• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhabalar aranıza yeni katıldım ve 3 4 aydır sizi takip ediyorum. birşey sormak istiyorum. biz eşimle sperm donasyonu yaptıracağız ve kıbrısta ödeyeceğimiz ücretten başaka ücret ödeyecek miyiz. yani ilaç parası vb.
Merhaba bende sperm donasyonu yaptıranlardanim bir denemede iki kere kibrisa gidiyorsunuz once yumurta vermeye sonra transfere ucak ucreti mevsime gore değişiyor otel transfer derken ucret artiyor turkiyedeki takip eden doktorada ozelde gittimiz için o da ucretli birde ilaclari sgk dan rapor cikaramadigimiz icin ucretli aliyoruz benim son denememde ilaçlara 3500 doktor takibine 1500 gitti otel ve ucak biletine 3500 gitti hala taksitlerini oduyorum arada ilaclar polip yapti ameliyat oldum 7500 de ona gitti tum bunlari yaparken calisamadigim icin zaten maasda yok o yuzden kendinizi maddi olarak herseye hazırlayın kibristaki merkezin haricinde de cok masraf oluyor

Hayırli kandiller arkadaşlar bu mübarek günde kimin ne dilegi varsa kabul etsin
Çarşamba günü dondurulmuş 2 emriyo transfer edilde 4bb vede 3bb diye adlandirdilar bunlar iyi kalitemi oluyor pek anlamiyorumm ama bu arada hepinizden dua bekliyorum bende sizlere ediyorum rabbim hepimize anneligi tatdirsin inşallah "doktorum halil ibrahim tekin" 2. Denemem

Merhaba bende sperm donasyonu yaptıranlardanim bir denemede iki kere kibrisa gidiyorsunuz once yumurta vermeye sonra transfere ucak ucreti mevsime gore değişiyor otel transfer derken ucret artiyor turkiyedeki takip eden doktorada ozelde gittimiz için o da ucretli birde ilaclari sgk dan rapor cikaramadigimiz icin ucretli aliyoruz benim son denememde ilaçlara 3500 doktor takibine 1500 gitti otel ve ucak biletine 3500 gitti hala taksitlerini oduyorum arada ilaclar polip yapti ameliyat oldum 7500 de ona gitti tum bunlari yaparken calisamadigim icin zaten maasda yok o yuzden kendinizi maddi olarak herseye hazırlayın kibristaki merkezin haricinde de cok masraf oluyor
Bende ilaçları aldım 2700 liraya tahlillerde 2000 lira civarı tuttu normalde bu adette gidecektik ama aksilikler oldu Bilgileriniz için teşekkür ederim

Çarşamba günü dondurulmuş 2 emriyo transfer edilde 4bb vede 3bb diye adlandirdilar bunlar iyi kalitemi oluyor pek anlamiyorumm ama bu arada hepinizden dua bekliyorum bende sizlere ediyorum rabbim hepimize anneligi tatdirsin inşallah "doktorum halil ibrahim tekin" 2. Denemem

İnşallah güzel haberlerinizi alırız. İlk denemede hangi kalite embriyo transfer edilmişti?

Epey Oldu girmeyeli malum cocuklu hayat cok yogun .hamdolsun kizim 16 a ylik O ldu ve cok yaramaz hayat bir doldu pir doldu.rabbim hepinize yasatsin ugrasin ugrasin bunlar ne ki.ama suau soyliyeyim inanilmaz mutluluk hepinize duaciyim kizlar.iyi kandiller
Akidecik güle güle büyüt kızlarını sen Zehra hanımda yaptığında bahçecidemiydi kolandamıydı Zehra hanım. Bahçecide daha başarılıydı sanırım laboratuvardan dolayı

Hayırlı olsun canım inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız. Rabbim yüzünü güldürsün senin ve tüm gün sayan arkadaşlarımın,ard arda gelir güzel haberler inşallah.

Canımmmm allah rast getirsin ikisi de tutsun seni inşallah :)

Canim hayirli olsun. Dualarimiz seninle ;)

Arkadaslar selam ,
2 aydir beklediğim trombofili paneli sonucunu nihayet bugün aldim. Resmen tahlil yüzünden 2 ayım çöpe gitti. Neyse. MTFHR (C677T) heterozigot muasyon çıktı. Digerleri normal. Hemen perinotologuma yazdım çok yaygın bir durum merak etme. Kan sulandırıcı ile halledilecek dedi. Merkeze gönderdim bakalim onlar ne diyecek. Daha önce baktıran benzer sonuc alan oldu mu? Bu arada tekrarlayan dusuklerin çoğunun sebebi bu olurmuş. O yüzden gerildim azıcık. Ne diyorsunuz kızlar ?? :( Kıbrıstaki merkezler bu testi pek istemiyorlar ama aklınızda olsun. Baktırın derim ben.

Kızlaaaar KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUUUNNNNN
Atamızın hakkını asla ödeyemeyiz. Kadın haklarını bize ilk kez veren Atatürkümüzü minnetle anıyorum. Bunun dışında y valla bugün bütün gün benim kadınlar günü kutlamam dinliceksiniz. Biricikk eşim öyle Bi süpriz yaptıki aklımı kaçırttı bana sbah sabah. 💕💕💕
Sizinki size ne aldı nasıl kadınlar günü sürprizi yaptı anlatn bkalm biraz. 😍😍😍

:eğlence:
Atamızın hakkını asla ödeyemeyiz. Kadın haklarını bize ilk kez veren Atatürkümüzü minnetle anıyorum. Bunun dışında y valla bugün bütün gün benim kadınlar günü kutlamam dinliceksiniz. Biricikk eşim öyle Bi süpriz yaptıki aklımı kaçırttı bana sbah sabah. 💕💕💕
Senin de kutlu olsun canım kadınlar günün tüm arkadaşlarımızın da..kadınlar gününde hediye alan eş pek duymadım ben aferin valla helal olsun :))) benimki kutladı sosyal medyada ve telefonda :)) o kadar belki küçük ihtimal çiçek gelir akşama:)

Ben boşanma hediyesi aldım canım bizim sperm donasyonu olacaktı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik adetle tedavi başlayacak derken bunu kabullenemediğini söyledi tek yaşaması daha iyi olacakmış ve bende yeni bi koca bulucam ağlamaktan yoruldum artık

Hayırlı olsun canım güzel haberlerin devamını vermeyi allah nasip etsin sağlıklı gebelik haberin olur inşallah

Back
X