• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bugün bende 12.gün kanı verdim sonucu ya yarın yada pazartesi verilecekmiş, vallahi bunlar beni ikinci kez kanser edecekler.

Ama 10.günü kan sonucu belli olmuş
B-HCG 43 yazıyor. Bu ne demek arkadaşlar lütfen çok korkuyorum kimyasal olmasından bana bi değerlendirin lütfen
pablocum tutunmuş embriyo eğer güzel ilerlerse demek her şey yolunda

Bu bilgiler bize okadar önemliki
Benim eşimin spermiylede donasyon 5 güne geliyor ama sonuç olumsuz oluyor
Eşimin sperm sayısı 1 mln ve morfolojı sıfır
zaza ben spermde de sorun oldugunu dusunmuyorum. Bak benım esımınde iyi degıl dı bın tane de dna hasar va yesılada ne yapttırsı ise :) yaptırdık.. DR bana dedı kı bız bır tane bıle sperm bulsak yeter ve 3.cü günden sonra sperm va hıkaye dedı.. Bakın oyle olsa nasıl bu bebekler ıcımde olsun benım.. Adam aynı , sperm aynı... Bu tamamen rabbım OL dıyecek olacak... Zaza sen bence bir sakinle bastan herseyı oku. Kocama muhakakkak yone de proxeed plus ya da benzerı sabah aksam ıcır hıc vazgecme sen de devam et coq10 balık yagı ve impryl ıc. Cok fsrkedıyor rahım gercwkten. 3 ay kur yapın hıcbır sey yapma sonra bır ay bırak ve sonra kı ay gıdın kıbrısa. Icımden boyle gexıyor senın ıcın.

Merhaba .transferden sonra ananas yediğini yazmıştı bazı bayanlar. Neye faydası var acaba tutunmasını kolaylaştırmak ve sağlamlaştırmak için mi .yoksa sadece kabız olmamak için mi iyi geliyor.
tutunması ıcın enteresan bor sekılde bence alakalı. Ilk deda yedım hergun hıc usenmwden ve xok sukur hepsı tutundular

Canım pruluton depotu nerde buldun ben bulamadım eczanelerde. Onu bulsam yatırırdım haftada 1 olduğu için. Gerçi belki ilk zamanlar yapılması uygun değildir bilmiyorum
transfwrden sonra 3 gunde 1 yaptırın . Hatta bana 3 gunde bır onu yaptırıp + gunde 2 kere ceınone jel verdıler

Bu reduksıyon ısı canımı sıkıyor. Artık herkese malıyetlı de olsa tek ya da max ıkı embryo transfer edın dıyecegım. Korkuyorum ınsA sıkıntısız atlarız. Allah yardım etsn.

zaza ben spermde de sorun oldugunu dusunmuyorum. Bak benım esımınde iyi degıl dı bın tane de dna hasar va yesılada ne yapttırsı ise :) yaptırdık.. DR bana dedı kı bız bır tane bıle sperm bulsak yeter ve 3.cü günden sonra sperm va hıkaye dedı.. Bakın oyle olsa nasıl bu bebekler ıcımde olsun benım.. Adam aynı , sperm aynı... Bu tamamen rabbım OL dıyecek olacak... Zaza sen bence bir sakinle bastan herseyı oku. Kocama muhakakkak yone de proxeed plus ya da benzerı sabah aksam ıcır hıc vazgecme sen de devam et coq10 balık yagı ve impryl ıc. Cok fsrkedıyor rahım gercwkten. 3 ay kur yapın hıcbır sey yapma sonra bır ay bırak ve sonra kı ay gıdın kıbrısa. Icımden boyle gexıyor senın ıcın.
çok teşekkür ederim canım kardeşim
bu defa öyle yapıyoruz promotil men içiyor eşim bende bekliyorum

Hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hep en ufakta birşey olsa cevapladınız. Herkes kaderini yaşıyor. Bu sefer olmadı ama Rabbim bir kapı açar inşallah. Ozaman yine deneyeceğim. Moralim dün çok bozulmuştu ama bugün moralim iyi. Bu negatifi görmemiz lazımmış diyorum kendi kendime. Rabbim neylerse güzel eyler. İnşallah anne olmak isteyen herkes muradına erer.

Hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hep en ufakta birşey olsa cevapladınız. Herkes kaderini yaşıyor. Bu sefer olmadı ama Rabbim bir kapı açar inşallah. Ozaman yine deneyeceğim. Moralim dün çok bozulmuştu ama bugün moralim iyi. Bu negatifi görmemiz lazımmış diyorum kendi kendime. Rabbim neylerse güzel eyler. İnşallah anne olmak isteyen herkes muradına erer.
İki negatifte de yıkıldım...hem umut hem emek hem para uçtu gitti...ama sonra aynı sen gibi toparladım kafamı...allahım sana da en kısa sürede nasip etsin anneliği...

hic takilma benim de negatif di sonra hoop postitif oldu
Merhaba sizin kaçıncı gün kanda negatif çıktı Ve sonra pozitif oldu?Ben 3. Gün embriyosu ile 9. Gün test yaptırdım 1.20 çıktı doktorum test gününü bekle dedi ama bugün 10.günüm tekrar yaptırmak istiyorum acaba bir günde artar mo

sffusun dan haberi olan var mı çok merak ettim..özeldn yazışan varsa yazabilir mi sorun yok de mi gebeliği ile ilgili

Kızlar 10.gün kanı B-HCG 43 çıkmıştı ya
TSH 3.43 çıkmış çokmu yüksek çokmu kötü?
FT3 2.9
FT4 1.2
TSH basal 3.43

Ev doktoru L-Throx 25 Mikrogramm tablet verdi günde bir tablet al dedi. Sizce tsh sonucum beta sonucunu etkilermi? Yada etkiledimi? Transfer öncesi 1.30 larda olan tsh nasıl bi anda bu kadar yükselmiş?

FT3 2.9
FT4 1.2
TSH basal 3.43

Ev doktoru L-Throx 25 Mikrogramm tablet verdi günde bir tablet al dedi. Sizce tsh sonucum beta sonucunu etkilermi? Yada etkiledimi? Transfer öncesi 1.30 larda olan tsh nasıl bi anda bu kadar yükselmiş?
Aynen öyle oldu benim de..endokrine gittim..eutrox başladık 5-6 filan oldu sonra kullana kullana düştü..şimdi..0,90 hiç merak etme..

FT3 2.9
FT4 1.2
TSH basal 3.43

L Tyroxin 50 lik bende kullaniyorum ilaca basladigin an düzeliyor Merak etme... diger günün ki kani cikmadimi hala?

L Tyroxin 50 lik bende kullaniyorum ilaca basladigin an düzeliyor Merak etme... diger günün ki kani cikmadimi hala?

Çıktı canım Vertretung yapan doktor benim doktorumu aramış sonucu söylemiş. Benim doktorum çığlık çığlığa beni aradı hamilesin diye.
12.gün B-HCG 92 çıkmış :)

Back
X