem hanımda tedaviye başlıyorum son kararı verdik sizle öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak isterim kadınlar kulübünden geldğinizi mutlaka söyleyin ki indirimli fiyattan tedavi olun çünkü forumdan gelenlere özel indirimleri varmış belki biliyorsunuzdur ama hatırlarmak istedim

Merha
kızlar bende bahcecide eylem hanımda tedaviye başlıyorum son kararı verdik sizle öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak isterim kadınlar kulübünden geldğinizi mutlaka söyleyin ki indirimli fiyattan tedavi olun çünkü forumdan gelenlere özel indirimleri
Canım öncelikle hayırlı olsun rabbim bizlerede güzel sonuçlar almayı nasip etsin. bende bahçeci murat beyi seçtim benim tedavimde yeni başlıyor kan tahlillerini yaptırdım sonuçları bekliyorum

Merhaba araniza yeni katildim. 30 yasindaym fsh 80lerde. Donor dusunuyorum. Ben de Eylem hanimla gorustum. Ilk izlenim iyiydi. Ancak tabi bu yola girdikten sonra ne olur Allah biliyor. Dogus ve Bahceci arasinda kaldim arkadaslar. Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Donasyon karari ayri zor klinik karari ayri zor. Allah yardimcimiz olsun. Sevgiler..

Kendi doktorumla devam etçem zazam..o devam et dedi merkeze de tekrar yazarım sorarım bi..ama yemi doktor yeni macera yeni masraf..yqni belki yolunda gider herşey kendi doktorum poliklinikte..tahlil kolay,ücret çok uygun aşırı ilgili ve iyi bi adam..o yüzden gerçekten hiç gidesim yok riskli gebelik uzmanına..mecbur mu sence peki..belki iyi olurum..yaş nedeniyle her türlü riskli gebelik gerçi ama senin fikrin çok önemli gitmek zorundaysam bakarım doktor

Benden sizlere.tavsiye riskli.gebelik.bolumune gidin ben 12 gin.once bunu yasadim keske gitseydim dedim.peritinoloji bolumu

Katılıyorum kuzum
Dekort deksametazon
Prednol prednizolon etken madeler
Yani steroin ilaçlar
Kullanan kim varsa söyleyin kuzular
Bende kullanmiştım prednol yalnızca 5 gün transfer dr nun isteği üzerine.çarşamba günü gittiğim riskli doğum uzmanı perinatoloji doktoru ise: tüp bebek dr larının ilaç kullandırmayı çok sevdiklerini gereksiz bulduğunu ihtiyacımız olan tek şeyin demir hapı olduğunu decavit yani vitamin hapının bile gereksiz olduğunu söyledi bu arada normal doğum dr da aynı görüşteydi rahat dr lar bana denk geliyor sanırım. Her iki doktorumda donasyon olduğunuda biliyor

Donasyon yani yumurta nakli ne kadar kapsamlı ve zor bir işmiş. Allahım yolumuzu açık etsin inşallah.
Bahçeci, HİT bu işin pirleri anladığım kadarıyla. Tabii bir de Batum’da da başlamışlar çalışmaya. Ne güzel merkezler çoğaldıkça umutlarım artıyor.
Benim merak ettiğim biz bu merkezlerle telefonla görüşüp anlaşıyoruz, sonra onların uygun bulduğu tarihte gidip transfer mi oluyoruz. Biliyorum ki Türkiye’de yasak bu işlem. Peki hiç muayene olmadan transfer olmak nasıl oluyor?
Geçmiş sayfalarda yanlış anlamadıysam Halil İbrahim hoca İstanbul’daki muayenehanesine haftada 1, 2 gelip görüşme yapıyor demişlerdi.
Peki ya Bahçeci?
Bildiğim kadarıyla Bahçeci’nin İstanbul’da kliniği var, onlar bir görüşme için çağırmıyorlar mı?
3. Tüp bebek tedavimiz sonucu olumsuz olunca İstanbul Bahçeci’yi aradım. Kesinlikle telefonda bilgi vermediler, bu işin yasal olmadığını tekrarladılar.
Kıbrıs’ı aramalıydım tabii de bir an sakinleşip buraya üye olayım dedim, belki de hiç kimseyle konuşamadıklarımı paylaşırsak rahatlarım dedim.

Back
X