Kelebek etkisi ve serap ıcın cevaplar ve dıger konular:
Ben ilk denememı 43 yasında sperm donasyonu ve kendı yumurtamla yapmıstım Kıbrıs ta. Evlı degıldım sevgılım yoktu ve bekardım. Annem babam destekledı ve denedım. Ama tutmadı malesef. Yenıden HIT e gıdıp bu sefer de denıyeyım dedıgımde karsıma eşimi cıkardı rabbım ve bu yola berbaer gırdık. Ama hata ettık tam 1,5 sene Tr de dr lara kanıp paramızla bedenımızle sınırlerımızle rezıl olduk. Sonra HİT le ve 2 merkezle daha gorustum ve Dogus ta sevket hoca ya karar kıldım. Bızatı kıbrısa a gıdıp yaptım bu gorusmelerı. Ilkınde tutmadı. Ikıncı de hem ındırım yaptılar hem de ben oncesınde bırcok test yaptırdım ve moralım daha iyi idi. Malesef konulan embryolarım hepsı tuttu ve ucuz oldu. Lakın onların da kese suyu bıttı ve malesef 4 aylıkken sonlandırıldı gebelıyım. Bence merkez onermek, su iyidir demek son derece yanlış. Dogus a kotu seyler soylemıyordu burada ama cok hamıle olup doguran arkadasım oldu. Kı ben de hamıle kaldım onlar acısından ıslem tamamdı yanı ve bebekler patolojı raporuna gpre son derece saglıklı ıdıler. Dolayısı ile bekar, evlı vs ıster embryo donasyonu, ıster sperm, ıster tasıyocı anne anne olmak ıstıyorsanız ve sınırlerımız saglamsa vazgexmeyın deneyın. Ben yoruldum 2 senedır danım sıktı ve yasım ılerledı. Esım de genc degıl. Ben cocuk ıstemedıgıme karar verdım. Sezaryen benı cok rahatsız ettı. Agır geldı. Ben artık ıstemıyorum. Esım ıstıyor mesala. Evlerı ayırdık. Ayrılıyoruz ama o ıstemedı ben ıstedım. Yanı once deneyım, elınızden gelenı yapın. Sonra karar verın. Muhafazakar, ateıst dark etmez hamurunda var kadınların bunu deneme ıc gudusu . Deneyın lutfen. Olmazsa en azından ıcınız rahat yasarsınız. En azından denedım dersınız. 350 bın tl para ve ruh saglıgım ve fızıksel saglıgım gitti. Kolay degıl bu yaslarda 2 sene boyunca 2 ay da bır hormon yemek . Akıl saglıgımı zor zaptedıyorum su anda. Emın olun. Ama yaptık ve bıcdanenen elımden gelenı yaptım dıyebılıyorum. Kader kısmet denılıyor ya.. Kaderınızı kendı cabanıza bagladık denılıyor ya. En azından cabalasım dıyebılıyorum.