Merhabalar pozitif sonuç alanları tebrik ederim, ne mutlu, dilerim hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Ukrayna hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere tecrübelerimi paylaşmak istedim. Tercüman ayarlıyorlar. Ukrayna Kiev biotexcom adlı merkezde yumurta donasyonu yaptırdım, 11 yumurtadan 5 embriyo oluştu, 4ü 5.güne gitti ve iyi kaliteydi hepsini transfer ettiler. Dr ikiz ya da üçüz bekliyoruz dedi. Üçüz olursa redüksiyon önerdi. Gebelik oluştu ancak boş kese idi. İlaç ile düşük yaptım. Yas sürecine girdim, kafamı toplamaya çalışıyorum yeniden denemek için. Her merkezde gebe kalma oranı %60 üzeri. Ancak canlı Doğum oranı %50. Bu biraz da şans meselesi, nasip olacaksa 65 yaşında ikiz doğurabiliyorsun. Niçin Ukrayna’yı seçtim. Açıkçası eğitimli ve güzel donörleri için ve kıbrısa göre daha uygun fiyatlıydı. Teknolojileri ve ticari kaygıları Kıbrıs, Ukrayna, Avrupa ülkelerini benzer olarak görüyorum. Ancak Gürcistan ve Azerbaycan daha uygun fiyat ve başarı oranı diğer ülkeler ile aynı. Donör resimleri bilgileri de paylaşılıyor, ticari kaygı nispeten daha az. Ben 4900 e ekonomik paket almıştım. Keşke 7bin lik ikili paketi almış olsaydım, iki fresh donörü kapsıyordu ve ilk 3 ay bebek düşerse garanti devam ediyordu. Ya da 10 bin Euro olan 5 fresh donörü kapsayan paketi alsaydım. İnsan bilemiyor, şans yüksek, hemen bebek olacak sanıyor. Önceden yazmıştım, otel, ilaçlar ücretsiz oluyor. Nerede yaparsak yapalım şans bizimle olsun 🍀
inşşlah şasn ve yüce yaradan arkamızda olsun korkuyorum günahından ya

keşke şansım olsada usulen nikahlanıp donör karıştırması yapsam :D benimki yumrta verimi karşıdanda sprem alımı karşılıklı nikah yardım bir kaç saaatliğine en azındn günahını olmazdı çünkü bu olayı yapmak için aynı nikah altında olman lazım e sonuçta başkanının oluyor eşlim karşı değil tam aksine o istiyor ama evlat hasretiyle yanmak acaba öteki tarafta yanmaktan dahmı kolay gibime geliyor bazen bilmiyorum ya ocak ayında bakü için randevu alıcam aklımdaki tek soru bu yoksa eşime de kendşime de güveniyorum

Merhabalar pozitif sonuç alanları tebrik ederim, ne mutlu, dilerim hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Ukrayna hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere tecrübelerimi paylaşmak istedim. Tercüman ayarlıyorlar. Ukrayna Kiev biotexcom adlı merkezde yumurta donasyonu yaptırdım, 11 yumurtadan 5 embriyo oluştu, 4ü 5.güne gitti ve iyi kaliteydi hepsini transfer ettiler. Dr ikiz ya da üçüz bekliyoruz dedi. Üçüz olursa redüksiyon önerdi. Gebelik oluştu ancak boş kese idi. İlaç ile düşük yaptım. Yas sürecine girdim, kafamı toplamaya çalışıyorum yeniden denemek için. Her merkezde gebe kalma oranı %60 üzeri. Ancak canlı Doğum oranı %50. Bu biraz da şans meselesi, nasip olacaksa 65 yaşında ikiz doğurabiliyorsun. Niçin Ukrayna’yı seçtim. Açıkçası eğitimli ve güzel donörleri için ve kıbrısa göre daha uygun fiyatlıydı. Teknolojileri ve ticari kaygıları Kıbrıs, Ukrayna, Avrupa ülkelerini benzer olarak görüyorum. Ancak Gürcistan ve Azerbaycan daha uygun fiyat ve başarı oranı diğer ülkeler ile aynı. Donör resimleri bilgileri de paylaşılıyor, ticari kaygı nispeten daha az. Ben 4900 e ekonomik paket almıştım. Keşke 7bin lik ikili paketi almış olsaydım, iki fresh donörü kapsıyordu ve ilk 3 ay bebek düşerse garanti devam ediyordu. Ya da 10 bin Euro olan 5 fresh donörü kapsayan paketi alsaydım. İnsan bilemiyor, şans yüksek, hemen bebek olacak sanıyor. Önceden yazmıştım, otel, ilaçlar ücretsiz oluyor. Nerede yaparsak yapalım şans bizimle olsun 🍀
oncelikle çok geçmiş olsun verdiğin bilgiler gayet güzel bende ukraynayı düşünüyorum ve araştırıyorum
bizde önce gidip ukraynayı ve 4 klniklede yüz yüze görüşmeyi ıstiyoruz ancak öyle karar verıcem sanırım

oncelikle çok geçmiş olsun verdiğin bilgiler gayet güzel bende ukraynayı düşünüyorum ve araştırıyorum
bizde önce gidip ukraynayı ve 4 klniklede yüz yüze görüşmeyi ıstiyoruz ancak öyle karar verıcem sanırım
valla bana kalsa baküyüde bir değerlendir

Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.şunu anladim evlat sahibi olabilmek için dünyanın neresi olursa olsun fiat ne olursa olsun gideriz.yeterki miş kokulu yavrularımız kucağınıza olsun rabbim ol desin yeterki.bizler güçlü kadınlarız hiçbişey bizi yolumuzdan döndüremez.kardeslerim pes etmek yok hepimiz neresi olursa olsun birgün er geç anne olacağız mis kokulu yavrularımızı kucağımiza alacağız güzel yürekli arkadaşlarım.rabbim hepimizin yardımcısı olsun kardeşlerim.

Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.şunu anladim evlat sahibi olabilmek için dünyanın neresi olursa olsun fiat ne olursa olsun gideriz.yeterki miş kokulu yavrularımız kucağınıza olsun rabbim ol desin yeterki.bizler güçlü kadınlarız hiçbişey bizi yolumuzdan döndüremez.kardeslerim pes etmek yok hepimiz neresi olursa olsun birgün er geç anne olacağız mis kokulu yavrularımızı kucağımiza alacağız güzel yürekli arkadaşlarım.rabbim hepimizin yardımcısı olsun kardeşlerim.
amin bacım

Cok uzuldum canim hayirlisi , acikcasi bem birazda milliyetci dusunuyorum, ukrayna vs hic aklimin ucundan gecmedi , kendi memleketim gibi gordugum gurcistan ve baku dururken, ana iste hep daha iyi olsunu araken bazi detaylar kaciyor gozden , rabbim sizinde yuzunuzu guldursun ins

keşke şansım olsada usulen nikahlanıp donör karıştırması yapsam :KK70: benimki yumrta verimi karşıdanda sprem alımı karşılıklı nikah yardım bir kaç saaatliğine en azındn günahını olmazdı çünkü bu olayı yapmak için aynı nikah altında olman lazım e sonuçta başkanının oluyor eşlim karşı değil tam aksine o istiyor ama evlat hasretiyle yanmak acaba öteki tarafta yanmaktan dahmı kolay gibime geliyor bazen bilmiyorum ya ocak ayında bakü için randevu alıcam aklımdaki tek soru bu yoksa eşime de kendşime de güveniyorum
Boyle dusunme lutfen , icimizi Allah biliyor, ben mesela iki oglum var 3. Sunu tek esim istiyor diye istiyorum ve biliyorum ki bir cocuk veremezsem bizim evlilik gum😔 yani aileyi ayakta tutmak istemek ve bunun icin bize ait olmayan genleri icimizde tasiyip annelik yapmak sindirilmesi zor bir durum degil mi? Bebek sahibi olan arkadaslar soyluyor hic degisiklik yok diye , umarim oyledir!

umarım pozitifleri görürü bebeğini kucağına alırsın. ben ilk kez girdim siteye araştırıyorum acaba orada mitokondri nakli var mı sorma şansın olur mu? türkiyede dahi ticari kaygıyla yalan yanlış tedavilere bir ton para aldılar o anlamda bakü korkutuyor sen diğer merkezleri araştırdın mı nasıl seçtin doktorunu. tavsiyen nedir laboraruarları embriyologları hijyeni nasıl? ücret ne kadar acaba. embrşyıların hazırlandı mı kaliteleri konusunda bilgi verdiler mi(4aa 3bb gibi) çok soru sordum ama herkes kıbrıstan bahsederken baküde yaptıran birini bulmak iyi geldi. fiyat cazip geldi çünkü türkiyede 7denemeye verdik tüm paraları
Bakude mitokondri nakli yok canim, ben oyle birseyede inanmiyorum, ekstra paralar almak icin cikarilan ekstra gereksiz tedaviler,baku de dusundugun gibi bir pazar yok, hersey net , samimi, girdigin zaman hissediyorsun zaten, burnu buyuk dr ve hemsireler yok, her yer duzenli temiz ve ileri teknoloji, labaratuar da oyle. Ben gordum, kaliteleri konusunda en iyi kalite orta kalite gibi bilgi veriyorlar zaten , ben cok soru sormadim 4a mi 4 b mi gibi, onlar elinden geleni yapip ugrasiyor ve hedef ilknkezde gebelik saglamak, diger merkezler gibi ikinciye ucunciye gelsin diye ugrasmiyorlar, ilk tedavide gebelik oldugunda haberleri aldiklari an tum ekip bayram olmus gibi seviniyor ben 15 gun kaldigim icin cok seye sahit oldum inanki. Sen lutfen yinede arastir bak , karar verirsen de bildir bize lutfen

Büyük geçmişler olsun çok çok üzüldüm. İnşallah en yakın zamanda acını unutacak mutluluklar yaşarsın.
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Ukrayna'yı ben çok istiyorum ama eşim Kıbrıs diyor.
Ben de toparlanmaya çalışıyorum. İsyan etmiyorum da çok zorlanıyorum yalan değil.
Allah'ım hepimize yardım etsin inşallah.

