Canim cok sevindim orda tedavi olmana , ingiltereden selamlarimi ilet lutfen beni tanir isim vermek istemiyorum istersen ozelden yazarim, ben celalettin beyden ilnure hanimdan arzu hanimsan cok membun kaldim ayri ayri ilgilendiler sagolsunlar , orda hersey net , istersen donor un resmini gorebilirsin dr istrsen resmini gosteririm dedi biz istemedik acikcasi, donorler azeri ve ordaki yasam kosullari dolayisi ile hergun onlarca donor talebi var , yani dondurulmus vs degil kibris gibi , zaten kibrisdaki donorler genelde norves isvevden geliyo , turk degiller, ve baku medical de o donor sadece size yumurta veriyor bu net! Dr bey vicdanli ve dini konularda bilgili bir insan kimsenin vebalini alamam dedi acikca, benim ilk denemem basarisizdi ama ben dondurulmuslarla tekrar denicem ekim gibi, agustos sonu turkiyeye gidiyorum 6 hafta biraz kafa dagitip gidicem tekrar, demem o ki cok guvenilir bir yer ve dogru adestesin diyorum , ben daha sonraki seferlerde mutlaka anne olacagima inaniyorum , sans seninle olsun tekrar selamlar