Merhaba arkadaşlar 5. gün embriyoları konulmuştu bugün 12. gün değerim 718 çıktı :)
Ne kadar güzel haber.
Sağlıklı kucağına alırsın inşallah
Takipteyim arkadaşım, dualarımdasın.
Allah'ım bize de nasip etsin
Çok çok mutlu oldum merkezin çok iyiymiş, çok şükür

Arkadaşlar normal olan bir gebelikte tahmini 10 hafta civarı rahmin arkasındaki kapanması gereken yer ne demek bilen var mı. En geç ve en erken ne zaman kapanır o şey. Kapanmaması ne demek

Dün mutlulukla yazmıştım ama bgn hafif kahverengi leke geldi doktora gittim. 4+2 yiz. Bhcg çok iyi kanama yok ama Rahim kalınlığı 7, çok az, 15 olması lazım en az dedi. Dış gebelikten şüpheleniyorum dedi. Embriyo rahim yerine başka bir yere tutunursa rahim kalınlığı artmazmış. Yarın yine bhch vereceğim bakalım haberler nasıl olacak... :(

Dün mutlulukla yazmıştım ama bgn hafif kahverengi leke geldi doktora gittim. 4+2 yiz. Bhcg çok iyi kanama yok ama Rahim kalınlığı 7, çok az, 15 olması lazım en az dedi. Dış gebelikten şüpheleniyorum dedi. Embriyo rahim yerine başka bir yere tutunursa rahim kalınlığı artmazmış. Yarın yine bhch vereceğim bakalım haberler nasıl olacak... :KK43:
Aman Allah korusun inşallah değildir. yüksek bhcg ile dış gebelik oluyormuymuş

Dün mutlulukla yazmıştım ama bgn hafif kahverengi leke geldi doktora gittim. 4+2 yiz. Bhcg çok iyi kanama yok ama Rahim kalınlığı 7, çok az, 15 olması lazım en az dedi. Dış gebelikten şüpheleniyorum dedi. Embriyo rahim yerine başka bir yere tutunursa rahim kalınlığı artmazmış. Yarın yine bhch vereceğim bakalım haberler nasıl olacak... :(
Lekelenmen de tutuma ile alakalı olabilir. Moral bozma

Cnm benim tutunma lekesidir panik yapma değerlerin de gayet iyi stres yapma bebekleride üzme sev onları sımsıkı tutunsunlar annelerine

Amin teşekkür ederim sizlerin de inşallah. British’te. 6. Denemem. 4. Donasyon
Bende britishe devam kararı verdim
Bugün hasan beyle konuştum çok sevdim,çok samimi.bazen en iyi rahim ve en iyi embriyoyla başarıyı yakalayamıyoruz,bazende en kötü rahim ve en kötü embriyodan bebek doğuyor dedi
Sabırla devam et ve bize burak dedi
Çok umutlandım

çok isterim cnm benim birde yaş sınırı varmı
Melis bu kadar rahim inceliyini takma kafana
Bir bilsen nakadar burda arkadaş 5-6 mm evlatlarına kavuştu
Oooo saysam bitmez
Hata bir arkadaş ben ilk defa britishte denerken 4 mm rahimle transfere geldi,murat bey transferi iptal edelim dedi,kadın transfer edin nasip dedi
Artık son kuruşumuzu yola verdik birdaha gelemeyiz
Ben gebe kaldım düştü
O gebe kaldı ikizleri şimdi bir yaşında
Birde transferi okadar zor geçtiki rahim içi yapışıklığı vardı

Dış gebelikte beta hcg bukadar yüksek çıkmaz
Senin doktorunun makinasında sorun var
İnşallah sağlıklı gebelikti ve ikiz bile ola bilir

Doktor net bir şey söylemedi. Yarınki bhcg artış hızına bakacak, düzenli mi değil mi diye. Bir de kese görmek için çok erken dedi
Neden bu kadar erken doktora giyin moralini bozdun ve brbekleridd rahatsız etin
Her kes olmasada ama çok arkadaş kanama geçirdi gebelikte

Bende britishe devam kararı verdim
Bugün hasan beyle konuştum çok sevdim,çok samimi.bazen en iyi rahim ve en iyi embriyoyla başarıyı yakalayamıyoruz,bazende en kötü rahim ve en kötü embriyodan bebek doğuyor dedi
Sabırla devam et ve bize burak dedi
Çok umutlandım
Hadi inşallah abla bayramdan önce aramıştı beni de ulaşamayınca eşimle konuşmuş. Bayram sonrası da tatil nedeniyle ben görüşemedim kendisiyle henüz tanışamadık. Hemşirelerle görüştüm hep. Bu sefer olur umarım senin de benim de diğer arkadaşların da. Bir de ben kist için ilaç kullanıyordum coraspin de söylemiş ama gözümden kaçmış hiç kullanmadım adetime de bir hafta var umarım kist sorununu aşarım

