En iyi gunlerin arkadaşım biz 9.aya girdik.inanki yemek.yemege VAKİT yok.yok birbirlerini.taniyolar artık kavgalar başladı oyuncak.kavgamiz var artık.bizimde :))))
Ay bende bugünler geçse de keyfini sürsek diyorum demek daha da canımız çıkcak:)) aman sağ olsunlar da çekeriz biz :) öp mis kokuluları benim için de

Abla 6. Gün bugün daha var. İdrar testi yapsam mı bilemiyorum. Hem merak ediyorum hem de sonuçtan korkuyorum ☹
Çok erken şimdi
Tek embriyo transfer edilmiş şimdi göstermez ve üzülürsün zamanından önce
2 gün sonra yap

Abla 6. Gün bugün daha var. İdrar testi yapsam mı bilemiyorum. Hem merak ediyorum hem de sonuçtan korkuyorum ☹
Off offf en zor zamanlar. Sürekli negatif alanlar için pozitif alabilme ihtimalini sevdiğim zamanlar.inşallah pozitif alırsınız bence de erken henüz

Inşallah pozitif alırsınız bize de umut olur hit seçme sebebiniz nedir acaba bide ücret bilgisi yazabilir misiniz
hit seçme sebebim içimdeki ses. yıllardır donasyon sayfalarını takıp edıyorum sanırım ordakı konusulanlardan yazılanlardan etkılendım.baaşka bir yere gitmeyi hiç düşünmedim. giden donasyon yaptıran arkadaşlarım da var onlarda olumlu sonuc aldılar.bıraz da onun etkısı var. hakkımızda hayırlısı olsun. 16 kasıma randevu aldım yüzyüze görüşeceğiz. fiyat konusunu ozmn detaylı sorarım.

Back
X