Kizlar merhaba transfer den sonra sonuc pozitif ise estroferm ve prednolu ne zaman kestiniz bize doktor prednol yerine deltacortil kullandirdi 5 mg lik

Kizlar merhaba transfer den sonra sonuc pozitif ise estroferm ve prednolu ne zaman kestiniz bize doktor prednol yerine deltacortil kullandirdi 5 mg lik
Benim protokole göre estrofem 8, haftaya kadar yazıyor dekort yani prednolde öyle..progeston ve clexan 12.haftaya coraspirin 28,haftaya,folik asid doğuma kadar..bemim böyle..

Zazacim dualarimiz seninle. Sperm kalitesiz ise embryo transferi önermiyorlar mı? Bilmiyorum belki yanlış birsey söylüyorumdur. Yanlış birsey soyluyorsam kusuruma bakma.
Çok çok çok teşekkür ederim hepinize
iyiki varsınız
bana kardeş oldunuz
embriyo donasyonuna eşim katiyen razı deyil

Transferden sonra 23.gün..beta 20983...iki gün önce 11281di...ikiz gebelik gibi artmıyor aslında...ama iki kesede büyümüş...sadece üstteki daha büyük ve şükürler olsun yolk kesesini de gördük..ikinci de de var gibi ama daha küçük dedi..artık beta bakılmayacak..pazartesi kalp atışı için çağırdı...bakalım o zaman görcez ikinci bebe de yetişti mi yetişmedi mi diğerine...göğüs acısı tavan yaptı nefes darlığı var tansiyon biraz yüksek ama iyiyim yine de...şükürler olsun...

Transferden sonra 23.gün..beta 20983...iki gün önce 11281di...ikiz gebelik gibi artmıyor aslında...ama iki kesede büyümüş...sadece üstteki daha büyük ve şükürler olsun yolk kesesini de gördük..ikinci de de var gibi ama daha küçük dedi..artık beta bakılmayacak..pazartesi kalp atışı için çağırdı...bakalım o zaman görcez ikinci bebe de yetişti mi yetişmedi mi diğerine...göğüs acısı tavan yaptı nefes darlığı var tansiyon biraz yüksek ama iyiyim yine de...şükürler olsun...
Ayy çok sevindim canim ikizlerden biri arkadan gelir genelde zaten yolk kesesini gormen bos gebelik olmadigi anlamina gelir

Ben en baştan beri yaşadığım olumlu olumsuz Herşeyi ayrıntılı olarak yazdım yazıyorum da..dediğin gibi amaç deneyimlerimle okuyan kişiye yalnız değilsin demek..ben yaşadığım herşeyi aratıyorum kadınlar klubü forumda..bulamadığım çok şey oldu..bulduğumda da soluksuz okudum..yaşadığım kötü şeyler olumsuz deneyimler belki birine yol gösterdi aldığım pozitif de belki birilerine umut verdi..yazmaya devam edeceğim tabiki..kendime söz verdim..aklım erdiğince kimseyi de yanıtsız Bırkanaycağım..sadece hassas olmayanında elden bırakmamak gerekiyor...senin öykünü de geriye dönük okudum canım..kalitesiz embriyo 6.güne gelmez..donmuşlarından umudu kesme bence..ayrıca amh çok iyi..embriyo transferi nerdeyse yüz de yüz sonuç veren yumurta ve sperm donasyınuna göre çok daha başarı oranı yüksek bi işlem ama senin değerlerin çok iyi..o yüzden bence en en son seçenek..donmuşlarınla bir daha uğraşmadan üzülmeden anne olmanı diliyorum canım..
Cok tesekkur ederim beni duygulandırdin hic zorunda olmadigin halde zaman verip geriye donuk hikayemibokuman beni anlamaya calisman destegin icin tesekkur ederim sen iyi kalpli bir arkadassin ❤️

Dua edin kızlar
Rabbim acısın bana
Rabbim evlatsız burakmasın beni bu dünyada
Annelik tatmadım
Sma hep bu istek içimde
Vermiyecekse rabbim dua edin içimden çıksın bu istek

Kurban olduğum Allahım derdinin dermanını, gönlünün muradını, şifasını sabrını versin gülüm.

Eşinin değerlerindeki düşüş geçirmiş olduğu rahatsızlıkdan, operasyon dan kaynaklı olabilir canım. Taşların yerine oturabilmesi vücudun sağlıklı ritmini bulabilmesi için en az 6 ay süre gerekli olduğunu düşünüyorum. Basit bir vitaminin bile sperm üzerindeki etkisi en az 3 ay sonra belli ederken, operasyon etkisi için biraz daha sabırlı olmak lazım gülüm. İnşallah ürologdan hayırlı haberlerle gelirsin.

Dua edin kızlar
Rabbim acısın bana
Rabbim evlatsız burakmasın beni bu dünyada
Annelik tatmadım
Sma hep bu istek içimde
Vermiyecekse rabbim dua edin içimden çıksın bu istek
Canım ya öle deme ümitsiz yaşanmıyor rabbim ol demeden olmuyor bir saati bir zamanı var demek .ümit kesme çeşit çeşit hikayemiz var burada hepimiz farklı yada benzer durumlardayız sabır ümit çaba beklemek .yapabildiğimiz bu gerisi allaha kalmış sen buradan herkese yardımcı oldun cevap verdin bıkmadan ve hepimizin duası şimdi sen ve eşin için rabbim yardıcınız olsun o güzel kalbinin dileğini muradını tez zamanda size versin amin ...etrafta duyduğum çakşır diye kök var balla karışım yapılınca sperm artırıyormuş biz tedavi boyunca bazı şeyleri de ek olarak denedik benim kendimle alakalı bir tutunma sıkıntısı var eşim de morfoloji iyi ama çakşır kökünü balla yiyor işe de yarıyor istersen araştır sen daha iyi bilirsin gerçi.. aklımdan geçti yazayım dedim

Maşallah ikiz annesi
biri kız biri erkek
erkek geriden geliyor

Kurban olduğum Allahım derdinin dermanını, gönlünün muradını, şifasını sabrını versin gülüm.

