Evet yumurta çatlatma iğnesi
Bir doğayı takip edelim
Kadın yumurtamadan bir gün önce vicudta lh hormonu yükselir ve 1,5 gün sonra ovulyasyon yaşanır ve sonra progesteron artmaya başlat
Ovitrele iğnede lh hormonunu artırır ardından progesteron artar
Doğayı takip için yapıyorlar
Şahane bir bilgi ALLAH razı olsun cnm benim aslında evet doğru ama maalesef merkezlerin niye olmadi bir kaygısı yok ya rahim ya sperm yada şansızlık deniyor ve sil baştan başlıyoruz yine aynı tedavi şekli bari benim gibi zor hastalara başka yöntemler denenmiyor asil sorun burada zaten

3 doktor 3ü de yat ayağını dik diyor bu devirde bumu çaresi bugün kontrol var bakalım ne diyecek
Cnm benim çok geçmiş OLSUN her zaman yazamıyorum çok yoğun bir şekilde kendimi ise verdim kendine çok dikkat et az kaldı bebiş gelince söyle derin bir ohhh cekersin😊az kaldı çok şükür bu ağrılarda geçecek kendine ve bebişe iyi bak cnm

Doktoruna sor izin verirse ananasın orta göbeyi(bromelayn içerir)
Mısır püskülü,kiraz sapı
Canım kontrolden geldim günlük su 1.5 litre iç yeterli dedi ben 2.5 içiyordum bebek 3 kilo sağlığı iyi nst de yaptı. Karında hafif ödem olmuş acil bir durum olursa doğum olacak herşey normal giderse 26sında doğum olacak yani 20 gün içinde duruma göre, tansiyonu evde hergün ölç dedi şimdilik korkulucak bişey yok protein yükselmesin idrarda yeterli dedi meyve önermiyo şeker düzeni bozulmasın diye bitkisel de vermem dedi

Cnm benim çok geçmiş OLSUN her zaman yazamıyorum çok yoğun bir şekilde kendimi ise verdim kendine çok dikkat et az kaldı bebiş gelince söyle derin bir ohhh cekersin😊az kaldı çok şükür bu ağrılarda geçecek kendine ve bebişe iyi bak cnm
Sağol canım kontrolden geldim bu ayın 26 sına kadar doğum olacak acil durumda önce acil durum yoksa 26 sı

Canım kontrolden geldim günlük su 1.5 litre iç yeterli dedi ben 2.5 içiyordum bebek 3 kilo sağlığı iyi nst de yaptı. Karında hafif ödem olmuş acil bir durum olursa doğum olacak herşey normal giderse 26sında doğum olacak yani 20 gün içinde duruma göre, tansiyonu evde hergün ölç dedi şimdilik korkulucak bişey yok protein yükselmesin idrarda yeterli dedi meyve önermiyo şeker düzeni bozulmasın diye bitkisel de vermem dedi
İnşallah sağ salim doğur ve evladını doya doya sev,büyüt

Cnm benim endometrium içinmi biliyorsun bendede o sorun çelloxy oksigen eğer rahime iyi geliyorsa bende kullanmak isterim cnm zerdeçal toz olarakmi yoksa kapsülmü çok soru sordum kusura bakma birde bu arada rahimin iyi olmasına gerçekten çok sevindim:) hayırlı olsun canı yürekten diliyorum olsun artık gerçekten çok zorlu bir yol yolumuz kolaylassin diliyorum
Celloxy oksige tüm hücrelerimizi canlandırıyor,vicudu ağır metalden arındırıyor
Zerdeçalı toz olarak değil kapsül al
Curcumax al iç

Bişey sorabilir miyim? Ben hiç transfer olmadım ama niye sadece salata çorba? Senin protein alman gerek miyo mu et balık yumurta gibi?? Ananas nar suyu havuç bunları zaten öneriyolar.
Et balık dün başladım yemeğe normalde bunların kokusuna tahammül edemezdim ama dün yedim zorlada olsa yedim ananas transfer olmadan öncede çok severdim ben tatlı yerine ananas yerim genelde ömrüm diyetlerle geçti 2 senedir diyetlerimi bıraktım bu bende maalesef yeme bozukluğu yarattı.herseyi yiyemez olmuştum dengem bozuldu.tedaviye kadar kendime dikkat etmiyordum. Nezaman tedaviye başladım mecbur bazı şeylerden vazgeçmek zorunda kaldim.inan zorda olsa protein ağırlıklı biseyler yemeğe başladım et yemiyorum genelde ben ama mecburum🙁nar suyuna transferden önce başladım fakat narı kendim sıkıyorum hazırlara pek güvenemiyorum.bazi markalar var ama yinede pek alamadım.ananasa dün başladım bide çiğ kabak çekirdeği yemeğe başladım dün🙁 insallah bir sorun çıkmaz bugün transferin altıncı günü.ben maalesef 4 gündür çok halsizim.😥

Zaza hücre yenıleyıcı dedıgın vitamin mi canım dr sormadan kullanlr mı fayda görürsen bende kullanayım hehh anannem böyleydi komşuya sorar pembe hapı alırdı 🙄

Celloxy oksige tüm hücrelerimizi canlandırıyor,vicudu ağır metalden arındırıyor
Zerdeçalı toz olarak değil kapsül al
Curcumax al iç
bende baktım celloxy oksigen sadece internette var satışı bugün sipariş veriyorum zerdecal curcumax mu oluyor cnm

Cok sevindim bu yolda tüm güzellikleri hakettin. mutlu haberlerin olsun inş canım dualarimız seninle 🙏🙏👏👏😊
Zazacimmm,
Uzunnn suredir foruma girmemistim. Girip de senin bu güzel gelusmelerini okuyunca ne sevindim. Bu sefer olacak kuzum 😍 Artık senin anne olma sırandır. Sana tüm pozitif enerjilerimi yolluyorum.

