- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
Amin canımAh canim benim aynı demekki bunlar herşey iyiyken tutmuyor sorduğumuzda tatmin edici cevap alamıyorum cevap şu rahime bakalım bakildiya diye soruyorum belki iç kısımlarda bisey vardır rahim historoskopi yaptır daha önce niye söylemediniz dendiği zaman cevap şu oluyor gerek duymadık gelde delirme soru işaretleri hiç geçmiyor .şunu anlamıyorlar biz deneme tahtası değiliz para kapısı görüyor çoğu bizi insanı kiran bıktıran yıldıranda bu oluyor bazen bağırmak çağırmak istiyorsun ama elinden bisey gelmiyo insanın hakkını arıyorum ona bile bisey buluyorlar.okadar hassas bir durumdayizki zaten dünyanın hormon ilacını alıyoruz iğneleri yaptırıyoruz biraz saygı ve sorularımıza cevap ararken yardımcı olmalarını beklerken buzdolabı gibi sorularına 8 saat sonra cevap veren hemşirelerle karşılaşıyoruz ya sabir çekmekten başka bisey gelmiyor elimizden ilaçlarıniı nasıl kullanacağımı bile anlatmayan hemşireler.rabbim hepimize sabir versin butun bunlara evlat sahibi olabilmek için katlanıyoruz.insallah hepimiz anne oluruz rabbim hepimize evlat sahibi yapar ınsallah bu sıkıntılar sona erer.![]()
Valla bunlara inanmayacaksin
Turkiyede bütün gereken testleri ve histeroskopini yaptırıp gideceksin. Ona buna gerek yok dediklerine aldanmayacaksin bu sayfadan cikarttiklatim bunlar. Sayfaları nerdeyse 3 er kez okudum
İlk gidişinde pazarlık yapacaksın hatta tutmazsa diye 2. Ye yerini yapacaksın
Ya 2. Kez aynı merkezde yaptırdığın donasyon bile kişiden kişiye fiyat olarak fark ediyor. Ne tuttururlarsa artık
Aslında herkes 2.3. Yü hangi merkez ve fiyatini yazsada Afedersin kaba tabirle kazık yemesek.