Arkadaşlar kıbrıs dünya ivf de deneyen oldu mu hiç beni ordan aradılar az önce sayfalarında mesaj motoruna soru yazmıştım🤷‍♀️Pgt yapılmıyomuş. Bir de internette eski bir haber var ingiliz bir kadına kobrısta bir merkezde farklı donörden emriyolar konulduğu kan geubundan tespit edilmiş. Bize gercekten kaliteli ve bizim belirlediğimiz donörden yumurta verceklerinin garantisi var mı🤷‍♀️Pgt de yapılmıyosa burda büyük bir risk yok mu kafamda deli sorular...gercekten az önce de yazdığım soruma yanıt var mı

Ben Zaza hanım ile ilgili bir soru sordum ve muhattabı zaten cevap verdi ..
Reklamcı mı diye soru sordum , çünkü bu sayfayı yöneten veya denetleyen her kimse Zaza’ yı bu şekilde itham etti ...Böyle bir iddiayı merak etmek yada sorgulamak herkesin doğal hakkı dedim ama
Bazı arkadaşlar gereksiz bir saldırganlık içindeler , o zaman döner modaratöre yazarsınız neden böyle yaptın diye ben soru sorana kadar Modaretöre Zaza ile ilgili cevap veren kimse görmedim , madem ki yakın arkadaşınıza böyle ithamda bulunuyorlar öncelikle döner bunu yapan insanlara hesap sorarsınız Bu bu kadar nettir ..Ben dahil kimse burda sorgulanamaz değildir , merak edersin ve sorarsın karşı taraf cevap verir işler böyle yürür ..
Benim zazanın kendisine ne soracağımı dahi bilmeden yazanlar olmuş , yurt dışı ile ilgili bir sorum olacaktı ama bunun bile altında farklı anlamlar aramışsınız
Arkadaşlar biz savaşta değiliz ki karşı bir cephe olsun lütfen herkes birbirine dilerse yardım eder dilemezse etmez kimseyi de tanımam bilmem okurum ve merak edersem ne düşündüysem sorarım
Buradaki ithamlar kimseyi rencide etmek yada biryerlerde rahatsız etmek için değil zaten ..
Daha önce bir çok reklam yapan kişi oldu ve olacaktır , insanlar acaba mı diye düşünebilir sadece şahsen tanıyorsanız birbirlerinizi birşey diyemem
Soru sorma sebebini açıklayınca bile kıvırmak diyorsunuz, soru soruyorsunuz vay nasıl sorarsın diyorsunuz tabiki soracağız yapmayın , herkes kişilik haklarına hakaret edilmedikçe sormalı ve öğrenmelidir de
Kimse kimseye birşey ispatlamak zorunda değil
Kimsenin acısını da kimseyle yarıştırmam herkes kendi yaşadığını bilir ..
Herkese kolay gelsin ve tedavi olan insanlarda başarılar bu forumu bu konu ile kendi adıma daha fazla meşgul etmek istemem ..

Bir kere daha soruyorum Arkadaşlar kıbrıs dünya ivf de deneyen oldu mu hiç beni ordan aradılar az önce sayfalarında mesaj motoruna soru yazmıştım🤷‍♀️Pgt yapılmıyomuş. Bir de internette eski bir haber var ingiliz bir kadına kobrısta bir merkezde farklı donörden emriyolar konulduğu kan geubundan tespit edilmiş. Bize gercekten kaliteli ve bizim belirlediğimiz donörden yumurta verceklerinin garantisi var mı🤷‍♀️Pgt de yapılmıyosa burda büyük bir risk yok mu kafamda deli sorular...gercekten az önce de yazdığım soruma yanıt var mı

Ben moderatörün yazısını okunmadım bile
Çünkü o bizi tanımaz ve toplu bir uyarı verir ki bir daha böyle bir şey yapılmasın
Eski yazılarımı okusanız benim evlat uğrunda kendimi madi ve manevi yıpraltan olduğumu görürsn
Hoşgeldin tekrar arkadaşım bi daha kaybolma :)

Arkadaşlar kıbrıs dünya ivf de deneyen oldu mu hiç beni ordan aradılar az önce sayfalarında mesaj motoruna soru yazmıştım🤷‍♀️Pgt yapılmıyomuş. Bir de internette eski bir haber var ingiliz bir kadına kobrısta bir merkezde farklı donörden emriyolar konulduğu kan geubundan tespit edilmiş. Bize gercekten kaliteli ve bizim belirlediğimiz donörden yumurta verceklerinin garantisi var mı🤷‍♀️Pgt de yapılmıyosa burda büyük bir risk yok mu kafamda deli sorular...gercekten az önce de yazdığım soruma yanıt var mı
Farklı donörden derken anlamadım ben mesela yumurta donasyonu olcak sperm bizden olan embriyo degilde başka bi embriyo mu konulmuş 😕

Değerli arkadaşlar sayfada su an tedavi görenler var mi yakın zamanda kibrisa gidecekler 🤔

Arkadaşlar mrb halil İbrahim beyle gorusmustuk Eylül Ekim ayında tedaviye baslayacaktik ama ilgili kimse bulamıyorum karşımda önce bı numara aradım Selda hanım ilgilenecek dedi dosya olurturdu aramadi ilgilenmedi ben aynı numarayi aradım bu sefer Gülşen hemşire ilgilenecek dediler Gülşen hemşireyle konuştuk dosyayı İstanbul'dan isteyecem sizi arayacam dedi daha o gidiş aramadı ilgili kimseyi bulamıyorum o ona atıyor topu o ona atıyor anlayacağınız ben çok kararsız kaldım zaten doktora ulaşmak imkansız güya maddi manevi hazırdım Eylül Ekim ayında ama gel gör ki klinikten kimseyi bulamıyorum ... Böyle sorunla karşılaşan oldumu acaba
Doktor kasıma kadar izinli o yüzden olabilir belki

Transferden sonra değil o esnada taktı sonra embriyoyu gönderdi önce hiç de anlamadım ki ilk defa bunlar geldi başıma. Doktor da diyor ki kızım ben en kolay seninki geçecek sanıyordum en zoruydu acı eşiğim de çok düşükmüş ama diğerlerinde bu kadar canım yanmadı ki. Bristish
Transferde diyorum ben de sonra demedim. Sonuçta bu ameliyat değil sen uyutulmamışsın kalkıp yapardın idrarını sonda girişimi ilginç olmuş

Transferde diyorum ben de sonra demedim. Sonuçta bu ameliyat değil sen uyutulmamışsın kalkıp yapardın idrarını sonda girişimi ilginç olmuş
Bir kere kaldırıp yaptırdı ikincide sonda taktı inanın ben de anlamadım :/ iki gün kan geldi idrar yolundan koyu lekelenme de hala devam ediyor ☹️

Doktor kasıma kadar izinli o yüzden olabilir belki
evet benımde 16 kasım randevum var ıstanbulda görusucem halil bey ile. kasıma kadar izinli o sebeple aksaklık olmustur. ben devamlı gülşen hemşire ile irtibattıyım. sürekli yazın sızde cevap vermez ise birkaç saat sonra tekrar yazın dönecektir mutlaka.

Bir kere kaldırıp yaptırdı ikincide sonda taktı inanın ben de anlamadım :/ iki gün kan geldi idrar yolundan koyu lekelenme de hala devam ediyor ☹️
Nasıl lekelenme kaç gün oldu cnm transfer olalı belki tutunma lekesidir ayy hadi inşallah sana sevineyim bari

Merhaba arkadaşlar. Kaç zamandır foruma giremedim. Geçmiş mesajları ancak okudum. Zaza abla aramıza hoş geldin. Senin çok faydanı gördük. Hem şahsen hem de grup olarak verdiğin bilgi ve umutlarla hakkını ödeyemeyiz. Sanırım bir yanlış anlama olmuş. Umudumuzu yitirmeyelim çok zor bir süreçten geçiyoruz. Umut demişken ben de sizlere müjdemi vereyim artık. Donasyona karar vermiştim yazın ancak adet olamamıştım. İş hayatına dönünce bari son dondurulmuş embriyom vardı, onu deneyelim dedik sonra önümüze bakarız dedik eşim ve doktorum ile. Allahıma şükür tutundu bebeğim. İnşallah güzel de gidiyor. Dualarınıza çok ihtiyacım var.

Back
X