bende çok tebrik ederim. İnşallah Allah tamamına erdirsinMerhaba arkadaşlar 5. gün embriyoları konulmuştu bugün 12. gün değerim 718 çıktı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok tebrik ederim. İnşallah Allah tamamına erdirsinMerhaba arkadaşlar 5. gün embriyoları konulmuştu bugün 12. gün değerim 718 çıktı :)
Canım 45 yaşta artık tedaviye başlamadan sağlıkraporu istiyorlarMerhaba öncelikle umarım hayalleriniz hayallerimiz gerçek olur Sizden bilgi rica etsem kliniğin iletişim bilgisini ve kaça mal olduğunu söyler misiniz. Ben kıbrısta yaptırdım daha önce ama olmadı. Şİmdi tekrar deneyeceğim. BU kan alınıp enjekte edilmesi olayını da ilk kez duydum. Siz gebe kaldınız mı o kısmını tam anlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Birde arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ben 45 oldum. 45 den sonra bazı farklı testler isteniyormuş neler biliyormusunuz herhangibir hastaneye gitsem yardımcı olurlar mı. BU arada benim TSH hormonu yüksek çıktı ve FSH da yüksek çıktı. Doktor bana menapoza girdiğimi de söyledi. Size yazmadığım bu süreçte bunları da öğrendim. Şİmdi hazırım ve tedaviye başlayacağım. Benim gibi 45 yaş tedavisi gören arkadaşlar var ise tecrübelerini öğrenmek isterim. Ben genelde buradan yazdım yaşadıklarımı. Zaza dan ve sizlerden çok destek aldım. Bunun için çok teşekkür ederim.
Canım vallaha seni merak ediyordum 7_8 gündür birşey yazmadın sormayada çekindim ne yapıyor ne oldu diye düşünüyordum çok şükür iyisiniz sevindim Allah bebişlerinin ve senin yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah sonrada evinize dönün. duaların hepimize tabiki Allah razı olsun bizim duamızda sizin için dediğin gibi birbirimizi tanımasakta doğumda hastanede seninle olacağız dualarımızla kalabalık olarak yanındayız bizi habersiz bırakma Allaha emanet ol bebişlerin ve sen Allah yardımcın olsun sarıl kokla bizim içindeDoğumuma bi hafta kaldı tam...bebekler de ben de iyiyiz şükür..ellerimde ciddi anlamda sinir sıkışması var çok ağrı oluyor umarım doğumdan sonra geçer..merak edenler için yazıyorum..ilk gebeliğimde doğal yolla hamile kelmıştım ikiz olmasının getirdiği güçlük harıicinde hiç farkı yok..yani donasyon ya da yaşım ileri diye ekstra bi sorun yaşamıyorum klasik gebelik sorunları sadece.. bu arada 35.hafyamız doğumda 36. Hafta olmuş olacak umarım kuvöze girmeden alır gelirim bebeklerimi..ben sizler için gece gündüz dua ediyorum..ameliyata girerken ve bebekler çıkarken de edeceğim isimlerinizi bilmiyorum ama allah biliyor kim olduğunuzu umarım kabul olur..siz de aklınıza gelirsem dua edin bize olur mu..doğum olunca yazarım yine hepinizi öpüyorum
Canım Rabbim yavrularını da seni de korusun hayırlısıyla kucağına al inşallah öpüyorum seniDoğumuma bi hafta kaldı tam...bebekler de ben de iyiyiz şükür..ellerimde ciddi anlamda sinir sıkışması var çok ağrı oluyor umarım doğumdan sonra geçer..merak edenler için yazıyorum..ilk gebeliğimde doğal yolla hamile kelmıştım ikiz olmasının getirdiği güçlük harıicinde hiç farkı yok..yani donasyon ya da yaşım ileri diye ekstra bi sorun yaşamıyorum klasik gebelik sorunları sadece.. bu arada 35.hafyamız doğumda 36. Hafta olmuş olacak umarım kuvöze girmeden alır gelirim bebeklerimi..ben sizler için gece gündüz dua ediyorum..ameliyata girerken ve bebekler çıkarken de edeceğim isimlerinizi bilmiyorum ama allah biliyor kim olduğunuzu umarım kabul olur..siz de aklınıza gelirsem dua edin bize olur mu..doğum olunca yazarım yine hepinizi öpüyorum
