sevgili shemsim ,
Bir solukta okudum yazdıklarınızı ve bir çok konuda çok haklısınız. İlk karar aşamasına geldiğimde hep dini kaygılarım oldu. Çünkü beni diğerlerinden çok yaratan rabbim bağlıyordu. ona olan bağlılığım, ona olan inancım, ona olan sadakatim ve sonsuz sevgim. Sonra bunu bir rüya ile aştım çünkü ellerimi açıp diz çöktüm ve rabbimden yardı diledim ve bana bunu göstermesi için aylarca dua ettim. şimdi kalben mutmayinim. Günahım varsa affı yüce yaradanımın olacak. Kul bu konuda ne yapabilir bana hiç.
Allahın kulu beni yıllarca dövdü , türlü işkencelere maruz bıraktı bir kişi de demedi ki ne istiyorsun da bu kadına eziyet ediyorsun. Beni onun kölesi , kulu, dini yorumlayanların kocaya itiat noktasına ötelediler. Sonunda bne hep rabbime sığındım hayırlısını nasip et. Gün geldi beni kendisi boşadı. Bir kişi de gelip demediki nasıl oluryorda boşuyor seni ( iyiki demediler) Beni boşadığı gün omuzlarımdan dev bir yük kalktı. bizim bir tek günümüz evlendiğimiz an itibari ile iyi geçmedi. tek bir anı yok güldüğüm mutlu olduğum, tek bir anı yok kii şefkatle bana dokunduğu. Onun için Allah-ü teala bana bu son çeyrekte bir şans verdi diye düşünüyorum ben. Maddi manevi doğacağa ne verebilirim. Başımı sokacak bir evim Elhamdülliah çalışacak gücüm var. Rabbime duacıyım ömrümü ne kadar uzun tutarsa okadar yanında olurum eğer doğurabilirsem. Belki burada insanlar beni yaşımla yargılayabilirler . Evlendiğim günden itibaren hep bir çocuğum olsun istedim sevgiyle büyüteceğim. Nasip kısmet olmadı. Şimdi ben burdan bakınca çocuk sahibi olmamalıyım acaba? Bu benim kalbimde çok derin yaralar açıyor. Bende anne olmayı hak ediyorum. Yasımın bir öenemi bence yok ancak tek korkum var o yalnız kalırmı. Bu konuda da kız kardeşime güveniyorum . Onunla konuştum bu konuyu o 38 yaşında ve öğretmen bana söz verdi bir şey olursa ilgileneceğine dair. Ama önce rabbime sığınıyorum. Biri beni bu konuda yargılayacaksa önce gerçekten en derinde yaşadığım hisleri anlamaya çalışsın. Bana verdiğiniz destek ve güzel tavsiyeleriniz ve anlatımınız için minnet duyuyorum size. Allah sizin yolunuza ışık saçsın ve içinizde biriktirdiğiniz her dileği koşulsuz yerine getirsin inşallah. Dua ve selamlarımla Rabbim yar ve yardımcınız olsun , benim , benim gibilerin ve dileyen her insanın.