birakma... Dun ben dr a gittim 45 yasindayim. Rahim muthis yumurtalarin hep vardi ve saygili inan hic icime sinmiyor donasyona gitmen ama bunaldin biluyorum dedi. Cok iyi bir dr a gidin 3-5 girus alin. Ben olsam 42 ye kadar kanimin son damlasina kadar kendi yumurtamla denerdim. 3 aylik kur yapin hicbisi dusunmeyin. Omega 3, coq10, dhea , gunde bir coraspin , nar suyu, cim suyu icin. 3 ay sabredin. Yumurta takibi yapin. Ovulasyon gunlerinde esinizle birlikte olun. Ben bile en yogun oldugunuz ay aralikta kimyasal gebelik gecirmisim. Vazgecmeyin... Sakin sakin. 42 den sonra gercekten kendi yumurtanla yumurtan olsa da bir cocuk dogurmadi isen daha evvelden zor ama ben direnirdim. Direnin savasin. Yaninizdayim. Dr olarak soyluyorum bunlari. Hicbir dr bana kibris demedi. Istanbul ve Ankara daki dr hepsi devam kendi yumurtanla dedi. Benim halim kalmadi kocamin da sabri. Maddi manevi mahvolduk bir de yasimiz sizden cok. Vazgecmeyinnnnn. Benim daha yeni bir arkadasim once
tup bebek yapti. Tek yumurta ile olmadi. Tekrar gidiyordu ki kendi kendine hamile kaldi 2 ay sonra bebek dogacak. Lutfen devam. Nerede oturuyorsunuz arastiralim en bu islere onem veren dr a gidin. HSG yaptirin muhakkak ben ondan sonra hamile kaldim kimyasal da olsa.