- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
Genç donör yumurtasını pgd yapmaya gerek yokAranızda donasyon + pgt yaptıran var mı? Pgt ile donasyonda da şans artıyo mu doktorlarınız bu konuda ne dedi
Eğer kendi yumurtanızla deneyecekseniz yapın pgd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genç donör yumurtasını pgd yapmaya gerek yokAranızda donasyon + pgt yaptıran var mı? Pgt ile donasyonda da şans artıyo mu doktorlarınız bu konuda ne dedi
Zaza74 mesele sadece yaş olsa burda genç arkadaşlar da var ama. Sonuçta pgt den geçen embriyoların tutunabilirliği daha yüksek değil mi?Genç donör yumurtasını pgd yapmaya gerek yok
Eğer kendi yumurtanızla deneyecekseniz yapın pgd
Arkadaşım genç 30 yaşında pgd yaptırdı 2 sağlıklı embriyo koydular negativ olduZaza74 mesele sadece yaş olsa burda genç arkadaşlar da var ama. Sonuçta pgt den geçen embriyoların tutunabilirliği daha yüksek değil mi?
Bende gitmeden karar vermeye çalışıyorum ama zor olacak böyle sanırım gidip on görüşme yapmak iyi olcakbende Kıbrıs’tayim suan Bahceci , Hit ve diğer merkezlerle görüşüp karar vermeye çalışacağım ! Siz ne durumdasınız ?
Aklımda münur sago eski bahceci gynolife var benim deBende gitmeden karar vermeye çalışıyorum ama zor olacak böyle sanırım gidip on görüşme yapmak iyi olcak
merhaba, ben kasım gıbı doktorla ön görüşme yapıp aralık ocak gıbı başlamayı düşünüyorum.siz ne zaman başlayacaksınız? hangı merkeze karar verdiniz?Değerli arkadaşlar sayfada su an tedavi görenler var mi yakın zamanda kibrisa gidecekler![]()
Hangi merkezde zoryol??merhaba, ben kasım gıbı doktorla ön görüşme yapıp aralık ocak gıbı başlamayı düşünüyorum.siz ne zaman başlayacaksınız? hangı merkeze karar verdiniz?
Karar vermedim aralikta gidip münur sago eski bahçeci gynolife ile ilgili bilgi almak ıstiyorum..merhaba, ben kasım gıbı doktorla ön görüşme yapıp aralık ocak gıbı başlamayı düşünüyorum.siz ne zaman başlayacaksınız? hangı merkeze karar verdiniz?
HİT düşünüyorum canım.Hangi merkezde zoryol??
Inşallah pozitif alırsınız bize de umut olur hit seçme sebebiniz nedir acaba bide ücret bilgisi yazabilir misinizHİT düşünüyorum canım.
