• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun transferimin ikinci gunu hafif kahve rengi leke geldi ve kasiklarimda hafif agri var jel kullaniyorum progestin hap ve estrofem. Ilk tup denememde leke 5. Gun gelmisti ayni kahve bike degil cok avik kahverengi bebegim tutunmustu o zaman bu da onun isaretiminyoksa cok mu erken bilemedim
Hadi inşallah rabbim güzel haberlerini bekliyoruz

Önemli olan sağlıklı embriyo olsun
Senin eşinin ne problemi var?
Rahmin iyi kalınlaşıyormu?
Kaç yaşındasın?
Eşim yanlış ameliyat olmuş. Ondan beridir sperm üretimi hiç yokmuş. Estrofem kullanıyorum bir haftadır. Yarından itibaren 3 e çıkartacağız günlük. 27 yaşındayım abla

Eşim yanlış ameliyat olmuş. Ondan beridir sperm üretimi hiç yokmuş. Estrofem kullanıyorum bir haftadır. Yarından itibaren 3 e çıkartacağız günlük. 27 yaşındayım abla
Kuzum çok gençsin
Kendi yumurtanla neden devam etmedin

Doğru bilgi almışsın canım Dr eylem hanım tedavimi yapmıştı az önce kendisine sordum telefonla aradı ve aktif hasta bakmadığını hasan beyin ilgilendiğini murat bey ve kendisinin ayrılma durumunun olduğunu belirtti eylem hanımdan ilgisinden çok memnundum hayırlısı olsun gidecek olan arkadaşlarımızın bu durumdan bilgisi olması aslında güzel gidip ani şok yaşamaktansa ön bilgi herzaman iyidir ona göre motive oluruz çevremde gidecek olan arkadaşıma ben de bilgi vermiş oldum. Bence bilgilendirmen çok doğru.

canım donasyonla ilgili ciddi yasalar var o yüzden bahçecinin türkiyede bi iletişim ofisi yoktur normalde başka merkezlerinde donasyon için burda ofisleri olmaması lazım

Ben uzun zamandır arayıştaydım ve hite karar verdim hayırlısı başladık tedaviye. Bahçeciyle iletişim kurdum ve merkezlerimizde yasalar gereği donasyon yapılmamamaktadır diye mesaj attılar. Buradan da kliniğin kapandığını birleştiğini duyunca falan hite karar verdim.

Canım senin yazdığına cevap yazayım dedim beceremedim turkiyede yasal olmadığı için donasyon burada irtibat yeri açamıyorlar sanirim.
Ama ben kıbrısta yaptırdım tedavimi bahcecide

Sanada çok geçmiş olsun arkadaşım
Tedaviye başlarken ister adetliyken estrofem yanında coraspirin tüm merkezler veriyor
Anlamadığım o ki histeroskopiyi size kıbrıstamı yapıcaklardı ordan ilaç yutup yutmuyacağınıza soru soruyordunuz ?
Birde konulan embriyolar tutunucak diye bir kanunun yok
Bir kıdemli hasta olarak 11 kendi yumurtamla 11 donasyonla deneyen olarak size söylüyorum
Bir zamanlar halilde 4 denemem tutmadı diye kliniyi kötüledim ve çok pişman oldum
İnsanın başı taşa deyerken akıllanıyormuş
Can veren,ruhundan üfleyen Allahtır
Ben tedavilerimi burda yazmıyorum.bir tek özelden beni uzun zaman takip edenlerle paylaşıyorum.söz verdim ya hamile kalıp anne olunca burda benim gibi ağır vakalara umut olucam bilgimi paylaşıcam
Yada pes edip bu işi bırakıcam ama onuda söyleyicem
Rabbim hepimizi evlat sahibi etsin
Zaza senin üzerimdeki hakkını inkar edemem. Çok yol gösterdin Burda bana.Ben de farkındayım tutma garantisinin olmadığını öyle illa tutacak diye bir beklentiye de girmedim. Ama benim zaten sorunum tutmaması değil embriyo kalitelerimi bana öncesinde bildirmeyin ısrarla sorduğum halde bana transfer sonrası elime yine ısrar sonucu istediğim kağıtta öğrenmemle başladı olumsuzlupum kalitesiz embriyoyu dondurdular ben bilsem ki kalitesi düşük üç embriyo transferi isterdim ama söylemediler yine belirttiğim gibi yanlış ilaç kullandırtma bana kendileri histereskopi yaptır dediler ben gününü bildirdim onayladılar ben Perşembe histereskopiye gideceğimi bildikleri halde coraspin başla dediler. Ben adet kanamam artınca ne yapıyprsunuz ben histereskopi olacağım biliyorsunuz diye müdahale edince bırakın o zaman dediler. murat bey her şeyi düşünür bütün tedaviyi ona göre ayarlardı. Ve ben iletişimdeyim başlıyorum ikinci tedavime bana Murat beyin yokluğundan bahsetmiyorlar bunlar etik şeyler değil. Benim karaciğer ilacım var Murat bey onu bile düşünür tedavimdeki bütün ilaç dozlarımı ona göre ayarlardı ama şuan bırak bunu düşünmeyi adamlar işlem yapacağımı bildikleri halde bana coraspin başlıyorlar bayrama denk gelmesin diye cylo ilacın kahverengilerini iki tane kullan 18 günde adet ol yapıverelim transferini dediler Pazar’dan meyve mi alıyorum yine ben müdahale ettim acelem yok ki bayramdan sonra olsun diye ona göre tamam bi tane iç o zaman dediler. Doğru değil yaşadıklarımı paylaşıyorum ne birinin savunucusu ne de kötüleyicisiyim ben bunları yaşadım.

Canım senin yazdığına cevap yazayım dedim beceremedim turkiyede yasal olmadığı için donasyon burada irtibat yeri açamıyorlar sanirim.
Ama ben kıbrısta yaptırdım tedavimi bahcecide
Var. Başka yerlerin ofisleri muayenehaneleri var sonuçta ya da yönlendirdikleri bir yerler. En azından ilk muayene ve hikaye izlenirken strateji belirlerken doktorla yüzyüze olup fikir alışverişi yapmak benim için önemli sonrası telefonla ilerleyebilir. Ama uzaktan kumandalı asistanların yönlendirmesi ile başlayıp devam etmesini istemedim. Beni doktorum muayene etti ve devamındaki iletişim için doktorumla muhatabım. Kendisine de söyledim çok tedaviler gereksiz müdahaleler geçirdik bundan sonra hiçbir noktayı atlamak istemiyorum ne gerekiyorsa yapalım sonra başlayalım dedim. Benim içime böylesi sindi inşallah hepimiz doğru yoldayızdır hepimiz eli dolu döneriz 🙏

Back
X