• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım zaten düşük dozla başlanıyor rahim kontrolünden sonra doz ayarlanacak..sen lütfen nar suyu da içmeye başla..allah rast getirsin bebeleri al gel inşallah..olacak senin de gör bak:)

Çok sağol canım inşallah bekleyen gün sayan isteyen herkez için inşallah. Yeşil canım sen transfere 5 kala nar suyu iç demiştin? Nasıl yani sımdıden mi başlayım nar suyuna?

Canım arkadaşlarım Allah rızası için benide hayır duanıza katın nolur Hayır duanıza ihtiyacım var. Allah hepimizin gönlünün muradını versin yavrularimiza kavuştursun.
Canım hayırlısı olsun herşey çok güzel olacak kafana hiçbirşey için şüphe sokma doktorun o şekilde ayarlama yaptıysa vardır bir bildiği, herzaman dualarımdasınız

Canım hayırlısı olsun herşey çok güzel olacak kafana hiçbirşey için şüphe sokma doktorun o şekilde ayarlama yaptıysa vardır bir bildiği, herzaman dualarımdasınız
Çok sağol canım umarım dediğin gibi herşey yolunda gider inşallah

Kizlar onemli sorum ; Dun gittigim doktorum estrofem, clexane, coraspin, proluton herseyi birak artik sadece folik asit ve crinone jel devam et dedi.
Not; Kalp atisi dusuyuldu 6 hafta 5 gun..

Kafam allak bullak, merkez devam dedi.. Ama perinatolog herseyi birak dedi.. Ben ne yapacagim
Katiyen burakma 8 haftasına kadar estrofemi devam sonra her hafta azaltarak düşür
Progesteronu 8 haftaya kadar devam sonra az dozla 12 haftasına kadar devam
Kleksanıda 12 haftasına kadar

Canım arkadaşlarım Allah rızası için benide hayır duanıza katın nolur Hayır duanıza ihtiyacım var. Allah hepimizin gönlünün muradını versin yavrularimiza kavuştursun.
Canım kardeşim hayırlı ve güzel sonuçlu olsun tedavin
Estrofeme takılma
Her halde rahminin kalınlaşma sorunu olmadığından düşük dozla başladılar

Çok sağol canım inşallah bekleyen gün sayan isteyen herkez için inşallah. Yeşil canım sen transfere 5 kala nar suyu iç demiştin? Nasıl yani sımdıden mi başlayım nar suyuna?
Canım endişeleniyorsun diye erken başla dedim benim kalınlaşma sorunu hiç olmadı daha da kalınlaşsın istediğim içtim..sonuçta ilaç değil madem etkili erken başlamak daha da etkili olabilir diye düşündüm..

Katiyen burakma 8 haftasına kadar estrofemi devam sonra her hafta azaltarak düşür
Ben de estrofemi ve fitilleri 3 ay kullandım, kanamalar olunca Protestan hapa geçtim onu da 20. Haftada bıraktım. Clexan baştan beri kullanıyorum 2 ay kadar kanamaların çok olduğu dönemde kestik şimdi tekrar devam ediyorum .

Canım kardeşim hayırlı ve güzel sonuçlu olsun tedavin
Estrofeme takılma
Her halde rahminin kalınlaşma sorunu olmadığından düşük dozla başladılar

Sağol canım benim inşallah hayırlı olur. Ahh zazam Estrofem konusunda keşke dediğin gibi olsaydı ozaman içim rahat olurdu. Gene malum nedenden dolayı az dozla başlıyorlar. Murat bey az dozla yavaş yavaş rahimi hazırlıyacağız demişti. Korkum yetersiz kalacak gibi.

Kızlar bugün ilaçlara başladık. Allah'ın izniyle rızasıyla hayırlısı olsun.

İlaç planım. İlk gün bir kereye mahsus
Azitromisin 1 tane
Fluconazol 2 tane
Ass (coraspirin ) hergün 1 tane
Estradiol 2mg ilk 4 gün günde 1 tane,
ikinci 4 gün günde 2 tane.
4 nisan ilk rahim kontrolü olacak.

