Uzun zamandır kendimle ilgili bir şey anlatmadım şimdi sesizliyimi bozmak istedim
Geçen hafta british doktor bankeroğluyla görüştük
Eşim örnek verdi ve şok olduk sperm sayısı ve hareket artmış çok şükür
11 yumurta işleme girdi ve 6 tane süper blastkist oluştu ve dondurtuk
Çok mutluyum
Bu cuma yine histeroskopiye girdim ve rahim içini sağ sol taraftan birazda genişletik
İnşallah bu denemem son olsun ve artık evladıma kavuşum
Dua edin kızlar lütfen
Canım çok mu çok mutlu oldum Allahım inşallah bu defa umutlarını ve kucağını boş bırakmasın güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz dualarım seninle 🙏

I
Inşallah rabbim evlat isteğimizi geri cevirmesin.dileyen herkese evlat nasip etsin inşallah dualarım herkesle.
Hissediyorum busefer herşey güzel olacak ve anne olacaksın ınsallah herşey gönlünce olsun kolaylıkla olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Uzun zamandır kendimle ilgili bir şey anlatmadım şimdi sesizliyimi bozmak istedim
Çok mutluyum
Bu cuma yine histeroskopiye girdim ve rahim içini sağ sol taraftan birazda genişletik
Dua edin kızlar lütfen
Canım çok güzel gelişme olmuş çok sevindim inşallah bu sefer mutlu haberlerin olur bizlere. herşey zaman sabır Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

Çok mutluyum
Dua edin kızlar lütfen
inşallah olumlu sonuç alırsın. tüm kalbimle sana dua ediyorum. şimdiye kadar gidişat iyi gitmiş gibi duruyor :KK9:

En bu transferden sonraki dönemi nasıl atlaticam bilemiyorum daha 4 gün oldu ama bende sıkıntılar oluştu ben ayakta geçiremiyorum bu süreci 3 saat yatıyorum 3 saat evde dolaşıyorum kolumu kaldıramıyorum maalesef benim çok ağır oldu akşam ılaclari içer içmez 21.30 da ilaçlarım bitmis oluyo uyuşuyorum hemen iğneler den doğru dürüst yatamıyorum bir hafta daha nasıl dayanırım bilemedim.insallh sonu hayırlı olur herkesin.merkez normal dedi böle şeyler.
İnşallah mükafata az kaldı sabr et

inşallah olumlu sonuç alırsın. tüm kalbimle sana dua ediyorum. şimdiye kadar gidişat iyi gitmiş gibi duruyor :KK9:
Evet canım benim embriyolarda çok güzel
4AA, 4AB, 4AA, 4AB, 3AB, 4AB 😊🤗
Eğer bu defada olmasa demek benim rahim sorunlu

Evet canım benim embriyolarda çok güzel
4AA, 4AB, 4AA, 4AB, 3AB, 4AB 😊🤗
Eğer bu defada olmasa demek benim rahim sorunlu
Bu neki ben transfersferden sonra öğrendim elime kağıdı yolladılar 8 h 8h 8h kalitesi diye ömrümde duymamıştım a b c duydum da

Çok mutluyum
Dua edin kızlar lütfen
Hayirlisi olsun insallah olur bu kez canim🙏🙏

Canım valla kafamı karıştırıyordu bu saolasin vallahi iyi midir kötü müdür bilemedim o yüzden kafam karışmıştı
İnşallah iyi ve sağlıklılar
Gyno life de bazen üç günlük transfer ediyorlar
Vardır bildikleri
Sabırla bekliyecez
İnşallah güzel sonuç alırsın

İnşallah iyi ve sağlıklılar
Gyno life de bazen üç günlük transfer ediyorlar
Vardır bildikleri
Sabırla bekliyecez
İnşallah güzel sonuç alırsın
Canım benim ınsallah sende olumlu sonuçlar alırsın.

Zaza ya transfer günü soyle dua okuyalım dua zinciri kuralım her trasnfere girene bukadar koca yürekli anne olmak İçin gözyası döken anne adaylarını Rabbım gerı cevirmesin lütfen 😢🙏🙏
Doktoruna teklıflerın nelerdı bızımle paylasırmsn ?
Ve hersey güzel olacak ınsallah ☘️

Back
X