• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B
hanımlar selam.. Baya uzun süredir takip ediyorum.. Önümüzdeki ay muhtemelen gynolife'da tedaviye baslayacağım. Buradan gelişmeleri yazarım.

mky06 mky06 ve @Hazan43 en son siz gynolife'da tedavi olmustunuz sanırım? Bir gelişme var mı olumlu haberlerinizi bekliyorum şu mubarek günde dualarım sizinle. :)

@jasmin8 ve H hicrannmmurat sizin de bahcecideydi sanırım? Siz de son durum ne?

Allah yüzümüzü güldürür evlatlarımıza kavusmayı nasip eder insallah.
Bende haziran gibi gynolife da olucam ins

bu amaçla kullanmadım bilmiyırum annem vertigo için kullanıyordu. gingobiloba bitkisel bir ürün. annem senelerce kullandı bir yan etkisini görmedi. special ve fort olmak üzere iki formu var. special daha yoğun olanı. onunda biraz kan sulandırıcı özelliği var. google bir yaz bakalım belki birşeyler bulursun. ben deneyimlemediğim için bilmiyorum
Sağol cnm benim bakayım araştırayım

Merhabalar :) Bu kutsal yolculukta hepimizin mutlu sona ulaşmasını diliyorum :) Bir sorum olacak, Ukrayna'da donasyona başladım, seçtiğim donör 24 yaşında ve 4 ay önce yumurta vermiş. Transfer olana kdr 5 ay olmuş olacak. Sizce seçmeli miyim? 6 ay geçmesi lazım diyorlar yumurta sayı ve kalitesi için.
Yumurta konusunda bilgim yok ama ukrayna olarak bilgi verirmisiniz bende bakü 'yu seçtim ama fiat ne diyorlar birde dil sorunu varmi bu arada hoşgeldin:)

bir de Z Zaza74 dan güzel haber alırsak muhteşem olacak... :) Kaçırmadıysam eğer ondan da haber bekliyoruz.

Bu arada yaklasık 10 günde 600 sayfadan fazla okudum not aldım, herkesin hayat hikayesine bir şekilde şahit oldum.. Hakikaten bu forum aynı zamanda cok ciddi bir bilgi kaynağı, çok şey öğrendim..

canım ben evet bahçecideydim. test yaptım 2 gün önce değerim 220 çıktı gebeyimm :) nazar değmesin diye geç haber verecektim ama sordun tutamadım sizlede paylaşmak istedim darısı hepinizin başına

Sizin eski mesajlarınıza baktım da. Tam anlayamadım. Önce eşinizin spermogramını istemişler, sonra donörümün adetini bekliyorum demişsiniz. Sonra sperm donasyonu yaptırıyorum demişsiniz. Biraz bana reklam yapıyorsunuz gibi geldi ama umarım değildir🙂

Aslında bahçeci gibi bir kliniğin reklama ihtiyacı yok ama son zamanlarda bir kaç kişinin reklam amaçlı yazdığını düşünüyorum umarım yanılıyorumdur. Çünkü hepimiz zorlu süreçlerden geçiyoruz. Kimsenin bizim duygularımızı sömürmesini istemem. Eğer reklam yapmıyorlarsa da hepsinin sağlıklı gebelikler geçirmesini dilerim ve kendilerinden özür dilerim

arkadaşlar size bir şey soracacagım bende rahim duvarı inceligi var ilacları çok yüksek dozda ve bantları kullanmam halinde en fazla 7.7 geçmiyor doktorumda bunu az buluyor en son tranferimde bana söylenen her şey mükemmel fakat endemetrium ince dendi tamam kalınlaştırmak için bende çok araştırdım nar suyu fakat geçmiş sayfalarda progynova sadece beyaz hapı diye okumuştum. ama geriye dönük okumaktan artık beyin dalgalarım iflas ettıi bu ilaç hakkında bilgisi olan varmı acaba ve tadavime az bir süre kaldı lütfen yardım tam nerede okudum hatta yurt dışından alınmış her 8 saate 2 şer tablet almış arkadaş ama nerde tam bulamıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz
Melis lütfen takma kafana bu rahim kalınlığını
burda kaç arkadaş 5-6 mm kalınlıkla anne oldu
önemli olan rahim kAvitesinde sıkıntı olmasın gerisi teferuat

