Canım doktor negativ sonucunu neye bağladı
Rahminde bildiyim kadarıyla problem yok
Evet canim hersey normaldi mukemmeldi hatta hastanedeki herkes uzulmus duyunca herkes cok umutluydu , arzu hanim, asli hanim , ilnure hanim ve diger arkadaslar da hep mesaj yazdilar uzulduler. Doktor dedi herhangi bir sebep olmuyor bazen zamani degil bazi seylerin belki ama bunu garantiye alalim turkiyeye gittiginde haber ver orda baska iyi bir hekim birde kendisi rahim e baksin belki gozden bisey kacmistir insaniz olabilir dedi ve turkiyeye bu ay sonu gidiyorum orda ünlü bir profesor ark na rica edicek belki de rahim filmi vs yada hatta era yapilabilir . Daha sonrada ekimde transfere karar verilicek . Anlican pek saskin oda . Daha yeni 64 yasinda bir hastaya embrio transferi yapip bir kerede tuttu sizinki boye boyle oldu anlamadim vs konustuk , belkide bazen hata benim , psikolojik olarak hazir degilim belki henuz bazen bunu da dusunmuyo degilim sevgili zaza74

Benim de bu ay transfer olacaktı kist çıktı estrodiol yüksek çıktı (153,6) ilaç verdi cylo progynova bir de lucrin depot iğne verdi sonraki aya erteledi :(

Evet canim hersey normaldi mukemmeldi hatta hastanedeki herkes uzulmus duyunca herkes cok umutluydu , arzu hanim, asli hanim , ilnure hanim ve diger arkadaslar da hep mesaj yazdilar uzulduler. Doktor dedi herhangi bir sebep olmuyor bazen zamani degil bazi seylerin belki ama bunu garantiye alalim turkiyeye gittiginde haber ver orda baska iyi bir hekim birde kendisi rahim e baksin belki gozden bisey kacmistir insaniz olabilir dedi ve turkiyeye bu ay sonu gidiyorum orda ünlü bir profesor ark na rica edicek belki de rahim filmi vs yada hatta era yapilabilir . Daha sonrada ekimde transfere karar verilicek . Anlican pek saskin oda . Daha yeni 64 yasinda bir hastaya embrio transferi yapip bir kerede tuttu sizinki boye boyle oldu anlamadim vs konustuk , belkide bazen hata benim , psikolojik olarak hazir degilim belki henuz bazen bunu da dusunmuyo degilim sevgili zaza74
Off arkadaşım keşke bilsekneden bu iş tutmadığını

Arkadaşlar rahim kalınlığı kaç milimden fazla olmalı transferde herkes farklı bir şeyler yazmış

Evet cok seker bir doktordur zaten oyle olmasa transferim icin gittig bakuden memnun kalmasam burda ki tum arkadaslara yayin yapmazdim, egosu hic yok zaten dr un para ole isi yok , durumu yeterince iyi, tek derdi hastalara umut olup yardim etmek , cok vicdanli gonlu zengin birisi gercekten, birde Arman hoca var urolog ! Oda isinde uzman sperm problemi yasayan arkdaslars siddee oneririm.
Arman hocayla genetik bir problemle ilgili defalarca konustum.anlayabilecgim dilden oyle guzel anlattiki.bende soyliyim dedim belki yardimim olur birilerine

Arman hocayla genetik bir problemle ilgili defalarca konustum.anlayabilecgim dilden oyle guzel anlattiki.bende soyliyim dedim belki yardimim olur birilerine
Olmaz mi !! Boyle guzel yurekli insanlarla tanismak herkese nasip olmuyor ki kuzum. Ben instagramdan takip ediyorum sonsuzluq merkezi diye hesabi var hastanenin, Nasil samimi videolari var , ordan bile anlasiliyor samimiyetleri. Yorumuma destek olup tasdik ettigin icin sevindim canim. Senin sorununa cozum bulundumu durumun nedir?