Büyük geçmişler olsun çok çok üzüldüm. İnşallah en yakın zamanda acını unutacak mutluluklar yaşarsın.
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Ukrayna'yı ben çok istiyorum ama eşim Kıbrıs diyor.
Ben de toparlanmaya çalışıyorum. İsyan etmiyorum da çok zorlanıyorum yalan değil.
Allah'ım hepimize yardım etsin inşallah.
Amin kardeşim rabbim hepimizin yardımcısı olsun

teşeklürler bilgiler için N Nesaybu ve S shemsim 🙏🙏🙏 ben önce bi mitokondri şansımı deneyeyim istiyorum. çünkü benim yumurtalarım var her toplamada 5.güne de 4er tane blast aa kalite oluyor her zaman, ama yaş ileri diye genetikleri bozuk çıkıyor. doktorum kromozomların sağlıklı bölünmesi için mitotkokdri enerjisi yetmiyor olabilir dedi kendi yumurtalarımla mitokondri işe yararsa diye araştırmak ve denemek istiyorum. baküden çok ümütlenmiştim fiyatı uygun diye 😢😢 kıbrıs çok pahalı
Birde kadinlar kulubunden aradigini da soyle canim bence

biliyorum ki bir cocuk veremezsem bizim evlilik gum😔
Allahım büyük konuşmayayım ama bebek olmuyor diye beni bırakacağını hissetsem eşimi o an bırakırdım boşanırdım. Beni ben olduğum için değil doğurucu gibi görüp seviyorsa ve ben bunu farkedersem kendime saygımdan bırakırım onu selametle

Allahım büyük konuşmayayım ama bebek olmuyor diye beni bırakacağını hissetsem eşimi o an bırakırdım boşanırdım. Beni ben olduğum için değil doğurucu gibi görüp seviyorsa ve ben bunu farkedersem kendime saygımdan bırakırım onu selametle
Dogru haklisin canim bende oyle diyor ve dusunuyordum ama ikinci evlilik olunca insan elalem neder diyede dusunmeden edemiyor, ben en son tartismamizda esime bu kezde denicem oldu oldu olmadi daha artik bu stresi kaldiricam dedim , her seferinde kemdimi suclu hissetmekten yoruldum zaten bu donasyonu da ondan kabullendim , benimle ilgili bir durum pek yok , dr sende sorun yok diyor en kotu olmazsa tekrar spermlere bakilicak. Ne bilim sana katiliyorum aslinda ama iste olmuyor olmuyor!!

Dogru haklisin canim bende oyle diyor ve dusunuyordum ama ikinci evlilik olunca insan elalem neder diyede dusunmeden edemiyor, ben en son tartismamizda esime bu kezde denicem oldu oldu olmadi daha artik bu stresi kaldiricam dedim , her seferinde kemdimi suclu hissetmekten yoruldum zaten bu donasyonu da ondan kabullendim , benimle ilgili bir durum pek yok , dr sende sorun yok diyor en kotu olmazsa tekrar spermlere bakilicak. Ne bilim sana katiliyorum aslinda ama iste olmuyor olmuyor!!
Neden suçlu hissediyorsun iki evlat sahibisin maşallah vücudun görevini fazlasıyla yapmış. Elalem sana ne desin 2 çocuğun var zaten evliliğin biterse diye laf mı ederler varsın etsinler kapını kapatınca evinde kimse bilmiyor ne yaşıyorsun. Eşin kendinde sorun olduğunu bilerek sana faturayı kesip gidecekse o da ayrı durum başkasından evlat sahibi olacağının garantisi var mı? Kendini sev saygı duy bence Allah evlatlarını sana bağışlasın.

Neden suçlu hissediyorsun iki evlat sahibisin maşallah vücudun görevini fazlasıyla yapmış. Elalem sana ne desin 2 çocuğun var zaten evliliğin biterse diye laf mı ederler varsın etsinler kapını kapatınca evinde kimse bilmiyor ne yaşıyorsun. Eşin kendinde sorun olduğunu bilerek sana faturayı kesip gidecekse o da ayrı durum başkasından evlat sahibi olacağının garantisi var mı? Kendini sev saygı duy bence Allah evlatlarını sana bağışlasın.
Amin canim sagol

MERHABALAR,

HEP KIBRIS DİYE DUYDUM DAHA ÖNCE. NEDEN PRAG VE İSPANYA DEDİNİZ ?

FARKLI BİR UYGULAMALARI MI VAR BURDAKİ MERKEZLERİN ACABA ?
Arkadaşımız avrupada yaşıyor onunçin oraları dedim denesin

Back
X