Kafam karışık bu kadar düşük dozda başlayıp rahim nasıl kalınlaşacak? Hiç bu dozda ilacı kullananız oldumu kızlar?
Canım tedavin allahın izniyle hayırlı uğurlu olsun güzel haberler vermeni sağlıklı dönem geçirmeni allah nasip etsin .bende bahçeci eylem hanımlayım bana regl 2. Günü tahlil ve muayene yaptırıp aynı gün aynı ilaçlarla başladım estrofem 4 gün 3. 4gün 4. 4 gün 4 olarak belirledi 10 gün sonra bi tahlil bi muayene daha istedi şimdi 4 adet olarak devam ediyorum 7.7 oldu 10 günde kalınlık. transfer sonrasıda beta için ayın 4ü hayırlısıyla herhalde kalınlaşmaya göre belirliyorlar o ara bende nar suyu içtim günde 1 bardak 5gün inşaalah hayırlı güzel tedavin olur güzel haberini bekliyoruz

Güzel Kadınlar çok alakasız olacak belki yazdığım ama hatırlatma yapmazsam içim rahat etmeyecek..her birimiz inanılmaz çok ilaç kullanıyoruz..özellikle de enjeksiyon..cleaxan oksapar bazen de benim gibi evde kendine progestran ampul..çöpe atarken iğnenin ucunu geri takarsak çöpü karıştıran binlerce insan on binlerce hayvan için kötü bir sürpriz hazırlamamış olurız..özellikle de cleaxan tekrar kapatırken yamuluyor filan ama iyice kapatmadan atmıyorum..mutlaka siz de açık atmıyorsunuzdur da hatırlatmak istedim..kullandığınız ilaçlar bebeğe kavuşma yolunuz olsun hepinizi öpüyorum :)

yemin ederim size 3 dr faekli sey soyledi delirecegiz sonunda olacagi O ...
Bazi arkadaslara kalp atisini duyunca estrofemi biraktirmislar... Neyse bence de aak diye birakilmamali azaltarsk en dogrusu... Istanbul da onerdiginiz teceubesi olan iyi bir dr onerecek kimse var mi?

Sevgili arkadaslarım...
Sindirmem cok zor oldu... Hala soktayım ve tedırgınlıgım major. Ama bence ornek teskıl etmesı acısından sızınle bunu paylasmam gerekıyor.
Neden dr dr gezdıgımı ve ıcıme sınenı aradıgımı ve dahası ılaclar konusunda bu kdr kafayı yedıgımı anlarsınız dıye dusunuyorum.
Bana 3 embryo konulmustu. 3 kese goruldu. Sonra bır dr 3 kese 2 kalp atısı gordu. 3 gun sonra baska dr 4 kalp atısı gordu. Bır embryo kendı ıcınde bolunmus ıkız olmus. Su an 4 kalp atısı var. Ilaclar konusunda komse hem fıkır degıl. 11. cı haftaya kadar gozlem altındayım. Kıme guvenecegımı de bılmıyorum. Allahin mucızesı bılıyorum ama ısımız zorlastı. Yıne de tesekkur edıyorum Rabbıme.
Sımdı 2 embryodan fazla asla koydurmamanızı tavsıye edıyorım. Bunu da o yuzden yazdım. Lütfen riske atmayın. Hersey komplıke haşe gelıyor.
Tabıı caresızlık ve onca denemeden sonra ben kendım ıstedım 3 ama anladım kı Rabbım ol deyınce cok cok zorlasıyor hersey.
Bana dua edın. Ben dehepımız ıcın edıyorum .