Eskiler beni bilir, eski mesajları okuyan da bilir belki. Çek de denemistik biz. Ilk deneme tutmamisti. Ikinci denemeye hazirlanirken üst üste kist oldu vb iptal edilmisti transferler. Ben de uzun süreli hormon kullanimindan geri arınmak ve biraz kendimi ruhen güçlü kılmak için ara vermiştim. Biz de yakında yeniden transfere hazırlanacağız. Herseyi tekrar yaptıracağım. Burada beni hazırlayan jinekologumu degistirdim. O da ivf ci. Belki daha iyi hazirlaniriz dedim. Bakalım kısmet. Herkes iyidir umarım. Yesilada ne yaptı. Doğum oldu mu? Onu da merak ettim. Sonra aynı zamanlarda ivf oldugumuz dördüze gebe bir arkadaşımız vardı. O da iyidir insallah. Herkese selamlar 😘😘

Bebelerim 48 günlük oldular...dört kiloyu geçti ikisi de hızla büyüyorlar..aşırı güzeller mis gibi kokuyorlsr hep merak ettiğiniz iki konu birisi bana ikisi de benzemiyor ama babalarına çok benziyorlar ikincisi de kendi yumurtamla da var evladım hiç bir farkı yok İnan’ın zerre fark yok nolur şüpheniz olmasın...öyle büyük ki sevgileri r sürü sıkıntıyla kavuştum ya onlara deseler aynı şeyleri tekrar yaşar moydın onlar için,defalarca yaşsrdım...bırakmayın yılmayın sizin de olacak sadece inanın mücadele edin..her zaman duamdasınız...
Yesilimmm senin mesajını bulmak için geriye dogru okuyup duruyordum. 😍 Ayy çok şükür bebislerine kavustun. Anali babali saglikla huzurla buyutun,buyusunler. Cooook sevindim. Coook öpüyorum seni de kuzuları da 😘😘😘

Et balık dün başladım yemeğe normalde bunların kokusuna tahammül edemezdim ama dün yedim zorlada olsa yedim ananas transfer olmadan öncede çok severdim ben tatlı yerine ananas yerim genelde ömrüm diyetlerle geçti 2 senedir diyetlerimi bıraktım bu bende maalesef yeme bozukluğu yarattı.herseyi yiyemez olmuştum dengem bozuldu.tedaviye kadar kendime dikkat etmiyordum. Nezaman tedaviye başladım mecbur bazı şeylerden vazgeçmek zorunda kaldim.inan zorda olsa protein ağırlıklı biseyler yemeğe başladım et yemiyorum genelde ben ama mecburum🙁nar suyuna transferden önce başladım fakat narı kendim sıkıyorum hazırlara pek güvenemiyorum.bazi markalar var ama yinede pek alamadım.ananasa dün başladım bide çiğ kabak çekirdeği yemeğe başladım dün🙁 insallah bir sorun çıkmaz bugün transferin altıncı günü.ben maalesef 4 gündür çok halsizim.😥
İnşallah 🙏🙏🙏sonuç güzel olcak

Eskiler beni bilir, eski mesajları okuyan da bilir belki. Çek de denemistik biz. Ilk deneme tutmamisti. Ikinci denemeye hazirlanirken üst üste kist oldu vb iptal edilmisti transferler. Ben de uzun süreli hormon kullanimindan geri arınmak ve biraz kendimi ruhen güçlü kılmak için ara vermiştim. Biz de yakında yeniden transfere hazırlanacağız. Herseyi tekrar yaptıracağım. Burada beni hazırlayan jinekologumu degistirdim. O da ivf ci. Belki daha iyi hazirlaniriz dedim. Bakalım kısmet. Herkes iyidir umarım. Yesilada ne yaptı. Doğum oldu mu? Onu da merak ettim. Sonra aynı zamanlarda ivf oldugumuz dördüze gebe bir arkadaşımız vardı. O da iyidir insallah. Herkese selamlar 😘😘
Meraba cekte hangi merkezdeydiniz? İlk denemeniz ne kadara mal oldu?

Amin inşallah birazcık umutsuzum ama rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Korkularım var tutmazsa diye bir yanında diyo ki bana tutacak kafam çok karmaşık günler zaten hiç geçmiyor.insallah herşey güzel olur.benim ve benim gibi anne olmak isteyen herkesin rabbim yüzünü güldürür insallah🙏🙏🙏🤲🤲

Korkularım var tutmazsa diye bir yanında diyo ki bana tutacak kafam çok karmaşık günler zaten hiç geçmiyor.insallah herşey güzel olur.benim ve benim gibi anne olmak isteyen herkesin rabbim yüzünü güldürür insallah🙏🙏🙏🤲🤲
Pozitif düşün aklına negatif düşünce geldikçe dua et bunu ben de yapabilsem iyi olcak bu arada ben henuz bir tedavinin bile sonunu görmedim.

Back
X