- 8 Aralık 2017
- 166
- 507
- 53
- 33
Kim bir merkezin reklamını yapıyorsa büyük vebal alır. Zaza'nın çok ama çok yardımı oldu, her sorunu olana koştu içtenlikle. Ancak 2 yıldır takip ediyorum bahçeci kutsallığı var burada, zaza negatif almasına rağmen oranın çok kaliteli olduğunu sürekli vurguluyor, hatta son mesajı ben British ciyim oldu. Beni şoka uğrattı bu mesaj. Biz deneyimlerimizi bile kısıtlı paylaşıyoruz reklam sanabilirler diye, kaldı ki bir merkezin hayranı gibi şucuyum bucuyum diyebilelim. Burada herkes merkezlere gidiyor. Pozitif, negatif sonucu ve deneyimlerini paylaşıp kenara çekiliyor. Kimse o merkez ile anlaşıp hasta göndermiyor. 2 yıldır takip ediyorum burayı ilk başta Hiti düşündüm ancak buradakilerin Hiti kötülemesi ile vazgeçtim ve yine buradakilerin pohpohlaması ile bahçeciyi düşündüm. Araştırdım vazgeçtim ama araştırmasaydım buradaki British furyasına ben de katılırdım. Uyaracaktım Zaza yı, "Bahçeciye niçin kalben bu kadar bağlısınız diye?" Ama 1 kez dahi uyarı yapınca tepkilerle karşılaşılıyor. Kimsenin günahını almıyorum 2 yıllık gözlemlerimden bahsediyorum. Bana istediğinizi söyleyebilirsiniz, kendi düşünceniz, ben gözlemlerimi paylaştım. Lütfen herhangi bir merkezin reklamını yapanlar buradan uzak dursun, gerçekten bizler çokk zorluklar çekiyoruz!