Regl günü estradiol 24.00. Estrofem 10 gün kullandım tahlil istendi estradiol 260.0 oldu transfer sonrası reçete gebelik 6. Haftasına kadar kullan 2x2 sonra 3 gün 1x1 yazdılar tuhaf olan nerde okusam bebek kalp atışı duyana kadar 7 haftalık bitmeli yazıyor bende doktoruma sorucam kafam karıştı
sor valla delirme sonradan benim gibi

Sevgili arkadaslarım...
Sindirmem cok zor oldu... Hala soktayım ve tedırgınlıgım major. Ama bence ornek teskıl etmesı acısından sızınle bunu paylasmam gerekıyor.
Neden dr dr gezdıgımı ve ıcıme sınenı aradıgımı ve dahası ılaclar konusunda bu kdr kafayı yedıgımı anlarsınız dıye dusunuyorum.
Bana 3 embryo konulmustu. 3 kese goruldu. Sonra bır dr 3 kese 2 kalp atısı gordu. 3 gun sonra baska dr 4 kalp atısı gordu. Bır embryo kendı ıcınde bolunmus ıkız olmus. Su an 4 kalp atısı var. Ilaclar konusunda komse hem fıkır degıl. 11. cı haftaya kadar gozlem altındayım. Kıme guvenecegımı de bılmıyorum. Allahin mucızesı bılıyorum ama ısımız zorlastı. Yıne de tesekkur edıyorum Rabbıme.
Sımdı 2 embryodan fazla asla koydurmamanızı tavsıye edıyorım. Bunu da o yuzden yazdım. Lütfen riske atmayın. Hersey komplıke haşe gelıyor.
Tabıı caresızlık ve onca denemeden sonra ben kendım ıstedım 3 ama anladım kı Rabbım ol deyınce cok cok zorlasıyor hersey.
Bana dua edın. Ben dehepımız ıcın edıyorum .
Canım çok zor durum doktorun iyisi anlamında karışık duygu düşünce yaratıyorlar zaten hormonlar bizde tavan ama kendini kasma stres yapmamaya çalış inşallah iyi bir doktor yolunu aydınlatır allah yardımcın olsun bebişlerine ve sana allah sağlık versin sağluklı büyüsünler

Ben de estrofemi ve fitilleri 3 ay kullandım, kanamalar olunca Protestan hapa geçtim onu da 20. Haftada bıraktım. Clexan baştan beri kullanıyorum 2 ay kadar kanamaların çok olduğu dönemde kestik şimdi tekrar devam ediyorum .
BAzen kleksanı doğuma 2 haftaya kadar devam etiriyorlar
placenta besinini artırıyor

Sağol canım benim inşallah hayırlı olur. Ahh zazam Estrofem konusunda keşke dediğin gibi olsaydı ozaman içim rahat olurdu. Gene malum nedenden dolayı az dozla başlıyorlar. Murat bey az dozla yavaş yavaş rahimi hazırlıyacağız demişti. Korkum yetersiz kalacak gibi.
hiç korkma ve murat beyi dinle
kendimi anlatım estrofemin dozu yüklü olunca benim endometriyum ince kalıyor
bizim vicut adet olunca östrojeni yavaş salgılıyor ve ilerleyen günlerde artıyor
murat beyde doğanı takip ediyor-))

BAzen kleksanı doğuma 2 haftaya kadar devam etiriyorlar
placenta besinini artırıyor
Canım banada yazmışlar kalp sesini duyunca iğneyi bırak diye. geçende böyle yazdılar sonrada uzattılar yanlışlık oldu diye şiimdi yine bir yanlışlık var test ten sonra sorucam

Canım tedavin allahın izniyle hayırlı uğurlu olsun güzel haberler vermeni sağlıklı dönem geçirmeni allah nasip etsin .bende bahçeci eylem hanımlayım bana regl 2. Günü tahlil ve muayene yaptırıp aynı gün aynı ilaçlarla başladım estrofem 4 gün 3. 4gün 4. 4 gün 4 olarak belirledi 10 gün sonra bi tahlil bi muayene daha istedi şimdi 4 adet olarak devam ediyorum 7.7 oldu 10 günde kalınlık. transfer sonrasıda beta için ayın 4ü hayırlısıyla herhalde kalınlaşmaya göre belirliyorlar o ara bende nar suyu içtim günde 1 bardak 5gün inşaalah hayırlı güzel tedavin olur güzel haberini bekliyoruz
heyecanla güzel haberini bekliyorum

Back
X