Eşinin değerlerindeki düşüş geçirmiş olduğu rahatsızlıkdan, operasyon dan kaynaklı olabilir canım. Taşların yerine oturabilmesi vücudun sağlıklı ritmini bulabilmesi için en az 6 ay süre gerekli olduğunu düşünüyorum. Basit bir vitaminin bile sperm üzerindeki etkisi en az 3 ay sonra belli ederken, operasyon etkisi için biraz daha sabırlı olmak lazım gülüm. İnşallah ürologdan hayırlı haberlerle gelirsin.
amiiin meleğim
ama ameliyat yaptırmadık kuzum

Canım ya öle deme ümitsiz yaşanmıyor rabbim ol demeden olmuyor bir saati bir zamanı var demek .ümit kesme çeşit çeşit hikayemiz var burada hepimiz farklı yada benzer durumlardayız sabır ümit çaba beklemek .yapabildiğimiz bu gerisi allaha kalmış sen buradan herkese yardımcı oldun cevap verdin bıkmadan ve hepimizin duası şimdi sen ve eşin için rabbim yardıcınız olsun o güzel kalbinin dileğini muradını tez zamanda size versin amin ...etrafta duyduğum çakşır diye kök var balla karışım yapılınca sperm artırıyormuş biz tedavi boyunca bazı şeyleri de ek olarak denedik benim kendimle alakalı bir tutunma sıkıntısı var eşim de morfoloji iyi ama çakşır kökünü balla yiyor işe de yarıyor istersen araştır sen daha iyi bilirsin gerçi.. aklımdan geçti yazayım dedim
canlarım benim
tabiiki araştırırım
çok çok çok sağolun

Ozaman ne düşünüm ben
İnan burda en çok acı çeken benim
11 defa kendi yumurtamla olmadı dedim aman yumurtalar yaşlanmış
Geçtim yumurta donasyonuna yine bir sonuç alamadım
Yumurta donasyonu sayısıda çıktı 10
Yemin ederim piskolojım alt üst oldu
Hep ağlıyorum basit bir durumdan
Dün urolog bile prognoz kötü dedi
5% aktiv bildiyim sperm yerinde hareket eden spermlermiş
İleri hareket yok
Morfolojı 0
Sayı 3 mln
Perşembe eşim bir sürü kan vericek
Dopler yapacaklar bakalım ne deyecek doktor
Zazammm rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah

Canım 2018 temmuz 24 de transferim oldu benimde gynolif de. şu an 32 haftalık hamileyim allahın izniyle, bende memurum, eşimin ve benim aillelerimize bile bahsetmedik donasyon olduğundan, boşa evham yapıpta strese girme eşin yönünden hiç bir sıkıntı olmaz , Allah hepimizin bebişlerine kavuşmasını nasip eylesin dualarım sizlerle
Aminn canim gözün aydın darısı bizlere inşallah. Rahatlattığın için çok teşekkür ediyorum. Doktorun kimdi canım

Canım benim merhaba.
Sayfamıza uzun zaman sonra güneş gibi doğdu yeşil'ciğimin pozitif haberi.
Diğer tarafda acısıyla derin yaralandığımız, kara bulutları hissettiğimiz sevgili arkadaşlarımız oluyo.
Ben 34.haftanın içindeyim.Artık çok ağırlaştım.ikiz taşımak biraz zor ki ben mızmız biri olmamama karşın benim bile nefesimi kesiyolar.karnım kocaman. Yine Rabbime şükrediyorum vakti gelince doğsun mor kanatlı meleklerim.
Sen nasılsın ?
Canım tüm bebiş isteyen bu yolda çok şeyleri göze alıp canla başla hayatla mücadele eden tüm arkadaşların emekleri boşa çıkmaz inşallah , bende okudukca üzüntülerini hissedip uzuluyorum mutluluklarıyla seviniyorum tek yapabildiğimiz yazılarımızla dualarımızla destek olmak,
Bende iyiyim teşkler 32 hafta içindeyim tek olmasına rağmen benimde karnım çok kocaman , geceleri artık epey rahatsız ediyor nefes alamıyorum ,gündüz çok sıkıntım yok şükür inşallah bebişlerini sende bende kucağımıza sağlıkla alırız Tek endişem gününe kadar bekleyebilsin sorunsuz Dr benim için kesin sezeryan dedi , senin dogum hakkında bilgi verdimi dr un, sezeryanda genelmi yoksa lokalmi tercih etmeliyim acaba bilemiyorum canım

Aminn canim gözün aydın darısı bizlere inşallah. Rahatlattığın için çok teşekkür ediyorum. Doktorun kimdi canım
Canım Dr um Murat Önal beydi . Bir iki merkezle görüştüm öncesi telefonda sadece , Tesadüfen Gynolife karar verdim bir anda ,Allahım ol deyince oldu, Ama dr umuda tesadüfende olsa iyi tercih ettiğimi daha sonra idrak ettim

Back
X