- 19 Ekim 2018
- 42
- 71
- 3
Tedaviye başlamadan önce herhangi bi gün kan verin dediler adetin 22. günü gibi abla saoldenizcim ne zamanın progesteronuki bu
genelde siklüsün ikinci yarısı böyle progesteron iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedaviye başlamadan önce herhangi bi gün kan verin dediler adetin 22. günü gibi abla saoldenizcim ne zamanın progesteronuki bu
genelde siklüsün ikinci yarısı böyle progesteron iyi
Birde hangi doktorda
adetin 22 güne progesteron 9 çok iyiTedaviye başlamadan önce herhangi bi gün kan verin dediler adetin 22. günü gibi abla saol
Ablam çok teşekkür ederim daha evvel bakıldı bi çok şeye ama eşim donasyonu istemeyince atmıştım herşeyiadetin 22 güne progesteron 9 çok iyi
yani doğal yumurta çatlatmısın ve ikinci fazdasın
aslında adet olup tedaviye sdetin 2-3 günü başlanıyor ve ozaman estradiol ve progesteron bakılıyor
adetin 22 günü zaten progesteron yüksek olur sağlam canda
Sagol canim yesilimGüzel arkadaşım hep yanımdaydın..hep iyi geldi yüreğime su serpti sözlerin..duamla tüm pozitif düşüncelerimle yanındayım..bu sefer herşey çok güzel olacak:)
Canım bin şükür iyi gidiyor..:)Yeşilada nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Canım benim gözün aydın değerin çok güzel yükselmiş, bebecikler geliyor16.gün transferden sonra...beta hcg 980den 2985 e fırlamış..hatta iki kez bakmışlar hata olmasın diye:)) 3 katı arttı birden..şükür Allah’ıma..koku hassasiyetim başladı..göğüsler sütyen giyemeyeceğim kadar acıyor..asıl güzel Olanı 3 mm’lik minicik kesemi gördük..kuş gibi rahatladım aşırı minik ama var sonuçta :) doktor Cuma günü yine çağırdı betaya son kez bakılacak sanırım keseye de:) ben rahatladım siz de hep güzel haberler alın inşalalh :)
Gözün aydın canım16.gün transferden sonra...beta hcg 980den 2985 e fırlamış..hatta iki kez bakmışlar hata olmasın diye:)) 3 katı arttı birden..şükür Allah’ıma..koku hassasiyetim başladı..göğüsler sütyen giyemeyeceğim kadar acıyor..asıl güzel Olanı 3 mm’lik minicik kesemi gördük..kuş gibi rahatladım aşırı minik ama var sonuçta :) doktor Cuma günü yine çağırdı betaya son kez bakılacak sanırım keseye de:) ben rahatladım siz de hep güzel haberler alın inşalalh :)
Bin şükür şaşırdım ben de 1500 çıksa diye dua ederken 3000 olduCanım benim gözün aydın değerin çok güzel yükselmiş, bebecikler geliyor![]()
Canım çok teşekkür ederimGözün aydın canım
Gözunuz aydin Allah saglıklı.ilerlemesini nasip etsin :)16.gün transferden sonra...beta hcg 980den 2985 e fırlamış..hatta iki kez bakmışlar hata olmasın diye:)) 3 katı arttı birden..şükür Allah’ıma..koku hassasiyetim başladı..göğüsler sütyen giyemeyeceğim kadar acıyor..asıl güzel Olanı 3 mm’lik minicik kesemi gördük..kuş gibi rahatladım aşırı minik ama var sonuçta :) doktor Cuma günü yine çağırdı betaya son kez bakılacak sanırım keseye de:) ben rahatladım siz de hep güzel haberler alın inşalalh :)
Gözün aydın çok sevindim.Bundan sonrada çok heyacanlı günler geliyor... Sırada kalp atışı var gün geçmek bilmez şimdi. Su gibi geçsin günler inşallah kalp atışını gördüğün anı sindire sindire yaşa dünyadaki hiç bir şey e benzemiyor hiç bir sevince ve mutluluğa söylerlerdi de bu kadarını tahmin etmezdim...16.gün transferden sonra...beta hcg 980den 2985 e fırlamış..hatta iki kez bakmışlar hata olmasın diye:)) 3 katı arttı birden..şükür Allah’ıma..koku hassasiyetim başladı..göğüsler sütyen giyemeyeceğim kadar acıyor..asıl güzel Olanı 3 mm’lik minicik kesemi gördük..kuş gibi rahatladım aşırı minik ama var sonuçta :) doktor Cuma günü yine çağırdı betaya son kez bakılacak sanırım keseye de:) ben rahatladım siz de hep güzel haberler alın inşalalh :)
Maşallah maşallah hep iyi gitsin inşallah :)Canım bin şükür iyi gidiyor..:)
Alalhım nasip etsin kesin ağlarım ben çok..:)Gözün aydın çok sevindim.Bundan sonrada çok heyacanlı günler geliyor... Sırada kalp atışı var gün geçmek bilmez şimdi. Su gibi geçsin günler inşallah kalp atışını gördüğün anı sindire sindire yaşa dünyadaki hiç bir şey e benzemiyor hiç bir sevince ve mutluluğa söylerlerdi de bu kadarını tahmin etmezdim...
Amin canım allah razı olsun :)Gözunuz aydin Allah saglıklı.ilerlemesini nasip etsin :)
Canım çok sevindim darısı başıma artık bende bı keseyi görsem bayram edicem rabbim hepimizin yüzünü güldürsun16.gün transferden sonra...beta hcg 980den 2985 e fırlamış..hatta iki kez bakmışlar hata olmasın diye:)) 3 katı arttı birden..şükür Allah’ıma..koku hassasiyetim başladı..göğüsler sütyen giyemeyeceğim kadar acıyor..asıl güzel Olanı 3 mm’lik minicik kesemi gördük..kuş gibi rahatladım aşırı minik ama var sonuçta :) doktor Cuma günü yine çağırdı betaya son kez bakılacak sanırım keseye de:) ben rahatladım siz de hep güzel haberler alın inşalalh :)