Canım sağlıkla yavrularını kucağına alacaksın inşallah dualarım sizinleDoğumuma bi hafta kaldı tam...bebekler de ben de iyiyiz şükür..ellerimde ciddi anlamda sinir sıkışması var çok ağrı oluyor umarım doğumdan sonra geçer..merak edenler için yazıyorum..ilk gebeliğimde doğal yolla hamile kelmıştım ikiz olmasının getirdiği güçlük harıicinde hiç farkı yok..yani donasyon ya da yaşım ileri diye ekstra bi sorun yaşamıyorum klasik gebelik sorunları sadece.. bu arada 35.hafyamız doğumda 36. Hafta olmuş olacak umarım kuvöze girmeden alır gelirim bebeklerimi..ben sizler için gece gündüz dua ediyorum..ameliyata girerken ve bebekler çıkarken de edeceğim isimlerinizi bilmiyorum ama allah biliyor kim olduğunuzu umarım kabul olur..siz de aklınıza gelirsem dua edin bize olur mu..doğum olunca yazarım yine hepinizi öpüyorum
Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsinDoğumuma bi hafta kaldı tam...bebekler de ben de iyiyiz şükür..ellerimde ciddi anlamda sinir sıkışması var çok ağrı oluyor umarım doğumdan sonra geçer..merak edenler için yazıyorum..ilk gebeliğimde doğal yolla hamile kelmıştım ikiz olmasının getirdiği güçlük harıicinde hiç farkı yok..yani donasyon ya da yaşım ileri diye ekstra bi sorun yaşamıyorum klasik gebelik sorunları sadece.. bu arada 35.hafyamız doğumda 36. Hafta olmuş olacak umarım kuvöze girmeden alır gelirim bebeklerimi..ben sizler için gece gündüz dua ediyorum..ameliyata girerken ve bebekler çıkarken de edeceğim isimlerinizi bilmiyorum ama allah biliyor kim olduğunuzu umarım kabul olur..siz de aklınıza gelirsem dua edin bize olur mu..doğum olunca yazarım yine hepinizi öpüyorum
Canımmmm allah razı olsun :) seni de sağ Salim kurtarsın rabbimCanım vallaha seni merak ediyordum 7_8 gündür birşey yazmadın sormayada çekindim ne yapıyor ne oldu diye düşünüyordum çok şükür iyisiniz sevindim Allah bebişlerinin ve senin yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah sonrada evinize dönün. duaların hepimize tabiki Allah razı olsun bizim duamızda sizin için dediğin gibi birbirimizi tanımasakta doğumda hastanede seninle olacağız dualarımızla kalabalık olarak yanındayız bizi habersiz bırakma Allaha emanet ol bebişlerin ve sen Allah yardımcın olsun sarıl kokla bizim içinde
Ikisinide Sağlıkla alın kucağınıza dualarımız sizleDoğumuma bi hafta kaldı tam...bebekler de ben de iyiyiz şükür..ellerimde ciddi anlamda sinir sıkışması var çok ağrı oluyor umarım doğumdan sonra geçer..merak edenler için yazıyorum..ilk gebeliğimde doğal yolla hamile kelmıştım ikiz olmasının getirdiği güçlük harıicinde hiç farkı yok..yani donasyon ya da yaşım ileri diye ekstra bi sorun yaşamıyorum klasik gebelik sorunları sadece.. bu arada 35.hafyamız doğumda 36. Hafta olmuş olacak umarım kuvöze girmeden alır gelirim bebeklerimi..ben sizler için gece gündüz dua ediyorum..ameliyata girerken ve bebekler çıkarken de edeceğim isimlerinizi bilmiyorum ama allah biliyor kim olduğunuzu umarım kabul olur..siz de aklınıza gelirsem dua edin bize olur mu..doğum olunca yazarım yine hepinizi öpüyorum