Cnm teşekkür ederim bu sebep olmayabilir seni çok izledim zaten zaza yi daha ilk topikten beri izliyorum ama işte insan ne duysa yapıyor senin yaptırdığın tüm tahlilleri hgs rahim film kan tahlilleri hepsi gayet iyi çıkıyor tek sebep bu gösteriliyor ne yapacağımı şaşırdım bu adetle bende tekrar transfere hazırlanıyorum bu ilacı duydum yada okudum inan beyin dalgalarım iflas etti ite kaka en yüksek dozlarda kullandıydılar 7.7 girdim transfere gene negatif maddi ve manevi süreç oldukça zor bu sefer elim boş dönmese bari bide zazaca sorayım zaza benden bu konuda daha çok bilgili belki biliyordur hayat işte hep çare arıyoruz kendine bebeklere çok iyi bak iyi yürekli anne
Canım kardeşim kendi başıma geldiyi için bu konuyu anlatıyım
rahim içi bir sıkıntın yoksa yani histeroskopin temiz çıktıysa unutma nakadar östrojen takviyeli ilaçların dozunu artırsan bir okadar rahim tepki vermiyor
ama 7.7 mm gayet iyi bir kalınlık
inşallah kaliteli embriyoyla bu iş tutucak

sevgili zaza iznin olursa sana bir şey danışmak istiyorum daha doğrusu bilgine ihtiyacım var bende rahim duvarı kalınlaşma sorunu var şimdiye kadar her şeyi denedim prognova beyaz renkte drajelerin tedavide kullanıldıgını duydum yada okudum bu ilac türkiyede varmı birde viyagra deniyor bunlarla ilgili hiç bilgi bulamadım eger bilgin varsa lütfen yardımcı olurmusun şimdiden teşekkürler
Türkiyede progynova isimli deyil eş değerli cyclo-progynova var
onların beyaz hapı estradiol maleat 2 mg oda estrofemin etken madesi
başını bu tür şeylerle yorma

bu amaçla kullanmadım bilmiyırum annem vertigo için kullanıyordu. gingobiloba bitkisel bir ürün. annem senelerce kullandı bir yan etkisini görmedi. special ve fort olmak üzere iki formu var. special daha yoğun olanı. onunda biraz kan sulandırıcı özelliği var. google bir yaz bakalım belki birşeyler bulursun. ben deneyimlemediğim için bilmiyorum
vazodilatasyon yaparak kan akışını organlara artırır

bir de Z Zaza74 dan güzel haber alırsak muhteşem olacak... :) Kaçırmadıysam eğer ondan da haber bekliyoruz.

Bu arada yaklasık 10 günde 600 sayfadan fazla okudum not aldım, herkesin hayat hikayesine bir şekilde şahit oldum.. Hakikaten bu forum aynı zamanda cok ciddi bir bilgi kaynağı, çok şey öğrendim..
İNŞALLAH size güzel haberimi veririm

Merhabalar :) Bu kutsal yolculukta hepimizin mutlu sona ulaşmasını diliyorum :) Bir sorum olacak, Ukrayna'da donasyona başladım, seçtiğim donör 24 yaşında ve 4 ay önce yumurta vermiş. Transfer olana kdr 5 ay olmuş olacak. Sizce seçmeli miyim? 6 ay geçmesi lazım diyorlar yumurta sayı ve kalitesi için.
Hayırlı uğurlu olsun canım tedavin. Biliyorum beklemek çok zor ama ben yerinde olsam bir ay daha beklerdim.

Back
X