Yüzümde bi gülümseme olusturdunuz :) Allah hayırlı etsin, sağlıkli hamilelik nasip etsin, kucağıniza almayi nasip etsin.
Tesekkurler canim hala inanmiyorum qaliba elime alana kadar boyle olucak insan bi bosluga dusuyo ve asla olmuycak diye dusunuyor dun o kadar aglamistim olmadi diye... bilmiyorum hala da umarim hayirlisiyla saglikla kucahima alrim rabbim isteyen baka bilicek herkese versin bende icinde amin 🤲

Bakü'de yaptirmistin değil mi? Oranın donorleri azeriymis hep doğru mudur? Türk yok mu
Evet resmini falan gorduk hatta anlasmada ismi soy ismi falanda yaziyo bilmiyorum belkide surekli kullanilan bi isimdir fake isimdir falan bi hayirlisiyla pozitiivi alayim her ince detayi klinigin iyi kotu seyler paylasic maddi anlamda daha uygun fiuatli bide uzaktan akrabamiz oldugu icin kalma parasi falan cikmiyordu bide yakin yani doktorda zaten turk bakude bi cok yer yapiyormus bu isi ben sadece biriyle tanisma sansim oldu egerki buda tutmasaydi klinik degistircekdim ama yine bakude devam edicekdim umarim hayirlisiyla pozitiv alirim 🤲

Evet resmini falan gorduk hatta anlasmada ismi soy ismi falanda yaziyo bilmiyorum belkide surekli kullanilan bi isimdir fake isimdir falan bi hayirlisiyla pozitiivi alayim her ince detayi klinigin iyi kotu seyler paylasic maddi anlamda daha uygun fiuatli bide uzaktan akrabamiz oldugu icin kalma parasi falan cikmiyordu bide yakin yani doktorda zaten turk bakude bi cok yer yapiyormus bu isi ben sadece biriyle tanisma sansim oldu egerki buda tutmasaydi klinik degistircekdim ama yine bakude devam edicekdim umarim hayirlisiyla pozitiv alirim 🤲
Ayrıntılı yazını bekliyorum musait olduğunda. Tekrar Allah mutluluğunu daim etsin

Ayrıntılı yazını bekliyorum musait olduğunda. Tekrar Allah mutluluğunu daim etsin
Sormak istedigin bu soru varsa sor canim suan musaitim mesela fiyat 4200 manat yaklasik 2000 euro gibiydi bize tam olarak kac yumurta verdiklerini bi turku anlamadim ama ilkinde 4 tane 3 gun embrionu kondu hepsine iyi kalite dendi, geriye 5 gune kalan 4 embriodan biri gitdi ucu kaldi ikisinin iyi birinin orta kalite 4aa 4bb 4cc oldugu soylendi ilk transfermde intralipid yaptirdim ama kendi budcemle yani ekstradan yasadigim yerde yaptiriyordum bu sefer gebelik asisi oldu esim ve benim kanim aliniyo birini koldan digerini rahime vuruyolar transfer on esi.ilk transfer negativ oldugunda ikinciyi iki adet sonrasi icin gitdik fakat transfer ertelendi fazla kalindi rahim estrofem dozu 2 di ilkinde de oyleysi belkide cok kalinlasti diye tutmamisti transfer iptalinden sonraki ay tekrar bakilfi estrofem 1 kullandim simdide oyle kullaniyorum ekip cok iyi guler yuzlu cok icten ustelik arzu hanim diye birisi var kardes gibi oldu bana