Sana ne diyor doktorlar canim senin nicin olmuyor Z Zaza74
Hicbi belirti yok arkadaslar artik 7 gun :( ilk iki uc gun adetimsi agrilar sol kasikda bicak saplanmis givi agri olmustu dune kadar goguslerkmde felaketdi bgun oda gitdi artik zaman daraldokca kendimi kotuye alistoriyorum test yapib kendimi yipratmycam 20 kadar sabr edib kan yaptrcam belko Allahin bi mucizesi biri tutunur... bu srada ben adet doneminde de cok agrisiz geciren biriyim adetime de daha cook var 28i belki adet donemi yaklastikca agri artiyordur sonucta benden de yumurta toplanmadi belkide bazilarinda yumurta tollanmasi agrisidir diye diye kendimi kandiroyorum :)

Hicbi belirti yok arkadaslar artik 7 gun :KK43: ilk iki uc gun adetimsi agrilar sol kasikda bicak saplanmis givi agri olmustu dune kadar goguslerkmde felaketdi bgun oda gitdi artik zaman daraldokca kendimi kotuye alistoriyorum test yapib kendimi yipratmycam 20 kadar sabr edib kan yaptrcam belko Allahin bi mucizesi biri tutunur... bu srada ben adet doneminde de cok agrisiz geciren biriyim adetime de daha cook var 28i belki adet donemi yaklastikca agri artiyordur sonucta benden de yumurta toplanmadi belkide bazilarinda yumurta tollanmasi agrisidir diye diye kendimi kandiroyorum :)
Hemen karamsarlığa kapılma canım herkeste farklı olabilir belirti arama gönlünü ferah tut Rabbim anne olmayı sana nasip etsin. Pozitif olmaya çalış duygularını anlıyorum mutlulukla sonuçlansın inşallah

Kizlar arzu hanimla konustum ilaclarla ilgili sizde nasil oldu pozitiv onuc sonrasi ilaclar kendinizmi aldiniz? Test pozitiv ciksin her seyi izah edicez soyledi bide ben intralipid serum kullaniyorum iki kez transferden ince yaptirmisdim bi kezde gecen pazar transfer bigun sonra yaptrdim yarin yine yaptirmalymisim haftada bi kez diye iyikide aramisim, agrilari sordum kesinlikle takilma soyledi herkesin bunyesi farkli ve hamileliyi farkli geciriyor bazilari agrili lekelenmelerle bazilarida hicbisey hiss etmeden agri olmasi yada olmamasi adet belirtisi yada negativ sonuc demek digil icime su serpildi ya :)

Kizlar arzu hanimla konustum ilaclarla ilgili sizde nasil oldu pozitiv onuc sonrasi ilaclar kendinizmi aldiniz? Test pozitiv ciksin her seyi izah edicez soyledi bide ben intralipid serum kullaniyorum iki kez transferden ince yaptirmisdim bi kezde gecen pazar transfer bigun sonra yaptrdim yarin yine yaptirmalymisim haftada bi kez diye iyikide aramisim, agrilari sordum kesinlikle takilma soyledi herkesin bunyesi farkli ve hamileliyi farkli geciriyor bazilari agrili lekelenmelerle bazilarida hicbisey hiss etmeden agri olmasi yada olmamasi adet belirtisi yada negativ sonuc demek digil icime su serpildi ya :)
Bu bekleme süresi okadar zorki bunu yaşayanlar anlar.ilk günler umut büyük,son günlere umut iniyor
Bu bekleme süresinde Rabbim hepinize güç ve sabır versin ve sonunuda pozitivle sevindirsin
Amiiiin

Bu bekleme süresi okadar zorki bunu yaşayanlar anlar.ilk günler umut büyük,son günlere umut iniyor
Bu bekleme süresinde Rabbim hepinize güç ve sabır versin ve sonunuda pozitivle sevindirsin
Amiiiin
Amin o kadar istiyorumki bu bebekleri anlatamam belkide ilk transferim yumurta kalitesizliginden bu gune kadar belkide ikk kez bi canli var icimde ve tutunmasi icin elmden geleni yapiyorum tanrim bana pozitiv gormeyi nasip etsin size de umut olayim

Amin o kadar istiyorumki bu bebekleri anlatamam belkide ilk transferim yumurta kalitesizliginden bu gune kadar belkide ikk kez bi canli var icimde ve tutunmasi icin elmden geleni yapiyorum tanrim bana pozitiv gormeyi nasip etsin size de umut olayim
Inşallah merakla bekliyoruz bakü bizim için de güzel olur inşallah 😊

Back
X