Ayy saol Yesilcim hatirlamissin beni

Aslında bugün benim biraz sinirlerim bozuktu. Yesilcime yazmıştım annem ameliyat oldu geçen hafta. Onun da gerginliği vardı. Benim gudecegim merkez pth ımı yüksek buluyordu. Aslında pth im 82 ust sınır 80. Yani cok yüksek değil. Pek uzerinde durmadık biz. Fakat onlar ısrar edince universite hastanesinde endokrinologa gittik. Tahliller,boyun usg si vb derken 3 hafta sürdü zaten o işler de. Ben nasılsa birsey yok diye rahatım da fakat tahlil sonuçlarıyla bugun endokrinolojiye gidince doktor usg de şüpheli olabilecek kitle gördüklerini söyledi. Haydaa nereden nereye geldik

emin olmak icin biyopsi yapacaklar. Bu da canımı o kadar sıkmadı da sürecin uzuyor olmasına üzüldüm. Devlet hastanesinde biyopsi yapmayı birakın biyopsi icin gün vermeye mayıs ayında baslayacaklarmış. Özelde biyopsiyi yaptıracagiz ama yine de uzun surebilir patoloji sonucunu almak. Bir de patoloji temiz çıkmazsa tiroid ameliyatı olacağım. Bu da sureci ekstra 1 ay daha attirir herhalde. Kizlarr nolur dua edin,enerji yollayin biyopsi iyi çıksın ameliyat falan ugrasmayalım .