Canim bende orda yaptirdim sonuc bekliyorum gun sayiyorum bende cik memnun kaldim kan testine gelenlern bi cogu hamile cikti tabii negativler de olmustur bide en onemlsi gelenlerin bi covu akrabalri hamile kaldigi icin gelmisti ben 26 yasinda olmama ragmen falzasiyla yumurtam cikiyo fakat hicbiri saglikli embrion olmuyodu bu doktor bide cok fazladan embrion transfer ediyo bi keresinde bayanin biri kriz geciriyodu 3de tutmusdu ben bunlara nasil bakarim diye :) bana 4 embrion konuldu 3 gun en iyi kalite bende korkmuyor digilim ama bakalim :) fazla embrion sansi artiriyo sonucta labaratuarda cok iyi gorunen embrion anne rahmine uyum sagliya bilmiyor ve ya tam aksi cok kotu kalite rahimde tutunuyor bu yuzden doktor isi sansa birakmayalim dedi bende kabul etdim doktoruma guvendim ona biraktim bu arada donor resmini de gordum boy yas aile duzeni en az bi saglikli cocugu olan cocuklada gorusuluyo ve daha once hicbiyerde yumurta toplamasi olmayan ( soylediklerine gore kontrol sirasinda anlasila biloyor bu durum) birini tercuh ediyorlar ben donmus embrion kullaniyordurlar diye dusunuyordum fakat esimi iki kez cagirdilar iki farkli donor denediler (herhalde bir iki tanesiyle) hangisiyle daha saglikli embrion olusursa onun yumurtalarini kullanicaz dediler . (Bizde embrion yumurta kaynakli gelismedigi icin doktor riske atmadi belki spremde de sorun vardir diye dusunuyorum)Esim isi nedeniyle fazla kalamiyotdu her an tekrar arayip baska bi donorle de deneye biliriz dendi daha sonra embrionlar donduruldu ve benim adetimi baz alarak transfer edildi.dondurulduktan sonra resm gosterildi :)