Sakın üzülme Çarşamba göreceksin bak. Erken di ama iki günde çok şey değişecekBETA 981...İyi dedi doktor...
8,gün 163
10,gün333
12,gün593
14.gün 981...
tam iki katı değil dedim doktora yakın ama yeterli çarşamba bakıcaz dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın üzülme Çarşamba göreceksin bak. Erken di ama iki günde çok şey değişecekBETA 981...İyi dedi doktor...
8,gün 163
10,gün333
12,gün593
14.gün 981...
tam iki katı değil dedim doktora yakın ama yeterli çarşamba bakıcaz dedi
Geçmiş olsun canımBenim de sabah yine kanamam geldi sanırım ben de bu duruma alıştım artık, doktoru aramadım bile kesilene kadar yattım bekledim şimdi baya azaldı doktoruma sordum yatacaksın yapacak başka birşey yok şuan dedi.
Cevabiniz icin tesekkurler ben 4mg dan 2tane kullaniyorum prospektusu okuyunca hem c grubuna oldugunu gordum hemde yarik damak sendromuna sebep oldugu yaziyor o yuzden tedirgin oldumPrednolu niye bırakmak istiyorsunuz ? Anladığım bir kısımin doktoru biraktırmıs bir kısımın da gebelikde bebege zarari olmasindan korkusu var. Ben de doktor ne tavsiye ediyorsa ona uyun diyenlerdenim fakat prednol coook yakından tanıdığım bir ilac oldugu için bildiklerimi özellikle paylasmak istedim. Prednolun içindeki etken madde olan kortizonu zaten doğal olarak vücudumuz salgılıyor. Dışarıdan kortizon takviyesi aldığımızda normal şartlarda böbrekustu bezlerinden salgilanan kortizon kesiliyor ve vucudunuz sadece sizin dışardan aldığınız kortizon miktarına maruz kalıyor. Sizin bahsettiginiz dozlar maksimum 5mg olsa gerek. Bu gebelik açısından sıkıntı çıkartabilecek veya bebek üzerinde olumsuz etkisi olabilecek bir miktar değil. Özel durumum sebebiyle 17 yıldır kullandigim ilaclar var. Bunun içinde prednol da var. Gebelik planlamasiyla birlikte kullandigim ilacların hepsi prednol haric biraktirildi. Prednolun bebek ve gebelik uzerinde olumsuz etkileri olmadığını da defalarca farklı farklı doktorlardan dinledim. Ayrıca benim gibi sürekli prednol kullanmak durumunda olan fakat gebe kalıp cok sağlıklı bebekler doğuran arkadaslarım var. Yani diyorum ki endiseniz bebeğe zarar verir mi bu prednol ise bunu aklınıza getirmeyin derim. Ama doktorunuz biraktirıyorsa ona bir yorum yapamam. Endiselenmeyin güzel hanımlar![]()
Çökecek hiçbişey yok çoookk erken gittiniz. Ben 18. Günde görememiştim doğru düzgünKese görünmedi..erken daha dedi doktor ama pert oldum..sıfır moralim..eşimle gittik bi hevesle...çarşamba tekrar bakılacak..4+4 bugün...BETA HCG sonucu bekliyorum..çöktüm((
Dünyam canım ne oldu senden ses çıkmadı? Kan sonucuna baktirdinmi? İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin inşallah .Pazar bakicam canım evet direk kan tabi dayanabilirsem bakalım gerçekten bu progestan iğne beni bitirdi inşallah bende güzel haberler veririm bu arada hikayenin defalarca okudum rabbim bize umut olduğunu görüyor sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebislere
Canım sen hep bize moral verirdin neden kendini strese sokuyorsun.Hersey güzel olacak acele edip kendini de bebeğini de strese sokma boşuna:))Kese görünmedi..erken daha dedi doktor ama pert oldum..sıfır moralim..eşimle gittik bi hevesle...çarşamba tekrar bakılacak..4+4 bugün...BETA HCG sonucu bekliyorum..çöktüm((
Evet hormonlardan sanırım ağlayamıyorum da iş yerinde kaskatı kaldımCanım sen hep bize moral verirdin neden kendini strese sokuyorsun.Hersey güzel olacak acele edip kendini de bebeğini de strese sokma boşuna:))
Lütfen kendini kasma sen neleri atlattın bugününe şükür ne mutlu sana güzel anneEvet hormonlardan sanırım ağlayamıyorum da iş yerinde kaskatı kaldımsağol canım benim..iyi olacak inşallah..toparlarım birazdan..
Hele acele etme canım reklamlarda bile bol bol ağlarsın yakındır:)Hepimizin duasıyla insallah kesede görünecek sonra kalp atışı da canım benimEvet hormonlardan sanırım ağlayamıyorum da iş yerinde kaskatı kaldımsağol canım benim..iyi olacak inşallah..toparlarım birazdan..
Kese için çok erken canım canını sıkma erken gitmişsinKese görünmedi..erken daha dedi doktor ama pert oldum..sıfır moralim..eşimle gittik bi hevesle...çarşamba tekrar bakılacak..4+4 bugün...BETA HCG sonucu bekliyorum..çöktüm((
Canım hayirlisiyla pozitif sonuç aldık doktora gitmeden yazmak istemedim ilkinde de değer yükselip düşmüştü o yüzden sevinemiyorum ve tam olarak yazamıyorum bi emin oliyim hepinize ayrıntılı anlatıcam rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu arada ben prednolu sadece beş gün kullandım bıraktım artık hayırlısıDünyam canım ne oldu senden ses çıkmadı? Kan sonucuna baktirdinmi? İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin inşallah .
İnşallah Rabbim eski acılarını güzel sonuçlarınla evladınla sana unutturur canım. Hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin gülüm.Canım hayirlisiyla pozitif sonuç aldık doktora gitmeden yazmak istemedim ilkinde de değer yükselip düşmüştü o yüzden sevinemiyorum ve tam olarak yazamıyorum bi emin oliyim hepinize ayrıntılı anlatıcam rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu arada ben prednolu sadece beş gün kullandım bıraktım artık hayırlısı
Gözun aydin cok.sevindim.Hitte.gitmistiniz dimi sizCanım hayirlisiyla pozitif sonuç aldık doktora gitmeden yazmak istemedim ilkinde de değer yükselip düşmüştü o yüzden sevinemiyorum ve tam olarak yazamıyorum bi emin oliyim hepinize ayrıntılı anlatıcam rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu arada ben prednolu sadece beş gün kullandım bıraktım artık hayırlısı
Evet canım Hitte gittimGözun aydin cok.sevindim.Hitte.gitmistiniz dimi siz
Ikizler gelsin :)Evet canım Hitte gittim
Sizi anlıyoruz haklısınız. İns sağlıkla ,kolaylıkla devam eder.Gozunuzaydin hayırlı olsunCanım hayirlisiyla pozitif sonuç aldık doktora gitmeden yazmak istemedim ilkinde de değer yükselip düşmüştü o yüzden sevinemiyorum ve tam olarak yazamıyorum bi emin oliyim hepinize ayrıntılı anlatıcam rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu arada ben prednolu sadece beş gün kullandım bıraktım artık hayırlısı
Kuzu sen niye stres yapiyorsun ki ben 5+4 de kese gordum daha 4.7 mm diCanım 5000 Euro transfer dondurma 500 Euro ben arkadaşımı yönlendirip indirim rica etmiştim 250 Euro düşmüşlerdi..yine düşerler diye tahmin ediyorum..Kadınlar klübünde duyduk derseniz