Merhaba, uzunca bir süredir sessiz bir şekilde foruma takip edenlerden biriyim. şu anda 1 erkek 1 kız ikizlerim oldu 40 günü geçtiler . başımdan geçen deneyimleri paylaşmak istedim. umarım okuyanların işine yarar.
Daha önce 3 defa çikolata kisti sebebiyle açık ameliyat olmuştum neticesinde tabi ki yumurta üretimi düştü, İzmir'de çeşitli
tüp bebek merkezleriyle konuştuk ancak amh 0.001 çıkıyordu 1-2 deneme çalışması da başarılı olmamıştı ve donasyona yönlenmeye karar verdik.
Donasyon için araştırmalara başladığımızda forumda ismi geçen başlıca üç merkezden (hit-gyno life, british) içimize sinen gyno life murat bey de karar verdik. Murat bey görüşmeye gelmeden önce mutlaka rahim filmi talep etti çünkü önceki ameliyatların tüplere zarar vermiş olabileceğini tüplerin kapatılması-alınması gerekebileceğini söyledi ve dediği gibide oldu, rahim filminde (hsg) bu durum ortaya çıktı, daha önce tüp bebek merkezlerinin hiç biri bundan bahsetmemişti.
İzmir 'de yönlendirdiği doktor (ismini vermiyorum sıkıntı olabilir ancak kendisinden çok memnunuz) tüplerin kapatılması için kapalı ameliyat yaptı. bundan 2-3 ay sonrada donasyon için işlemlere başladık. toplam 7 tane çok iyi kalite embriyo oluştu ikisi transfer edildi ve sonuç olarak ikisi de tuttu.. Transfer sonrası kıbrısta 3 gün 5 yıldızlı bir otelde her şey dahil konakladık bol bol protein aldım, transfer olacaklara tavsiyemdir :)
Ek olarak bazen yorumlarda görüyordum benim yumurtam değil acaba benim çocuğum gibi hissetmekte sorun yaşar mıyım diye , ben hiç öyle bir şey yaşamadım ve düşünmedim bile hatta herkes kızımı bana oğlumu dayısına benzetiyor :) Benim kanım benim canım sonuçta bu tarz şeyler çok saçma geliyor. Yine de yazmak istedim.
Zaten bebekler olduktan sonraki kısım standart ikiz gebelik:) bunların da kendince zorlukları oldu konumuz olmadığı için girmeyeceğim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah