Hicbi belirti yok arkadaslar artik 7 gun :KK43: ilk iki uc gun adetimsi agrilar sol kasikda bicak saplanmis givi agri olmustu dune kadar goguslerkmde felaketdi bgun oda gitdi artik zaman daraldokca kendimi kotuye alistoriyorum test yapib kendimi yipratmycam 20 kadar sabr edib kan yaptrcam belko Allahin bi mucizesi biri tutunur... bu srada ben adet doneminde de cok agrisiz geciren biriyim adetime de daha cook var 28i belki adet donemi yaklastikca agri artiyordur sonucta benden de yumurta toplanmadi belkide bazilarinda yumurta tollanmasi agrisidir diye diye kendimi kandiroyorum :)
Canim sakin ol lutfen belirti arama stres olma , bizde vardi da noldu ? Onun ilgisi yok onunla , ilaclar herkese farkli etki yapiyor , az kaldi sabir,

Amin o kadar istiyorumki bu bebekleri anlatamam belkide ilk transferim yumurta kalitesizliginden bu gune kadar belkide ikk kez bi canli var icimde ve tutunmasi icin elmden geleni yapiyorum tanrim bana pozitiv gormeyi nasip etsin size de umut olayim
Insallah canim ya , hepimizin yuzu guler

Anladim canim hayirlisi olsun umarim kafana yatsn bir merkezle cikarsin yola , yardimci olacagimiz bir konu olursa paylasir seninle zaten benim tum hikayeyi mesajlarda bulabilirsin ve belki yol gosterici olabilir hepimizun deneyimleri , hikayeleri ...

Anladim canim hayirlisi olsun umarim kafana yatsn bir merkezle cikarsin yola , yardimci olacagimiz bir konu olursa paylasir seninle zaten benim tum hikayeyi mesajlarda bulabilirsin ve belki yol gosterici olabilir hepimizun deneyimleri , hikayeleri ...
Evet okuyorum hepsini inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz

Ben ilk kontrolde adetin 2 gunu digilde sonrakinda 8,5tu ondan sonra tekrar bakilmadi doktor gerek yok soyledi

Zaten adetin 10 günü en ideal kalınlık belli
7-8 mm üstü artık gerek kalmıyor ölçtürmeye
Evet iki kez kist falan varmi diye bide kalinliga bakildi artik gerek yok soylendi :) son iki gun kaldi vallah doguruyum bu bebislerin popolarini popolarini isiricam annelerin bu kadar zorluk cektiklerini anlasinlar :)

Evet iki kez kist falan varmi diye bide kalinliga bakildi artik gerek yok soylendi :) son iki gun kaldi vallah doguruyum bu bebislerin popolarini popolarini isiricam annelerin bu kadar zorluk cektiklerini anlasinlar :)
Isir valla birde saplak 😂

Ah ah sadece popolarını mı :) ağzını burnunu yiyecem. Hayatımın hiçbir aşamasında başaramadığım böyle bir sınavım olmadı. Bunun içinse elimden bir şey gelmiyor. Nasip bakalım hayırlısı

Kizlar bisey diycem akrabam bize gelmisti bende ise ugunden kasik ve bel agrolar vardi biraz uzanayim didim tam uykuya dalcakken akrabamin cocugu 4 yasinda falan elide baya sert popomdan biraz yukariya belime vurdu hem uykuku oldugum icin hemde ani oldugu icin cok korktum agladim umarim bebege bisey olmaz... onun vurmasiyla digilde korkmam kotu etkilemisdir belkide

Kizlar bisey diycem akrabam bize gelmisti bende ise ugunden kasik ve bel agrolar vardi biraz uzanayim didim tam uykuya dalcakken akrabamin cocugu 4 yasinda falan elide baya sert popomdan biraz yukariya belime vurdu hem uykuku oldugum icin hemde ani oldugu icin cok korktum agladim umarim bebege bisey olmaz... onun vurmasiyla digilde korkmam kotu etkilemisdir belkide
Inşallah Bisey olmamıştır merakla sunucunuzu bekliyorum bende bakiye gidicem kısmetse bu ay

Inşallah Bisey olmamıştır merakla sunucunuzu bekliyorum bende bakiye gidicem kısmetse bu ay
Umarim kizlar bu arada baya sabahdan adet agrisi ve hic bizaman yasamadigim bel agrisi yasiyorun adetken boyle agrilar olmazdi olaydan oncede agrilar vardi diye ona baglamiuorum yazik cocuk benden daha fazla korktu nerden bilsin boyle bisiy var diye bu arada gercekden o an aci hiss etmedm sadece korktum sonrada korktugim icin agladim :(

Umarim kizlar bu arada baya sabahdan adet agrisi ve hic bizaman yasamadigim bel agrisi yasiyorun adetken boyle agrilar olmazdi olaydan oncede agrilar vardi diye ona baglamiuorum yazik cocuk benden daha fazla korktu nerden bilsin boyle bisiy var diye bu arada gercekden o an aci hiss etmedm sadece korktum sonrada korktugim icin agladim :KK43:
İnşallah gebesin ve bebişler korkan anneye sım sıkı tutundu

Back
X