yüce rabbimin iki küçük mucizesi saglıkla her iki kuzunla birlikte güzel dogumlar nasip olsun rabbim her zaman yanınızda olsun güzel minikleri bizlerde heyecanla ve dualarla beklıyoruz ,yazını okudugum gibi inanki içimden gecerek dua ettım sana sevgiyle ve saglıkla kalDoğumuma bi hafta kaldı tam...bebekler de ben de iyiyiz şükür..ellerimde ciddi anlamda sinir sıkışması var çok ağrı oluyor umarım doğumdan sonra geçer..merak edenler için yazıyorum..ilk gebeliğimde doğal yolla hamile kelmıştım ikiz olmasının getirdiği güçlük harıicinde hiç farkı yok..yani donasyon ya da yaşım ileri diye ekstra bi sorun yaşamıyorum klasik gebelik sorunları sadece.. bu arada 35.hafyamız doğumda 36. Hafta olmuş olacak umarım kuvöze girmeden alır gelirim bebeklerimi..ben sizler için gece gündüz dua ediyorum..ameliyata girerken ve bebekler çıkarken de edeceğim isimlerinizi bilmiyorum ama allah biliyor kim olduğunuzu umarım kabul olur..siz de aklınıza gelirsem dua edin bize olur mu..doğum olunca yazarım yine hepinizi öpüyorum
merhaba arkadaşlar benimde dün kontrolum vardı benim rahim en son 8 mm oldu progestona başladım hayırlısıyla tek korkum rahimin geri düşmesi inşallah bu sefer böyle bir şey yaşamam 6 gün sonra tranferim var hepinizden bende dualar beklıyorum hepiniz sevgiyle kalın
Dualarım seninle :) Allahım yardımcın olsun inşallah...merhaba arkadaşlar benimde dün kontrolum vardı benim rahim en son 8 mm oldu progestona başladım hayırlısıyla tek korkum rahimin geri düşmesi inşallah bu sefer böyle bir şey yaşamam 6 gün sonra tranferim var hepinizden bende dualar beklıyorum hepiniz sevgiyle kalın
amin canım benim dualarınıza çok ihtiyacım var inankiDualarım seninle :) Allahım yardımcın olsun inşallah...
hadi inşallah canım benimBen de adet oldum yarın kontrol için gideceğim kan tahlilleri ve rahime bakacaklar bir aksilik çıkmazsa bu ay transfer olacak
Sağlıklı, mutlu, huzurlu, birlikte upuzun yıllarınız olsun Sevgili Yeşilada. Şansları bol, talihleri güzel, bahtları açık, bu güzel haberi bekleyen tüm anne adaylarına da umut olsunlar, sevgiyle...Doğumuma bi hafta kaldı tam...bebekler de ben de iyiyiz şükür..ellerimde ciddi anlamda sinir sıkışması var çok ağrı oluyor umarım doğumdan sonra geçer..merak edenler için yazıyorum..ilk gebeliğimde doğal yolla hamile kelmıştım ikiz olmasının getirdiği güçlük harıicinde hiç farkı yok..yani donasyon ya da yaşım ileri diye ekstra bi sorun yaşamıyorum klasik gebelik sorunları sadece.. bu arada 35.hafyamız doğumda 36. Hafta olmuş olacak umarım kuvöze girmeden alır gelirim bebeklerimi..ben sizler için gece gündüz dua ediyorum..ameliyata girerken ve bebekler çıkarken de edeceğim isimlerinizi bilmiyorum ama allah biliyor kim olduğunuzu umarım kabul olur..siz de aklınıza gelirsem dua edin bize olur mu..doğum olunca yazarım yine hepinizi öpüyorum