Sormak istedigin bu soru varsa sor canim suan musaitim mesela fiyat 4200 manat yaklasik 2000 euro gibiydi bize tam olarak kac yumurta verdiklerini bi turku anlamadim ama ilkinde 4 tane 3 gun embrionu kondu hepsine iyi kalite dendi, geriye 5 gune kalan 4 embriodan biri gitdi ucu kaldi ikisinin iyi birinin orta kalite 4aa 4bb 4cc oldugu soylendi ilk transfermde intralipid yaptirdim ama kendi budcemle yani ekstradan yasadigim yerde yaptiriyordum bu sefer gebelik asisi oldu esim ve benim kanim aliniyo birini koldan digerini rahime vuruyolar transfer on esi.ilk transfer negativ oldugunda ikinciyi iki adet sonrasi icin gitdik fakat transfer ertelendi fazla kalindi rahim estrofem dozu 2 di ilkinde de oyleysi belkide cok kalinlasti diye tutmamisti transfer iptalinden sonraki ay tekrar bakilfi estrofem 1 kullandim simdide oyle kullaniyorum ekip cok iyi guler yuzlu cok icten ustelik arzu hanim diye birisi var kardes gibi oldu bana
Fiyat olarak çok iyi. Ben Türk donor istiyordum.Karar veremedim. Bi yazıda donorler hep azeriymis okudum ondan cesaret edemedim
Yani ilkinde intralipid yaptırdım yazmışsın bu tutmayan ikincisinde gebelik aşısı yaptırdın öyle mi yani tutan. İnşallah anlamisimdir :) sana tavsiye mi edildi merkezden sen kafana göremi vuruldun bu gebelik aşısını? Rahim duvarın kaçtı?

Gebelik aşı si hakkında bilgi verirmisin transferden önce mi yapılıyor yoksa tranfer sonrası mı nasıl bir uygulama rica etsem bizide bilgilendir

Fiyat olarak çok iyi. Ben Türk donor istiyordum.Karar veremedim. Bi yazıda donorler hep azeriymis okudum ondan cesaret edemedim
Yani ilkinde intralipid yaptırdım yazmışsın bu tutmayan ikincisinde gebelik aşısı yaptırdın öyle mi yani tutan. İnşallah anlamisimdir :) sana tavsiye mi edildi merkezden sen kafana göremi vuruldun bu gebelik aşısını? Rahim duvarın kaçtı?
Evet gebelik asisini ora tavsiye etdi yokss bi bilgim yoktu arzu hanim hastalarla doktordan da ilgili bende prolaktin bazen asiri yukseke biliyo dostinex diye bi ilac var cogu zarar azi da ise yaramaz diyim dozu falan gunu falan var surekli bana yazarak hatrlatiyo bugun ilacini ictinmi diye falan gebelik asisinida o bana tavsiye etdi doktorla konusucagini sana uygulariz dedi ustelik para falanda odemedim kola yapilan igne biraz can acitiyo rahime ise yapilan asilama gibi transfer gibi bisey tutduysa ben kesinlikle gebelik asisindandir diye dusunuyorum cubki orda cok hasta bar 60li 50l iyaslarda ustelik ikiz gebe kesinlikle donor kullanilmistir ama bu kadar genc insan bile donorla hamile kalamiyor onlara ne uyguluyosunuzda oliyo diye sormustum bizefe yapin aynisini falan soylemistim yani herkese kullanmiyorlar bildigin aglayana meme gibi bisiy buyuzden brnce hem turk olmam baska ulkeden gelmen hem bu sayfa falan ismini verirsen daha bu cana yakin olup isimlerini duyurmak iicin hersey yapicaklardir bu arada ben burda gercek isimle yazmiyorum bi cogunuz gibi ustelk turkiyede de yasamiyorum farkli ulkede esimden dolayi ama ben doktora ilk gunfen bu platformsan bahsetdim nesaybu arkadasimi bile tanidi iste evet taniyorum falan dedi simdi yine twst yaptim ayni sekikde cikti daha koyulasmadi ama neyse umarim hayirlisiyla kanda da cikar :) bu arada eklemehi unutdum dondurma icin para ofemedim esimden sperm iki kez alindi bi kac donorun yumurtalaryla eslesiyo hangisi daha kaliteli devam ederse o donor kullaniliyo cok mantikli geldi ve bide esimin hicbi sorunu yok embrion kalitesini oda etkiliyor ama verdikler embrionlarda saglikliydi hepsi

Gebelik aşı si hakkında bilgi verirmisin transferden önce mi yapılıyor yoksa tranfer sonrası mı nasıl bir uygulama rica etsem bizide bilgilendir
Transferden.bu gun once rahim kalinligi ise en son kontrolde 10,5du cok fazla kalinlastirmamaya calisiyoduk benim bunyem ilaclara fazla tepii veriyo da transfer iptaoinde ise son kontrolde 14,15 gibiydi doktor yapamam dediginde cok sinirlenmistim

Back
X