Merhabalar pozitif sonuç alanları tebrik ederim, ne mutlu, dilerim hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Ukrayna hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere tecrübelerimi paylaşmak istedim. Tercüman ayarlıyorlar. Ukrayna Kiev biotexcom adlı merkezde yumurta donasyonu yaptırdım, 11 yumurtadan 5 embriyo oluştu, 4ü 5.güne gitti ve iyi kaliteydi hepsini transfer ettiler. Dr ikiz ya da üçüz bekliyoruz dedi. Üçüz olursa redüksiyon önerdi. Gebelik oluştu ancak boş kese idi. İlaç ile düşük yaptım. Yas sürecine girdim, kafamı toplamaya çalışıyorum yeniden denemek için. Her merkezde gebe kalma oranı %60 üzeri. Ancak canlı Doğum oranı %50. Bu biraz da şans meselesi, nasip olacaksa 65 yaşında ikiz doğurabiliyorsun. Niçin Ukrayna’yı seçtim. Açıkçası eğitimli ve güzel donörleri için ve kıbrısa göre daha uygun fiyatlıydı. Teknolojileri ve ticari kaygıları Kıbrıs, Ukrayna, Avrupa ülkelerini benzer olarak görüyorum. Ancak Gürcistan ve Azerbaycan daha uygun fiyat ve başarı oranı diğer ülkeler ile aynı. Donör resimleri bilgileri de paylaşılıyor, ticari kaygı nispeten daha az. Ben 4900 e ekonomik paket almıştım. Keşke 7bin lik ikili paketi almış olsaydım, iki fresh donörü kapsıyordu ve ilk 3 ay bebek düşerse garanti devam ediyordu. Ya da 10 bin Euro olan 5 fresh donörü kapsayan paketi alsaydım. İnsan bilemiyor, şans yüksek, hemen bebek olacak sanıyor. Önceden yazmıştım, otel, ilaçlar ücretsiz oluyor. Nerede yaparsak yapalım şans bizimle olsun