En iyi gunlerin arkadaşım biz 9.aya girdik.inanki yemek.yemege VAKİT yok.yok birbirlerini.taniyolar artık kavgalar başladı oyuncak.kavgamiz var artık.bizimde :))))Gece hiç uyumadım nerdeyse sabaha kadar gaz meme mama..sonra sabah baktım iki tane cennet kokusu yatağımda..sonra da sizlere dua ettim..tanımasam da herbirinizi aynı duyguları yaşadım bizi bizden başka kimse anlamaz..girip size vazgeçmeyin yazmaya devam edicem..iyili devam etmişiz..para pul yerine geliyor elbet bi
Çare bulunur..siz yeter ki o gücü bulun içinizde...tüm kalbimle yanınızdayım..pozitif haberlerinizi almak dileğiyle hepinizi öpüyorum
Rabbim evlatlarını yanından ayırmasın çok öp onlarida bizler için tam vazgeçiyorum sizleri okuyunca acaba bir dahamı denesem diye bilemiyorum sadece ruhum ve içim çok yorgun ama bebekleride okuyunca kalbim kelebek gibi oluyor ne olur yazmaya devam et ne kadar cesaretlendiriyorsun tüm güzel sevgiler size gelsin:)Gece hiç uyumadım nerdeyse sabaha kadar gaz meme mama..sonra sabah baktım iki tane cennet kokusu yatağımda..sonra da sizlere dua ettim..tanımasam da herbirinizi aynı duyguları yaşadım bizi bizden başka kimse anlamaz..girip size vazgeçmeyin yazmaya devam edicem..iyili devam etmişiz..para pul yerine geliyor elbet bi
Çare bulunur..siz yeter ki o gücü bulun içinizde...tüm kalbimle yanınızdayım..pozitif haberlerinizi almak dileğiyle hepinizi öpüyorum
Kizlar transferime sayili gunler kaldi umarim hepinize bi umut da ben olurum bu kadar genc yasta yasadiklarimi rabbimin bu sinaviini umarim hayirlisiyla gecerim Umarim umarim pozitivi gorurum o hussi yasarim ve gunun birinde arkadasimizinda dediyi gibi cennet kokulu yavrilarimla birlikde uyanir uykusuzluktan sikayet ederim :) bu arada gecen gunki olaylardan sonra hangi merkez diye falan bilgi vermekden korkar oldum fakat maddi acidan cok yipranan arkadaslarimiz icin cok uygun fiyat yuzunden pozitiv gorursem paylasicam her klinik gibi artilar eksilerini de paylasicam tabii :) eksilerden biri doktor bizi her gordugunde yeni hasta oldugumuzu dusunuyor adetin 3 gunu dimi diyor sonradan artik ne adet transfere bi kac gun kalmis diye hatirlyo :) yani pek hastalari tanimiyo gibi :) bi keresinde senin zaten iki cocugun var neden ucuncusu olmasin dedi ben saskin kocam saskin :) ( adam belkide var diye dusunurken :) ) bence donoroun kagidina bakarak soyledide sonra hemen toparladi olayi :)
Dusuk olmadi 4Evet bu konuda laboratuvar ve embriyologda çok önemli. Teşekkürler bilgi için. Sizin İlki de ikinci de doğuşta oldu sanırım 1. Negatif 2. Pozitif ama düşükle sonuçlandı anladığım kadarıyla . Kaç embriyo transferi olmuştu
Geçmiş olaun başınız sağ olsun. İhmal neydiDusuk olmadi 4
aylikken bebekleri kaybettik malesef tamamen burad aki drlarjn ihmalkarligi yuzunden oldu... Bebeklerimiz sapasaglam idi. 2 embryo. Ama bir daha yaptiriraam tek embryo yapacagim her siklusta
Bu sefer güzel olur inşallah allah yardımcınız olsunKizlar transferime sayili gunler kaldi umarim hepinize bi umut da ben olurum bu kadar genc yasta yasadiklarimi rabbimin bu sinaviini umarim hayirlisiyla gecerim Umarim umarim pozitivi gorurum o hussi yasarim ve gunun birinde arkadasimizinda dediyi gibi cennet kokulu yavrilarimla birlikde uyanir uykusuzluktan sikayet ederim :) bu arada gecen gunki olaylardan sonra hangi merkez diye falan bilgi vermekden korkar oldum fakat maddi acidan cok yipranan arkadaslarimiz icin cok uygun fiyat yuzunden pozitiv gorursem paylasicam her klinik gibi artilar eksilerini de paylasicam tabii :) eksilerden biri doktor bizi her gordugunde yeni hasta oldugumuzu dusunuyor adetin 3 gunu dimi diyor sonradan artik ne adet transfere bi kac gun kalmis diye hatirlyo :) yani pek hastalari tanimiyo gibi :) bi keresinde senin zaten iki cocugun var neden ucuncusu olmasin dedi ben saskin kocam saskin :) ( adam belkide var diye dusunurken :) ) bence donoroun kagidina bakarak soyledide sonra hemen toparladi olayi :)