Hadi inşallah abla bayramdan önce aramıştı beni de ulaşamayınca eşimle konuşmuş. Bayram sonrası da tatil nedeniyle ben görüşemedim kendisiyle henüz tanışamadık. Hemşirelerle görüştüm hep. Bu sefer olur umarım senin de benim de diğer arkadaşların da. Bir de ben kist için ilaç kullanıyordum coraspin de söylemiş ama gözümden kaçmış hiç kullanmadım adetime de bir hafta var umarım kist sorununu aşarım
Çok açık ve net konuştu benimle
Çok beyendim hasan beyi
En beyendiyim tarafıda britishi kötülüyen merkezleri hiç kötülemedi ve her yerde negativde pozitivde ola bilir dedi bizde içlerinde
Tabiiki merkez işlerini iyi görmeye çalışıyor ama donörler her defa yüksek perfomanslı yumurta vermeye biliyor veya spermde bir sıkıntı oluyor
Veya her şey yolundayken ters gide biliyor
Her şey nasip kısmet

Çok açık ve net konuştu benimle
Çok beyendim hasan beyi
En beyendiyim tarafıda britishi kötülüyen merkezleri hiç kötülemedi ve her yerde negativde pozitivde ola bilir dedi bizde içlerinde
Tabiiki merkez işlerini iyi görmeye çalışıyor ama donörler her defa yüksek perfomanslı yumurta vermeye biliyor veya spermde bir sıkıntı oluyor
Veya her şey yolundayken ters gide biliyor
Her şey nasip kısmet
Hadi inşallah bu son olsun ❤ Murat beyi her gördüğümde gözlerim doluyordu bütün olumsuzlukları beraber yaşamıştık çünkü hep kötü zamanları hatırlıyordum. Yeni biri bana da iyi gelebilir hiç değilse daha mutlu girerim bu anlamda sana da iyi gelecektir eminim

Melis bu kadar rahim inceliyini takma kafana
Bir bilsen nakadar burda arkadaş 5-6 mm evlatlarına kavuştu
Oooo saysam bitmez
Hata bir arkadaş ben ilk defa britishte denerken 4 mm rahimle transfere geldi,murat bey transferi iptal edelim dedi,kadın transfer edin nasip dedi
Artık son kuruşumuzu yola verdik birdaha gelemeyiz
Ben gebe kaldım düştü
O gebe kaldı ikizleri şimdi bir yaşında
Birde transferi okadar zor geçtiki rahim içi yapışıklığı vardı
Haklisin cnm benim ben bu topigi tam baştan sona iki kez okudum acaba atladigim bir konu varmı diye biliyorum ama işte korkumu yenemiyorum rahim ince kalınca gene olmucak diye korku yasıyorum birde bende panik atak var çok haklısın sevgili zaza ahh ahh bu arada bana verdiğin tüm kıymetli bilgiler için çok teşekkür ediyorum ve bazılarını da uyguluyorum sadece bu sefer viyagra kaldı denemediğim onuda prp yaptık diye bu arada senin ne zaman başlıyor inşallah canım arkadaşım olsun bu sefer son olsun inanki senin için tüm kalbimle hamile kalmanı çok istiyorum çünkü sana hayranım azmine cesaretine güzel rabbim bu kadar emeklerinin elbette mükafatını sana verecek sü benim rahimde bir güzel kalınlaşma olsa ne var sanki kısmet canım yeterki biricik rabbimiz ol desin yeterki hepimizin olsun

Dün mutlulukla yazmıştım ama bgn hafif kahverengi leke geldi doktora gittim. 4+2 yiz. Bhcg çok iyi kanama yok ama Rahim kalınlığı 7, çok az, 15 olması lazım en az dedi. Dış gebelikten şüpheleniyorum dedi. Embriyo rahim yerine başka bir yere tutunursa rahim kalınlığı artmazmış. Yarın yine bhch vereceğim bakalım haberler nasıl olacak... :KK43:
Canım kan sonucunu yeni gördüm gayet iyi maşallah. Kötü düşünme ve lekeden korkma. Şu doktorların şüphelerin ne zaman doğru çıktı acaba? Ben dış gebelik geçirdim ve sadece bir tarafında ağrıdan duramıyorsun aynı zamanda kahverengi kanama da sürekli. Lütfen korkma ve nol bol dua et. İnşallah 2 katından bile fazla artar inşallah...

Back
X